izat 04.05.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 super ten piaskowiec jak dla mnie rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 05.05.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 czeeee poszukuję hydraulika do wykonania przyłącza wody może macie jakieś namiary okolice odrano woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korena 05.05.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 czy naprawdę wymiotło wszystkich glazurników?jak robi przyzwoicie to terminy na przyszły roka tak od zaraz to nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 05.05.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 CzescJa natomiast poszukuje cegiełek. Czy ktoś z Was kupował ostatnio porotherm 25 albo poroton w okolicy? W jakiejs przyzwoitej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.05.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Hej! potrzebuję glazurnika....a nigdzie nie mogę go znaleźć Poszukacie ze mną Jak macie kogoś sprawdzonego to plissssssss Potrzebny za 2-3 mieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 05.05.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Ile w Naszej okolicy kosztuje elektryk?Za ok 130 pkt ile powinien wziąć elektryk?Godzić sie "z" czy "bez" materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 05.05.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 witam jakub mam ten sam problem jaki jest koszt tzw punktuporotherm co pytałem cena 11 zł ponowie pytanie o hydraulika do wykonania przyłącza wody okolice odrano woli może macie ;ub znacie może akurat robi u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.05.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 ponowie pytanie o hydraulika do wykonania przyłącza wody okolice odrano woli może macie ;ub znacie może akurat robi u was moge polecic swojego. Jest w ksiazce, Jacek Gmurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 05.05.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Ja tez potrzebuje hydraulika co nam zrobi kanalize i rury pod chudziakiem - namiar wezmę z ksiązki, ale chciałam zapytać o cenę takiej usługi - czy ktoś się orientuje. I po ile teraz jest piasek pod zagęszczanie w fundamentach? Moj wykonawca poleca od p. Miusiaka po ok. 280/kamaza.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 05.05.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Ja tez potrzebuje hydraulika co nam zrobi kanalize i rury pod chudziakiem - namiar wezmę z ksiązki, ale chciałam zapytać o cenę takiej usługi - czy ktoś się orientuje. I po ile teraz jest piasek pod zagęszczanie w fundamentach? Moj wykonawca poleca od p. Miusiaka po ok. 280/kamaza. pozdrawiam Jeśli chodzi o piach żwir itd spróbujcie Pawła Sobonia, nowa firma i bardzo sie stara 503123338 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 06.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 CzescMam pytanko....ile pisaku na takiego kamaza wchodzi? I ile chca za kamaza żwiru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azkubryk 06.05.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam! Od dłuzszego czasu przeglądam forum Muratora a w szczególności tę grupę. I przyszedł już chyba czas, żeby się przywitać. Z zapowiedzi majstra wynika, że 20 maja zaczynamy budowę w Starej Wsi. W przyszłym tygodniu wiercimy studnię i podciągamy prąd od sąsiada. Nasz projekt to: http://www.stylowydom.com.pl/projekty/rd1/rd1.html z drobnymi zmianami "prostującymi" ściany i dach. Ekipę, Stal, beton, bloczki mamy już nagrane. Cały czas szukamy kierowika budowy i koparki z naszej okolicy. Będę bardzo wdzięczny za jakieś polecenia. Pozdrawiam serdecznie, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 06.05.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Szukam pilnie ekipy do stanu surowego na sierpień 2007 ewent. II połowa sierpnia. Czy możecie mi pomóc? Do waszej bazy ciągle nie mogę się dostać - chyba problem techniczny. Nie sądzę. Rejestracja działa prawidłowo, ostatnie 2 osoby zarejestrowały się 2 i 4 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.05.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Ja tez potrzebuje hydraulika co nam zrobi kanalize i rury pod chudziakiem - namiar wezmę z ksiązki, ale chciałam zapytać o cenę takiej usługi - czy ktoś się orientuje. I po ile teraz jest piasek pod zagęszczanie w fundamentach? Moj wykonawca poleca od p. Miusiaka po ok. 280/kamaza. pozdrawiam Aga...co do hydraulika to j.w. Chłopak blisko mieszka. Co do "Musiaka" to chyba chodzi o Misiaka Namiary do niego zresztą podałem w książce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.05.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Czesc Mam pytanko....ile pisaku na takiego kamaza wchodzi? I ile chca za kamaza żwiru? Z tego co się orientuje na Kamaza wchodzi (ponoć) 8 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 06.05.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Help!!! Zabrakło mi 25 mb siatki tymczasowej, może komuś została po budowie, bo rolki są tylko po 50 mb w sklepie, chętnie odkupię resztki jakieś jakby ktoś miał w okolicy, dzięki Coś mi zostało tej siatki... 1,60 m wys. Ale na pewno mniej niż 25 mb.... Wcale się nie ździwie jeśli ok. 5 mb.... no już kupiłam bo nikt nie miał, takie samo mam ogrodzenie jak Ty, ciekawe ile postoi?? Podobno paliki zaraz zgniją w ziemi Jakby coś to zostało mi 25 m2 siatki bo nadmiar trzeba było kupić, może komuś kiedyś zabraknie to zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 06.05.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 CzescSenser własnie oglądam sobie twój domek...fotki znaczy. Przyznam, że to arcydzieło dla mnie...szczególna uwage zwróciłam na okna w wykuszu. Czy mógłbys mi podac wymiary ich? W moim projekcie miedz oknami sa jeszcze cegły i nawet jak dla mnie (osoby bez wyobrazni przestrzennej) zdaje mi sie to mało estetyczne. Ty uzyskałes maxymalną perfekcję...moze miałes tak w projekcie, choc czesto czytam ze ludzie powiekszają sobie na własna rękę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 07.05.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam! Od dłuzszego czasu przeglądam forum Muratora a w szczególności tę grupę. I przyszedł już chyba czas, żeby się przywitać. Nasz projekt to: http://www.stylowydom.com.pl/projekty/rd1/rd1.html z drobnymi zmianami "prostującymi" ściany i dach. Witamy, witamy, kierownika budowy oczywioscie polecamy naszego, a co do koparki (do zdjecia humusu) to polecam Pana Marka Kłosiewicza 0601088750 - zaraz wrzuce jego namiar do ksiazki. Za zdjecie humusu zaplacilisci 200 zł plus 300 za wykarczowanie działki i wywoz tego wszystkiego. pozdrawiam ps. Widze ze kolejna hala bedzie rosła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 07.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Będę kupował w Strzegomiu ze znajomym kostkę granitową. Może ktoś byłby zainteresowany. Kupując razem maleje cena. My chcemy kupić 3 samochody czyli 75 ton, z każdej następnej tony robi się większy rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 07.05.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a co do koparki (do zdjecia humusu) to polecam Pana Marka Kłosiewicza 0601088750 - zaraz wrzuce jego namiar do ksiazki. Za zdjecie humusu zaplacilisci 200 zł plus 300 za wykarczowanie działki i wywoz tego wszystkiego. Pana Marka wpisalismy juz jakis czas temu do książki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts