Senser 07.05.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Czesc Senser własnie oglądam sobie twój domek...fotki znaczy. Przyznam, że to arcydzieło dla mnie...szczególna uwage zwróciłam na okna w wykuszu. Czy mógłbys mi podac wymiary ich? W moim projekcie miedz oknami sa jeszcze cegły i nawet jak dla mnie (osoby bez wyobrazni przestrzennej) zdaje mi sie to mało estetyczne. Ty uzyskałes maxymalną perfekcję...moze miałes tak w projekcie, choc czesto czytam ze ludzie powiekszają sobie na własna rękę..... Też miałem cegły ale przepchneliśmy ściankę działową do kolejnego pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Będę kupował w Strzegomiu ze znajomym kostkę granitową. Może ktoś byłby zainteresowany. Kupując razem maleje cena. My chcemy kupić 3 samochody czyli 75 ton, z każdej następnej tony robi się większy rabat. Ile wychodzi m2/t ?? Jaka cena i wymiary kostki?? Kostka tłuczona czy zwykła cementowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.05.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 takie samo mam ogrodzenie jak Ty, ciekawe ile postoi?? Podobno paliki zaraz zgniją w ziemi Nie tak zaraz...ale po roku pierwsze sztuki na pewno... Nie pomogło nawet zabezpieczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 07.05.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Będę kupował w Strzegomiu ze znajomym kostkę granitową. Może ktoś byłby zainteresowany. Kupując razem maleje cena. My chcemy kupić 3 samochody czyli 75 ton, z każdej następnej tony robi się większy rabat. a do czego ta kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 07.05.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Będę kupował w Strzegomiu ze znajomym kostkę granitową. Może ktoś byłby zainteresowany. Kupując razem maleje cena. My chcemy kupić 3 samochody czyli 75 ton, z każdej następnej tony robi się większy rabat. a do czego ta kostka? Do wyłożenia dziedzińca przed pałacem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 07.05.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 takie samo mam ogrodzenie jak Ty, ciekawe ile postoi?? Podobno paliki zaraz zgniją w ziemi Nie tak zaraz...ale po roku pierwsze sztuki na pewno... Nie pomogło nawet zabezpieczenie... no właśnie....słyszałam, że rok postoi, może zdążę do tego czasu coś zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.05.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ja po roku czy nawet półtora wymieniłem 3 szt. więc nie ma tragedii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.05.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Do wyłożenia dziedzińca przed pałacem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 07.05.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Do wyłożenia dziedzińca przed pałacem. Tylko się zastanawiam, czy Jakubowi starczy te 75ton p.s. Senser, chyba masz niepotrzebne "5" w linku do avatara, tzn. powinno być "http://i.pbase...." zamiast "http://i5.pbase" - chyba Twoje ulubione pbase coś pozmieniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 07.05.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Do wyłożenia dziedzińca przed pałacem. Tylko się zastanawiam, czy Jakubowi starczy te 75ton Juz sprawdziłam jak to wyglada, calkiem fajnie, tylko chyba jeszcze za wczesnie na kupowanie kostki, jak sie chce zamieszkac za ponad rok... wiec my narazie spasujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.05.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 jakub ja chcę kupić kostkę granitową ze Strzegomia interesuje mnie piaskowa lub szaro ruda w razie czego pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Pana Marka wpisalismy juz jakis czas temu do książki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 07.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Do wyłożenia dziedzińca przed pałacem. Wy zawsze macie dobry humor Napisałem, że kupujemy razem z kolegą ja biorę 1 bryczkę czyli ok 200m2 Ja chcę średnią. Wymiar i kolor każdy może sobie sam wybrać. Chodzi o zamówienie im więcej zamówimy tym będziemy mieli większy rabat. Jadę w piątek osobiście sprawdzić. Mogę przywieść próbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 07.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a co do koparki (do zdjecia humusu) to polecam Pana Marka Kłosiewicza 0601088750 - zaraz wrzuce jego namiar do ksiazki. Za zdjecie humusu zaplacilisci 200 zł plus 300 za wykarczowanie działki i wywoz tego wszystkiego. Pana Marka wpisalismy juz jakis czas temu do książki :D Heh, A nam nie sie Marek obraził i "ukarał" za to że nie brałem od niego zasypki do fundamentów i pisku do murowania. Za zasypkę chciał 300zł/tatre +70zł/h ładowarką za wsypywanie do fundamentów w miarę zagęszczania... Ja miałem od Tadeusza ze Strynbudu za 250zł/tatre wliczając ładowarkę i taką kwotę zaproponowałem Markowi - stwierdził że mu się nie opłaca... Noi jak chciałe żeby mi zrobił wykop pod doprowadzenie wody do budynku to stwierdził że nie bo jakaś kara musi być za to że nie dałem mu wcześniej zarobić i że u mnie "tylko" zdejmował humus i utwardzał wjazd więc mi nie wykopie.... Ale fakt że wykopy i niwelacje robi porządnie ale nie bierzcie go do robienia drogi wg jego pomysłu... Sąsiad wpakował kupe kasy a po zimie droga nie nadawała się do jazdy Pozdrawiam Tanlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.05.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Nic się nie wygadasz z cenami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 07.05.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Ile w Naszej okolicy kosztuje elektryk? Za ok 130 pkt ile powinien wziąć elektryk? Godzić sie "z" czy "bez" materiału? Mogę Ci polecić elektryka Mariusz Iwański 608601019 Moim zdaniem lepiej wziąść z materiałem tylko troche sie potargować. Jak dobry elektryk (dużo robi) to i ma dobre rabaty na kable w hurtowni. Niech sie z Tobą tym rabatem podzieli - zorientuj sie jaki chcesz kabel i ile on kosztuje w jakiejś hurtowni od tego powinien Ci elektryk opuścić z 15% a w hurtowni dostaniesz najwyżej 5% (bo co to jest 1 km przewodów..) Pozdrawiam Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.05.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 (bo co to jest 1 km przewodów..) Eeee nie "coś" tam jednak jest... No ja przynajmniej do mixera sporo krótszy kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jakub, przywieź te próbki chętnie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 08.05.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ja też piszę się na oglądanie probek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.05.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 jak cena będzie dobra to ja piszę się też na wspólny transport o ile nadal będzie taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts