Senser 06.06.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 SZUKAM BELKI 1 SZTUKI TERIVY 230m.Może komuś została chętnie odkupię K.... chyba miałem jedną właśnie taką...nie wiem czy czasem jej cholera nie wywiozłem...z chęcią bym ją nawet oddał...ale sprawdzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ale to już z transportem? czy nie? Jak tak pięknie zatańczysz to pewnie bez!! Podoba mi się ten taniec...tylko taniec...na nic innego nie zwróciłem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 06.06.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Skąd ta informacja?? Od kobiet pracujących w sądzie w dziale ksiąg wieczystych. Najlepiej zadzwoń i dowiedz się, jeżeli informacja się potwierdzi to po cholerę jechać do Żyrardowa, jak można to załatwić w Grodzisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.06.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Od kobiet pracujących w sądzie w dziale ksiąg wieczystych. Najlepiej zadzwoń i dowiedz się, jeżeli informacja się potwierdzi to po cholerę jechać do Żyrardowa, jak można to załatwić w Grodzisku. Nie no pewnie... Ja tak na przyszłość...na razie nic mi nie potrzeba....te tematy mam trochę za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 06.06.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 my mamy sad w Zyrardowku, ksiege elektroniczna dostajemy od reki, po uiszczeniu odpowiedniej oplaty-oczywiscie, a kasa jest w budynkuw innej czesci miasta, wypis z rejestru gruntow starostwie w Grodzisku tez od reki ale tylko w dni, kiedy oblsuguja interesantów pzdr albo można zapłacic w Żubrzyku który jest w ZEŁT:) gorzej jak sie tam człowiek wybierze bez samochodu to musi sobie po Żyrdku pobiegać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 06.06.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 nie było mnie na FOrum chyba ze 3 tygodnie albo lepiej a tu tylko 3 strony nie przeczytane! coś się towarzystkwo chyba zapracowało na budowach u nas na razie przestój. AHA no wreszcie mamy pozwolenie na budowe juz od 2 tygodni więc możemy oficjalnie budować całkiem szybko dostalismy - 3 tygodnie bez jednego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 06.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 nie było mnie na FOrum chyba ze 3 tygodnie albo lepiej a tu tylko 3 strony nie przeczytane! coś się towarzystkwo chyba zapracowało na budowach u nas na razie przestój. AHA no wreszcie mamy pozwolenie na budowe juz od 2 tygodni więc możemy oficjalnie budować całkiem szybko dostalismy - 3 tygodnie bez jednego dnia:) gratulacje, jest co opijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 06.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 witam A u mnie 4 tydzień stropu Mój majsterek chyba sie przeliczył ze stropem bo chciał wylewać 2 tyg temu Poszło już ponad 300 stępli i jeszcze mało. Chętnie kupię 300 szt 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Aga_i_Janusz,Budujcie, budujcie bo wszystko drożeje. Myśmy zaczęli w styczniu, nie mogąc czekać do wiosny i mamy dom pod dachem w stanie surowym zamkniętym na etapie tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 06.06.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 witam A u mnie 4 tydzień stropu Mój majsterek chyba sie przeliczył ze stropem bo chciał wylewać 2 tyg temu Poszło już ponad 300 stępli i jeszcze mało. Chętnie kupię 300 szt 3m O cholera, Jakub niezla chalupe budujesz U mnie dwoch gosci uwinelo sie ze stropem monolitycznym w tydzien,poszło 13 m3 i 170 stempli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 07.06.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Dodam, że robą go w 6 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.06.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Dodam, że robą go w 6 osób u mnie monolityczny w 5 osób, 2 tyg i poszło 350 stempli i 20m betonu kto da więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 07.06.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 mikopiko a nie zostało ci jeszcze stępli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 07.06.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Hejka....Ojku jak tak was podczytuje to coraz bardziej wątpie czy uda nam sie zamknąć stan surowy do jesieni........w sumie jeszcze pozwolenia nie mamy. Na razie tylko płot wkoło i porotonu 40 palet. W przyszłym tygodniu zjadą bloczki na fundament i w smie tylko oczekiwanko na pozwolonko. Licząc lipiec,sierpien,wrzesien i pazdziernik jakos mi sie zdaje ze to za krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tonpil 07.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Hej, jestesmy z Nadarzyna. Za tydzien ruszamy z budowa i nie mamy jeszcze garazu na skladowanie narzedzi. Mimo ze ekipa bedzie dojezdzac, cos musimy im zorganizowac zeby mieli sie gdzie schronic w razie deszczu. Jesli zostalo wam cos takiego po budowie pls dajcie znac. Chetnie przyjmiemy, ewentualnie odkupimy. Agata i Lukasztel 668-286-778 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 07.06.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Jeśli budujesz w rejonie Grodziska Maz. Radziejowice, Mszczonów, Nadarzyn , Tarczyn , polecam firmę do prac ziemnych typu wykopy fundamentów , szamb itp. Firma wykonuje prace związane z budową dróg osiedlowych , równanie [ duża równiarka ! ] , wyrywanie karp , wałowanie , kopanie rowów oraz utwardzanie kruszywem . 046 857 82 90 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 może ktoś potrzebuje dwuteownik około 7 mb?? drugi około 3 mb szerokość 24 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.06.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 mikopiko a nie zostało ci jeszcze stępli nie...już poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 07.06.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 WitamZnalazłem stęple nowe po 3 zł. Jeśli by ktoś reflektował mogą być w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.06.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 mikopiko a nie zostało ci jeszcze stępli nie...już poszły Boże....ale ktoś je złapał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts