penny 17.04.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 uuu ... szkoda, ale jak skończysz daj znać, bo moja ekipa jest nieprzewidywalna Pozdrawiam, Jacek To tak jak moja... mieli być wczoraj, ale ponoć koła od przyczepy po drodze pogubili i nie dojechali. Mieli być dziś rano, ale o 9:30 jeszcze ich nie bylo... ciekawe co tym razem im sie przytrafi... Za to właśnie "robi się" woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 17.04.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 uuu ... szkoda, ale jak skończysz daj znać, bo moja ekipa jest nieprzewidywalna Pozdrawiam, Jacek To tak jak moja... mieli być wczoraj, ale ponoć koła od przyczepy po drodze pogubili i nie dojechali. Mieli być dziś rano, ale o 9:30 jeszcze ich nie bylo... ciekawe co tym razem im sie przytrafi... Za to właśnie "robi się" woda U mnie też mają na dniach robić. Penny ile u Ciebie będzie kosztować przyłącze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 17.04.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 U mnie też mają na dniach robić. Penny ile u Ciebie będzie kosztować przyłącze ? 3900 PLN - długość ok. 25 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonQ 17.04.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 U mnie też mają na dniach robić. Penny ile u Ciebie będzie kosztować przyłącze ? 3900 PLN - długość ok. 25 metrów[/quote U mnie też 25 m będzie. Czy to cena z projektem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 17.04.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 U mnie też 25 m będzie. Czy to cena z projektem ? Niestety nie, za projekt płaciłam 800 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 17.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam ponownie (ale szaleję z ilością listów na forum:D!), słuchajcie, sympatyczna kobieta mieszkająca w Makówce poprosiła mnie o kontakt do kogoś, kto wykopałby jej studnię wierconą w istniejącej, ale nie działającej studni z kręgów. Chodzi o coś takiego co ma Ewak. Sylvia1, możesz podesłać mi kontakt do Twojego studniarza? Kto ma inne kontakty to poproszę. Mam problemy z wejściem na listę kontaktów naszej grupy, stale wyświetla mi się, że nie ma grupie nikogo o moim nicku/loginie Ta sama babeczka pytała jeszcze o najtańszego wywoźnika śmieci, ma do wyrzucenia 800m3 starego siana !! Wybieracie się na spotkanie Muratora w Wiosce Budowlanej? My tak, no to do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 17.04.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Szukam kierownika budowy! kto mi moze polecic?Wiem ze ten temat juz poruszalismy i wiem też ze jakies namiary sa w bazie - ale jest mało.Czy ktos z Panem Stefanem Czosnowskim mial doczynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Tak patrzyłem na fundamenty Jakuba Jankowskiego i powiedziałbym tak, jak inni: toż to pałac. Więc mocno sie zdziwiłem jak skorzystałem z linka i obejrzałem plan pomieszczeń. Chodzi mi tu szczególnie o wielkość sypialni. 12-13 m to trochę mało jak na domek. Mam nadzieję, że górę, Jakub podzieli na większe pomieszczenia. Chcieliśmy by sypialnia była tylko do spania. Każda sypialnia ma swoją garderobę czyli sypialnia 13m2+6m2 garderoba=19m2 TO zmienia postać rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubi41 17.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Czy ktos z was kupował ostatnio bloczki fundamentowe? Jesli tak to za ile...... miesiąc temu 2,4 netto w Kaniach Jakub, podaj telefon ... zabrakło mi bloczków może od nich wezmę. Jacek Co do Bloczków w Kaniach to są teraz, jeszcze po 2,7 netto (Warszawska 10a, Pan Kalinowski 602618554), ale domyślam się , że to już ostatnie dni w takiej cenie...jadę dziś je kupić Tydzień temu w jednym składzie w Sokołowie mieli po 2,60 ale w tym tygodniu juz są po 3,4 netto!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 17.04.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 jestesmy umowieni z Panem Czeslawem na poczatek maja na grodzenie, jeszcze raz dzieki za namiar Przypilnujcie żeby dobrze oczyścili elementy metalowe ze rdzy przed malowaniem, a co do reszty to u mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 17.04.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 czy ktos wie jaka na dzień dzisiejszy cena jest dobra cena za stal? potrzebuje fi12 i fi 6, gdzie nie dzwonilam to powyzej 3,6 k/tone:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 17.04.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witajcie Aga i Janusz podam wam wieczorem namiar na stal 3,07...jak mąz wróci. A my dzis kupilismy projekt......http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m45926dd875d8aza kilka dni juz u nas bedzie. W sobote geolog (najtanszy polecony przez WAS). Jakub a bliżej mas zjakis telefon do tych Kań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 czy ktos wie jaka na dzień dzisiejszy cena jest dobra cena za stal? potrzebuje fi12 i fi 6, gdzie nie dzwonilam to powyzej 3,6 k/tone:( boszsze...my w tamtym roku we wrześniu płaciliśmy....1,9....pogłupieli chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 17.04.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Szukam stępli 3m w troszkę większej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 17.04.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ano pogłupieli do kwadratu....nie da sie ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Szukam stępli 3m w troszkę większej ilości na już? bo my mamy ale dopiero zostaną zdjęte za jakieś 2 tyg, nie mają dokładnie 3m - 2,80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 17.04.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ano pogłupieli do kwadratu....nie da sie ukryć. dzis dotarła do mnie plotka, ze niektórzy producenci trzymaja wyprodukowane materialy w magazynach i czekaja na dalszy wzrost cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 17.04.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ano pogłupieli do kwadratu....nie da sie ukryć. dzis dotarła do mnie plotka, ze niektórzy producenci trzymaja wyprodukowane materialy w magazynach i czekaja na dalszy wzrost cen ja natomiast slyszalam ze wyworza na wschod... coz, takie nasze marne zycie, Jutroi jade do skladu gdzie mam zamowic po 12.80 tylko ze dostawa druga polowa lipca - mi akurat pasuje, ale jeszcze sie nie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ano pogłupieli do kwadratu....nie da sie ukryć. dzis dotarła do mnie plotka, ze niektórzy producenci trzymaja wyprodukowane materialy w magazynach i czekaja na dalszy wzrost cen ja natomiast slyszalam ze wyworza na wschod... coz, takie nasze marne zycie, Jutroi jade do skladu gdzie mam zamowic po 12.80 tylko ze dostawa druga polowa lipca - mi akurat pasuje, ale jeszcze sie nie ciesze oni na wschód .... a my z Niemiec... widzieliśmy w liroy na puławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 17.04.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Szukam stępli 3m w troszkę większej ilości na już? bo my mamy ale dopiero zostaną zdjęte za jakieś 2 tyg, nie mają dokładnie 3m - 2,80 Pasuje kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts