Habier 16.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam, Czy szanowni grupowicze moga mi podać namiary na tynkarzy, którzy mogą wykonać tynki cem-wap w Pruszkowie. Będę bardzo wdzięczny Mogę liczyć na pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam, Czy szanowni grupowicze moga mi podać namiary na tynkarzy, którzy mogą wykonać tynki cem-wap w Pruszkowie. Będę bardzo wdzięczny Mogę liczyć na pomoc? ciężko z tynkarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.05.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 DAJE NAMIARY NA GOŚCI KTÓRZY WIERCĄ STUDNIE 0604270445 022/7297683 0607392966 MOŻ ONI COŚ POMOGĄ SKĄD WIESZ JAK ZROBISZ STUDNIE KOPANĄ TO BĘDZIESZ MIAŁ WODĘ JAK MAJĄ SĄSIEDZI Szanowny panie kolego...ze względu na liczne donosy (już została założona twoja teczka, a ty masz na razie status "nieświadomego współpracownika"), zwracam się z prośbą o umieszczanie wszelkich kontaktów operacyjnych w naszej książce adresowej!. Niestety, nie mogę ujawnić źródła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 17.05.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 DAJE NAMIARY NA GOŚCI (...) Szanowny panie kolego(...) zwracam się z prośbą o umieszczanie wszelkich kontaktów operacyjnych w naszej książce adresowej!. A ponadto, w związku z brakiem Twojej reakcji na delikatną aluzję ewak39, chciałbym zwrócić uwagę, że nie należy pisać postów wielkimi literami! http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta http://netykieta.pl/regula=122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 17.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 ciężko z tynkarzami oj bardzo ciężko Habier chętnie byśmy pomogli ale nietety... ja mam problem nawet z gipsem z agregatu w krótkim terminie - najwcześniej lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.05.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ja nie wiem... Ale wrzasnales tak, ze mnie z letargu wybudzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 17.05.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Mogę liczyć na pomoc? ciężko z tynkarzami wiem, wiem ale dzięki za odzew oj bardzo ciężko Habier chętnie byśmy pomogli ale nietety... ja mam problem nawet z gipsem z agregatu w krótkim terminie - najwcześniej lipiec. cieżko, ciężko - ale ja właśnie potrzebuję na lipiec/sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 17.05.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dotarli do mnie z ofertą monitoringu;solid skorpion i juventus z czego Wy korzystacie?a może CMA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 17.05.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dotarli do mnie z ofertą monitoringu; solid skorpion i juventus z czego Wy korzystacie? a może CMA? Solid. a co to jest CMA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 17.05.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1222034#1222034 http://www.cma.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azkubryk 17.05.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam! Znacznie przyspieszyło nam się rozpoczęcie budowy i szybciej niż planowałem muszę szukać bloczków betonowych. Budowa w Starej Wsi. Będę wdzięczny za wszelkie kontakty i polecenia.... wszędzie mają długie terminy... Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 17.05.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 A ja chcialem sie pochwalic Fanfary trutu tutu Wczoraj odebrany projekt - architektowi zajelo skromne 7 miesiecy na znalezienie konstruktora i przygotowanie projektu - w sumie rok czasu . A dzis malzowinka zlozyla papiery na pozwolenie. Jeszcze w szoku jestem. Wprawdzie pozwolenie wodnoprawne i odrolnienie jeszcze się uprawomocniaja ale to juz doniesiemy jak odlezy swoje w kolejce tygrysek12 Blyskawica jestes Jeszcze w tamtym roku w na jesieni prawie wszystkie papiery mozna bylo zalatwic "od reki tj tydzien" a teraz to minimum miesiac na jeden kwit czekalismy. Ps.1 Szukam ekipy do silikatow na sierpień (Kajetany) bo chyba wczesniej nie ma szans na ruszenie. PS 2 Kajetany zadaja dostepu do mapki. W koncu jestesmy gmina Nadarzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dotarli do mnie z ofertą monitoringu; solid skorpion i juventus z czego Wy korzystacie? a może CMA?CMA i Juwentus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 17.05.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam Dotarli do mnie z ofertą monitoringu; solid skorpion i juventus z czego Wy korzystacie? a może CMA? Ja korzystam od ponad 3 lat z Solidu. Na razie współpraca nam się dobrze układa, 2 razy przysłano mi serwisantów, umawiając się wczesniej, bo były zakłócenia w sygnale kontrolnym odbieranym przez nich, bezpłatnie wymieniali anteny itp. Patrole przyjeżdżają dość szybko, ogólnie nie narzekam. Ceny nie podniesiono mi od początku, czyli od 2003 roku - ale też nie obniżono... Choć najlepiej mieć życzliwych i wnikliwych (byle nie za bardzo) sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 17.05.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dzięki, Sylvia a możesz napisać czy to rozwiązanie z CMA jest duzo droższe miesięcznie ... bo słyszałem ze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 17.05.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Uwaga.wszystkim którzy szukaja różnej masci wykonawców polecam warszawska gazetę bezplatnych ogłoszeń OFERTA jest tam tego sporops kosztuje 3,20 i ukazuje się pn śr pt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.05.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Dzięki, Sylvia a możesz napisać czy to rozwiązanie z CMA jest duzo droższe miesięcznie ... bo słyszałem ze jest na priva poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.05.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 CZY KTOŚ WIE JAKA JEST NAJLEPSZA IZOLACJA PIONOWA ŚCIAN FUNDAMENTOWYCH A będziesz je ocieplał styropianem? Jeśli tak to tylko na bazie kałczuku. Jeśli nie to może być każda lepikopodobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.05.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 CZY KTOŚ WIE JAKA JEST NAJLEPSZA IZOLACJA PIONOWA ŚCIAN FUNDAMENTOWYCH A będziesz je ocieplał styropianem? Jeśli tak to tylko na bazie kałczuku. Jeśli nie to może być każda lepikopodobna. Oj nie byłbym taki pewny czy to akurat dobra rada... Jeśli na styropian to raczej wyłącznie Dysperbit na bazie wody... Wszystko inne, kauczuk pewnie też może styro po prostu stopić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.05.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 CMA i Juwentus A ja mam Juwentus i Kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts