Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

czesc

My włąsnie dzis zamówilismy porotherma.......no i czekamy teraz na pozwolenie.

Aleks a za tą gruchę to wychodzi dosc drogo. ciekawa jestem ile gruszek wchodzi w fundament.......

Ewa na weszło niecałe 3 betoniarki po 6m3 kazda - zostałe jeszcze około 0,5m3 betonu i nie lalismy z pomby tylko z podajnika wprost do ziemi:) Wam wyjdzie podobnie bo domy podobne

Z kronikarskiego obowiązku...

Ci którzy byli, wiedzą że było OK, ci których nie było - szkoda że Was tam nie było :wink:

Spotkanie Muratora jak zwykle udane.

Ja z moimi Paniami kontynuowałem (właśnie wróciłem) spotkanie u Jajcka - też było super.

Podziękowania dla Jajcków za wystawne przyjęcie i pozdrowienia dla wszytkich

A nam bylo milo was goscic :D

Witam.......

Dzis dzwoniłam do kilku betoniarni w okolicy. Cuda na kiju!!! Bloczki fundamentowe za jedyne 4 zł netto. Chyba w budokruszu. W kolejnym 4,5 netto. Co to sie porobiło. Zdecydowałam sie na zamówienie u Pana z Radomia...chyba sie zwie budowa2007. Ma najtaniej.

My przez Kaste kupowalismy wlasnie z Radomia i strasznie marne byly - duzo polamanych i majster narzekał. Podobno w Kasobie dobre sa.

Witam.......

Dzis dzwoniłam do kilku betoniarni w okolicy. Cuda na kiju!!! Bloczki fundamentowe za jedyne 4 zł netto. Chyba w budokruszu. W kolejnym 4,5 netto. Co to sie porobiło. Zdecydowałam sie na zamówienie u Pana z Radomia...chyba sie zwie budowa2007. Ma najtaniej.

My przez Kaste kupowalismy wlasnie z Radomia i strasznie marne byly - duzo polamanych i majster narzekał. Podobno w Kasobie dobre sa.

http://www.allegro.pl/item198394629_bloczki_betonowe_dobra_jakosc.html

Może tam sie trzeba przerzucić z zakupami ?

PZDR

Tamlin

Gość ~AS~
My przez Kaste kupowalismy wlasnie z Radomia i strasznie marne byly - duzo polamanych i majster narzekał.

Majstry już tak mają, że zawsze narzekają :)

p.s. my kupowaliśmy w Zalesiu (tylko u producenta, a nie w składzie), ale to było daaawno temu, jeszcze w poprzedniej RP i nie wiem, czy to aktualne.