jakub jankowski 19.04.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jesteśmy zdecydowani w 99% na pompe ciepła. Jeśli ktoś byłby zainteresowany spotkaniem z gościem który je zakłada to zapraszam do nas w weekend majowy.Gość jest z Wrocławia ma najnowsze typy pomp (Największa sprawność). Firma Andreasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 19.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jesteśmy zdecydowani w 99% na pompe ciepła siwetnie, podzielcie się informacją po spotkaniu a swoją drogą zaproście CK. strona firmy, która podajecie nie jest zbyt bogata w info. Ciekaw jestem jakie parametry oferują dla propanu. Poza tym wskazana szacunkowa wycena nie wygląda atrakcyjnie. Na szczęscie konkurencja rośnie i można wybierac. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 potrzebuję pilnie kupić stal, prętygdzie kupowaliście ostatnio najtaniej??poproszę o namiarpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 19.04.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Wg mnie to zmiany bardzo drastyczne mające wpływ na konstrukcję, wygląd domu i wymagające dużo pracy architekta (powiększenie dachu to nie dorysowanie kilku kresek...), ale nie ważne jakie zmiany uważamy za drastyczne... fakt pozostaje faktem że facet jet niesolidny.. Cóż można dodać - masz pierwszą bolesna nauczkę. Budowanie to troche jak chodzenie po polu minowym można sie czasem zdziwić w co można wdepnąc dokonując niewłasciwych wyborów.. Pozdrawiam Tamlin Wygląda na to, że Ty miałes racje odnosnie zmian - wczoraj bylismy z tym projektem u innego projektanta i powiedzial ze jego zdaniem projekt wymaga rysunków zastepczych. A ten nasz co nam mowił? A to taka drobnostka, a pewnie ze sie da!!!!! Wiec z czesci zmian rezygnujemy poprostu, kupujemy aneks na podwojny garaz, zadaszenie tarasu zrobimy sobie markiza a nie balkonem (taniej nas wyjdzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 19.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 potrzebuję pilnie kupić stal, pręty a czego sąsiadko potrzebujecie i ILA? zostało mi pare deko fi6 a osobiscie korzystałem z konsorcjum stali bo po sąsiedzku Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.04.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 AGa zróbcie sobie taki daszek jak my mamy zamiast balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellisa 19.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Hello dawno mnie nie było,ale zalatana jestem tą budową,wszystko idzie jak krew z nosa a to dzięki firmie delta która mi przysłała buble zamiast okien. Uwaga na firme Delta okna robią z dobrego profilu,ale estetyka wykonania jest do kitu,a szef firmy uważa że nie ma takiego przepisu który mówi o tym czy listwy przyszybowe muszą być równe,Prawdopodobnie sprawa skończy sie w sądzie,czy ktoś z was miał taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Mariusz chcę kupić pręty do zbrojenia fundamentu ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellisa 19.04.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Uwaga na firme Delta robią buble a nie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 19.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 chcę kupić pręty do zbrojenia fundamentu ogrodzenia a po co to zbroić? Mur stawiasz na 2 m jak sąsiedzi? 6 wystarczy na spoko, zresztą pod zwykły płot to wogóle bym nie dawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 19.04.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Wreszcie i u mnie prace ruszyły. Ekipa w końcu dojechała (od poniedziałku tak jechali) no i ponoć od razu wzięli się do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 chcę kupić pręty do zbrojenia fundamentu ogrodzenia a po co to zbroić? Mur stawiasz na 2 m jak sąsiedzi? 6 wystarczy na spoko, zresztą pod zwykły płot to wogóle bym nie dawał Mariusz, a w słupki klinkierowe to co?? ile tego masz i za ile?? pisz na priva albo wpadnij do mnie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 19.04.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Iza, ja stal brałem w firmie Tomed przy trasie Pruszków-Milanówek 7370462 505032075 ale obecnych cen nie znam. A co do Eimundów to ten z naszej książki nazywa sie Andrzej P. znalazłem ze dwa posty na forum które go polecają wiec raczej spoko. Ten Twój eimund nawt nie chciał ze mna gadać jak powiedzaiłem ze mam 70 m2 wylewki do zrobienia. Eimund z książki zaś powiedział że musi skasować mnie za min 100 m2 bo mniej to mu się nie opłaca wiec od wczoraj myślę gdzie tu jeszcze coś wylać i ... doszedłem do 140 m2 ))))))))))))))) PILNIE POTRZEBNI TYNKARZE JACYKOLWIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 tom, dzięki za info i namiar jutro będę się widziała z prawdziwym Eimundem to z nim pogadam na temat konkurencji (może to jakiś współpracownik).... jesteś pewien, że występuje na forum pod tym samym nikiem czy może ktoś wpisując do forumowej ksiązki pomylił się podając jego nick?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evora_x 19.04.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam Grupę nadarzyńsko - grodziską. Razem z mężem kupiliśmy działkę w Radoniach. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 19.04.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam Grupę nadarzyńsko - grodziską. Razem z mężem kupiliśmy działkę w Radoniach. Pozdrawiam serdecznie! No to witam kolejnego bliskiego "sąsiada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-K-K 19.04.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Szukam stępli 3m w troszkę większej ilości Została mi po budowie kupka stępli ~3m (w Grodzisku). Jeśli to aktualne to proszę o jakiś kontakt na priv. Uprzedzam, że transportu nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 19.04.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam Grupę nadarzyńsko - grodziską. Razem z mężem kupiliśmy działkę w Radoniach. Pozdrawiam serdecznie! Witamy i zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 19.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Eimundów jest 2 - to bracia i telefony też są 2. U mnie robił Andrzej - z książkiCeny stali nie są takie złe. Ja w 2004 roku płaciłam po koło 2900 - 3000zł - stal wtedy bardzo zdrożała (potem staniała). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 19.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam A my jutro kopiemy studnię....od poniedziałku grodzimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts