tygrysek12 02.05.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Czesc wam...siatka tymczasowa była ostatnio w promocji w Leroyu......za naszą dalismy chyba 60 zł...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 02.05.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Kochani,czy kable elektryczne pod tynk gipsowy trzeba wkuwać czy mozna puścić je po murze a tynk to przykryje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 02.05.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja tam ekspertem nie jestem ale czytałam kiedys ze sie mocuje na scianie i przykrywa tynkiem. Bo jakby sie tak zacząć wkuwać w kratówke na przykad to chyba zacznie sie kruszyć. Zresztą tak to wyglądało jak blok nam budowali. Były zamocowane do cegieł takimi klamerkami. Nikt sie w nic nie wkuwał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 02.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 tez mi sie tak wydaje ale gosciu od tynków mówił że tynk ma 0,5-1 cm grubości, a za więcej jest dopłata no i nie wiem czy ten jeden cm grubosci to dokładnie przykryją Z drugiej strony na taką grubość to można sobie pozwolić na Ytongu ale np na takim maxie to juz za cienko bo ściany mniej równe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 02.05.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 nie znam sie na tym.....ale pewnie wielu tu specjalistów od tych spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 02.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Czesc wam...siatka tymczasowa była ostatnio w promocji w Leroyu......za naszą dalismy chyba 60 zł...... niestety w leroyu wczoraj pustki a za 60 pln to ja tam nigdy żadnej siatki nie widziałam, jak na razie wygrywa cenowo i zaopatrzeniowo Brico Depot, tylko tam była siatka i taniej niż w obi o 20 pln na 50 m2, po 25 nie było nigdzie. Uff...ogrodzenie skończone, brama jest, choinka "z fundamentów" przesadzona, dołek pod kibelek wykopany tylko już kibelka dziś nie mieliśmy siły dowieźć... ruszam w przyszłym tyg, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.05.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Hej! potrzebuję glazurnika....a nigdzie nie mogę go znaleźć Poszukacie ze mną Jak macie kogoś sprawdzonego to plissssssss Potrzebny za 2-3 mieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.05.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 posucha z glazurnikami i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 04.05.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 czy kable elektryczne pod tynk gipsowy trzeba wkuwać czy mozna puścić je po murze a tynk to przykryje? przykryje-nie kuj bo sie zameczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 04.05.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Co do oszczyszczalni to bardzo chciałbym mieć już pod płotem kanalizacje, ale rzeczywiście nie chciałbym, żeby mi z niej zalatywało a w szczególności żebym musiał na nią patrzeć...tu protestujacych rozumiem. A propos- ktoś może wie na kiedy planują zkanalizowanie Starej Wsi? Witaj, z tego co piszą w "Planie Rozwoju Lokalnego Gminy Nadarzyn" I Etap budowy sieci kanalizacyjnej w Starej Wsi miał byc zaczęty w 2006 roku: długość: 2000mb, zawory: 20szt. Czy coś się zaczęło? II Etap - 2007-2008, długość: 4170mb, zawory: 50szt. Pewnie i tak pierwsza bedzie ulica Grodziska. Nie wiem na ile ten plan jest realny, ale np. znalazłam info, że nakladka asfaltowa na ulicy Poziomkowej ma być zrobiona w 2012roku. Jak byliśmy tydzień temu w Starej Wsi to widzieliśmy że coś z tą ulica robią? Czyzby asfalt? tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuśka1719501344 04.05.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Szukam pilnie ekipy do stanu surowego na sierpień 2007 ewent. II połowa sierpnia.Czy możecie mi pomóc? Do waszej bazy ciągle nie mogę się dostać - chyba problem techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 04.05.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam sąsiadów ze Starej Wsi!cholibka, jeszcze rok temu same pola a teraz wielka budowa.co do kanalizy...w biezacym roku ma byc na grodziskiej.Jak dobrze pojdzie to istnieje szansa ze Starowiejską do konca roku podłączą(priorytet).Połozenie rurek to jedno a uruchomienie-drugie. Kiedy?Teraz to już trudno o wiesci.Spotkanie wiejskie opusciłem, skarbnica wiedzy(śp. sołtys nas opuscił) - zatem pozostaje szczelne szambo (zgodnie z warunkami) i cierpliwe czekanie. Dobre wiesci to 3 miejsce w kolejce inwestycyjnej na dokończenie nakładki bitumicznej ul. Tarniny (moze 2008 r.), wielka inwestycja jaką jest "osiedle naszych dzieci" (jemiołowa, miła, głogowa), kolejne - szybko budowane "osiedle pod lasem" (brwinowska).Te inwestycje muszą "ściągnąć" kolejne, gminne.Poza tym gmina - jak obserwuje - jest otwarta na współprace. jesienią zeszłego roku wnioskowalismy o oświetlenie ul. Tarniny i na mikołajki dostalismy prezent! Drogi są odśniezane, równane-generalnie nie jest zle.pozdr.mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 04.05.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 czy kable elektryczne pod tynk gipsowy trzeba wkuwać czy mozna puścić je po murze a tynk to przykryje? przykryje-nie kuj bo sie zameczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 04.05.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 kto sie wybiera na spotkanie ogólne Muratora? Widziałam, że sylvia1, zygmor i jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.05.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 No tak, tylko żeby policzyć słoje, drzewo musi już być... ścięte To tak jak ze sławnym testem oryginalność banknotów... Że jakiś tam banknot po spaleniu ma x gram popiołu... Jeśli gramów jest odpwiednia ilość to znaczy, że banknot był oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 04.05.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 ja zamierzam zapisać się na spotkanie frumowe ale jeszcze nie wiem w jakiej ilości pisali coś o atrakcjach dla dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.05.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Help!!! Zabrakło mi 25 mb siatki tymczasowej, może komuś została po budowie, bo rolki są tylko po 50 mb w sklepie, chętnie odkupię resztki jakieś jakby ktoś miał w okolicy, dzięki Coś mi zostało tej siatki... 1,60 m wys. Ale na pewno mniej niż 25 mb.... Wcale się nie ździwie jeśli ok. 5 mb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 04.05.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witam Dzisiejsze moje zakupy Była promocja to wziąłem wszystkie http://images21.fotosik.pl/247/db9cde865e83667c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamuśka1719501344 04.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Czy to piaskowiec? Jak to będzie wyglądało w wersji końcowej?? Masz jakieś fotki ? Ja zastanawiam się nad wapieniem Kazimierskim ale mąż mówi że wolałby mniej bia ły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 04.05.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Czy to piaskowiec? Jak to będzie wyglądało w wersji końcowej?? Masz jakieś fotki ? Ja zastanawiam się nad wapieniem Kazimierskim ale mąż mówi że wolałby mniej bia ły ... To jest piaskowiec a efekt końcowy ma wyglądać tak: http://images21.fotosik.pl/248/dca05174b22cc637.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts