tygrysek12 14.04.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 No to szukam dalej ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kampinosik 14.04.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Tygrysek, Masz na priva namiary na panią architekt, u której plan zagospodarowania wyceniany jest na 800 PLN. Bardzo sympatyczna zresztą, dostałem kontakt oczywiście z forum P.S. Nie wiecie jak się dostać do naszej książki adresowej? Mam komunikat, żę mój kontakt został usunięty... Ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 15.04.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Cześć,w końcu znalazłam chęci, aby siąść przy tym skrobanym laptoku. Żyjemy sobie spokojnie bo na dokończenie robót kasy brak. Często siadam nad rzeczką, aby sobie poobcować z naturą, bo jak siedzę na tarasie i widzę ten krajobraz księżycowy na działce, to mną telepie. Tak więc całe szczęście, że jest ta rzeczka. Kto ma ochotę do mnie dołączyć serdecznie zapraszam w godzinach wczesnopopołudniowych, dzień dowolny.Słuchajcie, posprawdzałam co nam zostało po budowie i czego chętnie bym się pozbyła. Są to:- bloczki solbet 59x24x36 (można z nich pustawić ścianę o grubości 36 lub 24cm) - 105 szt. (3,5 palety) i resztki do oddania- taśmę kalenicową czarną - 5 rolek- cegła klinkierowa Wienerberger Terca grafit - 56 szt.- cegła pełna czerwona - 192 szt.- silka E 12 - 29 szt.- silka E 18 - 10 szt.- folia budowlana czarna 0,2 mm - prawie 2 rolki- 2 cegły wentylacyjne- klamry do gąsiorów czarne - 30 szt.- szpilki do mocowania łaty kalenicowej - 24 szt. Odbiór w Grodzisku Mazowieckim. Bloczki i cegły są na paletach. Zimowały pod chmurką, ale zostały odfoliowane (żeby nie było grzyba) i były przykryte od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 15.04.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Czesc Siedzesobie i rozmyslam.....dlaczego zanim dom wyjdzie z ziemi trzeba poniesc takie koszty !! A tu geolog,architekt,studnia,garaz,prąd,betniara. Włos mi na głowie stanął. No i mam chwilę zwątpienia......mam nadzieje ze minie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 15.04.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Podejrzewam, ze bardziej prawdopodobne, ze ten "wlos" co Ci stanal na glowie w nastepnej kolejnosci posiwieje i wyleci z hukiem... Nie przejmuj sie, ja takie chwile zwatpienia miewam raz na godzine, ale potem ogladam taki dom Uli i Slawka i widze, ze mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 15.04.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Do tej pory byłam naiwna i myslałam ze koszt stanu surowego zamknietego zawiera w sobie wszystkie male koszty.....od ogrodzenia, projektu, do papy na daszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.04.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 a elektryka macie Macie ale najpierw muszę się go spytać o zgodę na przekazanie danych już wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 15.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 czeeestan surowy to jedan z etap co inwestorzy nie zakładają aż takich kosztów /garaz, studnia .piach, beton takie ilości,stal /.a budowa na kredyt tego nie przewiduje jak niemasz odpowiedniej ilości zrobionego etapu to nici z następnej transzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 15.04.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Cześć, w końcu znalazłam chęci, aby siąść przy tym skrobanym laptoku. Żyjemy sobie spokojnie bo na dokończenie robót kasy brak. Często siadam nad rzeczką, aby sobie poobcować z naturą, bo jak siedzę na tarasie i widzę ten krajobraz księżycowy na działce, to mną telepie. Tak więc całe szczęście, że jest ta rzeczka. Kto ma ochotę do mnie dołączyć serdecznie zapraszam w godzinach wczesnopopołudniowych, dzień dowolny. Słuchajcie, posprawdzałam co nam zostało po budowie i czego chętnie bym się pozbyła. Są to: - bloczki solbet 59x24x36 (można z nich pustawić ścianę o grubości 36 lub 24cm) - 105 szt. (3,5 palety) i resztki do oddania - taśmę kalenicową czarną - 5 rolek - cegła klinkierowa Wienerberger Terca grafit - 56 szt. - cegła pełna czerwona - 192 szt. - silka E 12 - 29 szt. - silka E 18 - 10 szt. - folia budowlana czarna 0,2 mm - prawie 2 rolki - 2 cegły wentylacyjne - klamry do gąsiorów czarne - 30 szt. - szpilki do mocowania łaty kalenicowej - 24 szt. Odbiór w Grodzisku Mazowieckim. Bloczki i cegły są na paletach. Zimowały pod chmurką, ale zostały odfoliowane (żeby nie było grzyba) i były przykryte od góry. Miło Was "czytać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 16.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja wlasnie byłam w sklepie zamówic suporex który lada dzien przyjedzie i Kupiłam blaszak. No i od jutra start...... A gdzie kupiles blaszak? i po ile suporki? I czy któs może mi poddesłac wzór umowy z ekipą budowlaną? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 16.04.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć, w końcu znalazłam chęci, aby siąść przy tym skrobanym laptoku. Żyjemy sobie spokojnie bo na dokończenie robót kasy brak. Często siadam nad rzeczką, aby sobie poobcować z naturą, bo jak siedzę na tarasie i widzę ten krajobraz księżycowy na działce, to mną telepie. Tak więc całe szczęście, że jest ta rzeczka. Kto ma ochotę do mnie dołączyć serdecznie zapraszam w godzinach wczesnopopołudniowych, dzień dowolny. Słuchajcie, posprawdzałam co nam zostało po budowie i czego chętnie bym się pozbyła. Są to: - bloczki solbet 59x24x36 (można z nich pustawić ścianę o grubości 36 lub 24cm) - 105 szt. (3,5 palety) i resztki do oddania - taśmę kalenicową czarną - 5 rolek - cegła klinkierowa Wienerberger Terca grafit - 56 szt. - cegła pełna czerwona - 192 szt. - silka E 12 - 29 szt. - silka E 18 - 10 szt. - folia budowlana czarna 0,2 mm - prawie 2 rolki - 2 cegły wentylacyjne - klamry do gąsiorów czarne - 30 szt. - szpilki do mocowania łaty kalenicowej - 24 szt. Odbiór w Grodzisku Mazowieckim. Bloczki i cegły są na paletach. Zimowały pod chmurką, ale zostały odfoliowane (żeby nie było grzyba) i były przykryte od góry. Ula i Sławek ja z checia odkupie czesc waszego towaru - moze jakis telefon zebysmy sie umowili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 16.04.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 a elektryka macie Macie ale najpierw muszę się go spytać o zgodę na przekazanie danych już wysyłam na priva Ja tez, ja tez poposze A wczoraj widziałam Wasz domek - juz macie dach:) musimy sie umawiac gdzies w lesie w weekendy na spacery, bo juz tak slicznie jest. A i jeszcze jedno - dla osob z okolic Musuł - podobno ktos wykupił nam zaraz za płotem kawał lasu i zamierza tam stawiac osiedle domków jednorodzinnych - ja sie ciesze, a mój mąz załamany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 16.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Moj spec od ocieplen styr. na zewn. "zlamal noge" w sobote a dzisiaj mial zaczynac u mnie z robota POMOCY! Mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.04.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 a elektryka macie Macie ale najpierw muszę się go spytać o zgodę na przekazanie danych już wysyłam na priva Ja tez, ja tez poposze A wczoraj widziałam Wasz domek - juz macie dach:) musimy sie umawiac gdzies w lesie w weekendy na spacery, bo juz tak slicznie jest. A i jeszcze jedno - dla osob z okolic Musuł - podobno ktos wykupił nam zaraz za płotem kawał lasu i zamierza tam stawiac osiedle domków jednorodzinnych - ja sie ciesze, a mój mąz załamany:) dach to my mamy do listopada teraz to nam prąd kopią i tynki robią dobra wrzucam elektryka do ksiązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 16.04.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 KUPIE MATERIAŁY BUDOWLANE w rozsadnej cenie - jesli komus z Was zostały jakies materiały na ściane, której szerokosc da okolo 24 centymetrów to ja chetnie odkupie. Njalepiej ytong, solbet, suporex itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 dzieki za przeslane namiary Senser no faktycznie jest opinia, tylko ja szukalam gdzie indziej pod uslugami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 16.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam, jeśli komuś zostały używane deski szalunkowe i chciałby sprzedać to dajcie znać. Strop będzie w naszym domu monolityczny, więc trochę ich będzie potrzeba Pozdrawiam, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.04.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Prosze sie przyznac kto korzystal z firm/osob podanych w naszej ksziazce, a wykonujacych krycie dachu blacha prosze prosze o opinie bo namiary sa ale opinii nic a nic a ja musze sie na cos zdecydowac a morze ktos cos ma jeszcze w swoich notatnikach, to prosze o namiary Sylwia dzieki Victoria... Chyba cię zastrzelę... Toż to właśnie główna idea tej "książki" taka, że po to są pewne zaostrzenia w dostępie do niej aby były tam namiary tylko "od nas"...czyli sprawdzone... Więc, nawet jak nie ma opini (czy to graficznej, czy opisowej) na pewno oznacza i tak, że wg. autora dany namiar jest godny polecenia. To kanon jej powstania (książki). Zaraz zaczniemy znów sypać kontaktami, które są "naprawde sprawdzone, ale nie to co z książki" Powstała ona, żeby nam wszystkim ułatwić życie...a teraz zaczynamy sami sobie je utrudiniać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.04.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Moj spec od ocieplen styr. na zewn. "zlamal noge" w sobote a dzisiaj mial zaczynac u mnie z robota POMOCY! Mozecie kogos polecic? Bym ci dał...ale elektryka...a nie sory...w szpitalu leży Co to jakaś zaraza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.04.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A może wiecie ile za wylanie ok. 20 m2 tarasu ze zbrojeniem? Mnie interesuje dokładnie ta sama kwestia... Tylko taras mam większy 60 m2. I to z "udźiwnieniami" Więc jeśli ty będziesz kogoś miała to się "pochwal" i wrzuć go do naszej bazy... A jeśli ktoś może powiedzieć, jak biora za tego typu roboty to też by było fajnie...albo przyblizony koszt m2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts