psed 13.04.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 tom17 - podoba mi się Twój projekt, jest przemyślany i sądzę, że w przyszłości zainstalujesz na dachu panele grzewcze do wody użytkowej co zaoszczędzi Ci sporo kasy na prądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 13.04.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Jolka, w zeszłym roku miałem takie ceny: siatka na słupkach materiał i robocizna 40 zł/mb, sama robocizna 15; siatka i słupki na podmurówce mat+rob 90 zł za mb. Może Ci to cos pomoże - ceny od gościa z Wycinek Osowskich. a mozezsz wrzucic do ksiazki, namiary na tego Pana? szukamy kogos do ogrodzenia dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 13.04.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam, Dzis własnie stawiaja nam blaszany garaż.....no i zaczęło sie grodzenie całą parą. Najbardziej przeraza mnie wizja zakupu betoniarki .....co gorsze nie mozna kupić nigdzie używanej 3-fazowej. Tylko nowe i "cenne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.04.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 tygrysek spytam sie wykonawcy czy nie zna kogoś kto chce sprzedać a musi być 3-fazowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 a elektryka macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Prosze sie przyznac kto korzystal z firm/osob podanych w naszej ksziazce, a wykonujacych krycie dachu blacha prosze prosze o opinie bo namiary sa ale opinii nic a nic a ja musze sie na cos zdecydowac a morze ktos cos ma jeszcze w swoich notatnikach, to prosze o namiary Sylwia dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 13.04.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Sylwia dzięki.......będę wdzięczna. Musi byc trójfazowa......bo jednofazowa sie krztusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 13.04.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 [a mozezsz wrzucic do ksiazki, namiary na tego Pana? szukamy kogos do ogrodzenia Zrobione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 a gdzie ta książka ja też w pobliżach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 13.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 tom17 - podoba mi się Twój projekt, jest przemyślany. - moj własny z architektem pracowałem długo bo ciągle chciał coś zmieniać i sądzę, że w przyszłości zainstalujesz na dachu panele grzewcze - bardzo bym chciał choćby z powodów ekologicznych bo ekonomicznie na dziś taka inwestycja nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tak patrzyłem na fundamenty Jakuba Jankowskiego i powiedziałbym tak, jak inni: toż to pałac.Więc mocno sie zdziwiłem jak skorzystałem z linka i obejrzałem plan pomieszczeń. Chodzi mi tu szczególnie o wielkość sypialni. 12-13 m to trochę mało jak na domek.Mam nadzieję, że górę, Jakub podzieli na większe pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 a elektryka macie Macie ale najpierw muszę się go spytać o zgodę na przekazanie danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 13.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 [a mozezsz wrzucic do ksiazki, namiary na tego Pana? szukamy kogos do ogrodzenia Zrobione! dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.04.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 a elektryka macie Macie ale najpierw muszę się go spytać o zgodę na przekazanie danych plisssss i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 13.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tak patrzyłem na fundamenty Jakuba Jankowskiego i powiedziałbym tak, jak inni: toż to pałac. Więc mocno sie zdziwiłem jak skorzystałem z linka i obejrzałem plan pomieszczeń. Chodzi mi tu szczególnie o wielkość sypialni. 12-13 m to trochę mało jak na domek. Mam nadzieję, że górę, Jakub podzieli na większe pomieszczenia. Chcieliśmy by sypialnia była tylko do spania. Każda sypialnia ma swoją garderobę czyli sypialnia 13m2+6m2 garderoba=19m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 14.04.2007 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 a gdzie ta książka ja też w pobliżach.... Książka jest na stronie naszej grupy Żeby mieć do niej dostęp, trzeba się zarejestrować na stronie - tak jak pisał wcześniej Senser, podając dokładnie taki sam login jak używany tu na forum. Lista użytkowników, którzy mogą się zarejestrować jest aktualizowana co jakiś czas i odpowiada ona liście w dziale Grupa > Statystyki na naszej stronie. Wszystkie nowe osoby, które pojawiły się na forum w ostatnim okresie powinny już mieć możliwość rejestracji. W razie problemów bądź pytań proszę o kontakt ze mną za pomocą p.w. tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 14.04.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 CzescCzy macie gdzies w okolicach architekta który zrobi projekt sytuacyjny (dom,szambo,garaz) działki? Mój zawołał za to 1200zł. To tanio czy drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.04.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 poszukuję fachowca do wymurowania słupków ogrodzeniowych z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 14.04.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Czesc Czy macie gdzies w okolicach architekta który zrobi projekt sytuacyjny (dom,szambo,garaz) działki? Mój zawołał za to 1200zł. To tanio czy drogo? To się chyba nazywa projekt zagospodarowania terenu. Dla mnie robił to mój kierownik budowy, ceny nie pamiętam, chyba coś koło 1 tyś. razem z adaptacją "typowego" projektu domu. Kontakt do kiera znajdziesz w książce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 14.04.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Czesc Czy macie gdzies w okolicach architekta który zrobi projekt sytuacyjny (dom,szambo,garaz) działki? Mój zawołał za to 1200zł. To tanio czy drogo? Sporo, ja w Radziejowicach za adaptację do warunków miejscowych i projekt zagospodarowania zapłaciłem połowę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts