annkier 20.05.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 A ja się pochalę, a co Dziś ekipa skończyła stan zero gratuluje penny, gdzie sie budujesz? a ja sie pochwale - u mnie ekipa kończy więźbę w librze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 20.05.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 gratuluje penny, gdzie sie budujesz? a ja sie pochwale - u mnie ekipa kończy więźbę w librze Dzięki i również gratuluję Buduję w Ruścu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 gratuluje penny, gdzie sie budujesz? a ja sie pochwale - u mnie ekipa kończy więźbę w librze Dzięki i również gratuluję Buduję w Ruścu. Sorry o ile pamietam na żwirowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 20.05.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Sorry o ile pamietam na żwirowej ? Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.05.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Dziś tam jeździłem rowerkiem ale jakos takiego ładnego domku jak na awatarku nnie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 20.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Dziś tam jeździłem rowerkiem ale jakos takiego ładnego domku jak na awatarku nnie zauważyłem Bo jeszcze niewiele widać, dopiero z ziemi sie wynurzam Na razie jest stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.05.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Gawel, a ty byłeś w końcu na spotkaniu Muratorowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 21.05.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 czesc My włąsnie dzis zamówilismy porotherma.......no i czekamy teraz na pozwolenie. Aleks a za tą gruchę to wychodzi dosc drogo. ciekawa jestem ile gruszek wchodzi w fundament....... Ewa na weszło niecałe 3 betoniarki po 6m3 kazda - zostałe jeszcze około 0,5m3 betonu i nie lalismy z pomby tylko z podajnika wprost do ziemi:) Wam wyjdzie podobnie bo domy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.05.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Czy ktoś z was może zna "zaplecze" przyznawania Dyplomów na spotakniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 21.05.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ja mam namiar na kompleksową obsługę wykonawczą szamba ale betonowegochętnie podzielę się namiarem na priv, bo to godna polecenia ekipapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Gawel, a ty byłeś w końcu na spotkaniu Muratorowym?? Byłem ale bardzo krótko niestety . Za rok na pewno to nadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.05.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Z kronikarskiego obowiązku... Ci którzy byli, wiedzą że było OK, ci których nie było - szkoda że Was tam nie było Spotkanie Muratora jak zwykle udane. Ja z moimi Paniami kontynuowałem (właśnie wróciłem) spotkanie u Jajcka - też było super. Podziękowania dla Jajcków za wystawne przyjęcie i pozdrowienia dla wszytkich A nam bylo milo was goscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 22.05.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 witamizat ja bym prosił z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 ja mam namiar na kompleksową obsługę wykonawczą szamba ale betonowego chętnie podzielę się namiarem na priv, bo to godna polecenia ekipa pozdrawiam na priv? a do książki to nie łaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.05.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 na priv? a do książki to nie łaska? Dokładnie... Powstaje "supergrupa". Kolejny etap wtajemniczenia... Ja jestem dopiero w drugim rzędzie loży masońskiej...już myślałem że już już.. A tu pyk...kolejny poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 22.05.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 a co to jest CMA? C- Często M- Mafia A- Atakuje Senserku, wymyśliłes to na poczekaniu? - czy jakieś konkrety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 22.05.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam.......Dzis dzwoniłam do kilku betoniarni w okolicy. Cuda na kiju!!! Bloczki fundamentowe za jedyne 4 zł netto. Chyba w budokruszu. W kolejnym 4,5 netto. Co to sie porobiło. Zdecydowałam sie na zamówienie u Pana z Radomia...chyba sie zwie budowa2007. Ma najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 23.05.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witam....... Dzis dzwoniłam do kilku betoniarni w okolicy. Cuda na kiju!!! Bloczki fundamentowe za jedyne 4 zł netto. Chyba w budokruszu. W kolejnym 4,5 netto. Co to sie porobiło. Zdecydowałam sie na zamówienie u Pana z Radomia...chyba sie zwie budowa2007. Ma najtaniej. My przez Kaste kupowalismy wlasnie z Radomia i strasznie marne byly - duzo polamanych i majster narzekał. Podobno w Kasobie dobre sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 23.05.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witam....... Dzis dzwoniłam do kilku betoniarni w okolicy. Cuda na kiju!!! Bloczki fundamentowe za jedyne 4 zł netto. Chyba w budokruszu. W kolejnym 4,5 netto. Co to sie porobiło. Zdecydowałam sie na zamówienie u Pana z Radomia...chyba sie zwie budowa2007. Ma najtaniej. My przez Kaste kupowalismy wlasnie z Radomia i strasznie marne byly - duzo polamanych i majster narzekał. Podobno w Kasobie dobre sa. http://www.allegro.pl/item198394629_bloczki_betonowe_dobra_jakosc.html Może tam sie trzeba przerzucić z zakupami ? PZDR Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 23.05.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 My przez Kaste kupowalismy wlasnie z Radomia i strasznie marne byly - duzo polamanych i majster narzekał. Majstry już tak mają, że zawsze narzekają p.s. my kupowaliśmy w Zalesiu (tylko u producenta, a nie w składzie), ale to było daaawno temu, jeszcze w poprzedniej RP i nie wiem, czy to aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts