Tamlin 21.06.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 A propo okolicy Walaciki wiecie ile chce własciciel za pierwszą działkę od asfaltu przy "Waszej" poprzecznej drodze? 300zł/m2 !!!!!!Szaleństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 22.06.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A propo okolicy Walaciki wiecie ile chce własciciel za pierwszą działkę od asfaltu przy "Waszej" poprzecznej drodze? 300zł/m2 !!!!!! Szaleństwo... Tak ogolnie musze powiedziec, ze niektorych wlascicieli dzialek chyba troche glowki rozbolaly. Ceny podskoczyly w ciagu ostatnich 2-3 lat ok 4-5-cio krotnie. Teraz bardzo bym sie zastanawial, czy jest sens kupowac dzialke w "naszych" okolicach i budowac dom, bo szczerze mowiac koszty tego zaczynaja sie robic gigantyczne. pzdr. Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.06.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ale właśnie Tamlin i my to ta sama okolica Niby tak blisko a jednak co innego... Jak na moje oko, moje najbliższe okolice i na długości ul. Grodziskiej w większości widzę Juwe... Nie mówiąc już o tym, że tych znajomych, których okradli 4 raz jednego roku są właśnie pod Solidem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.06.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A propo okolicy Walaciki wiecie ile chce własciciel za pierwszą działkę od asfaltu przy "Waszej" poprzecznej drodze? 300zł/m2 !!!!!! Szaleństwo... Ja bym do tego poważnie nie podchodził... To jest oferta gościa, któremu specjlanie się ze sprzedażą nie spieszy..."a jak się uda?"... Każdy może sobie ustalić dowolną cenę...tylko pytanie czy to ktoś kupi. Chyba optymalna cena działek w naszym rejonie to 100-150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 22.06.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A propo okolicy Walaciki wiecie ile chce własciciel za pierwszą działkę od asfaltu przy "Waszej" poprzecznej drodze? 300zł/m2 !!!!!! Szaleństwo... nie chcialabym uzywac slow niecenzuralnych, ale chyba goscia p******o przeciez to nie jakis Kampinos czy Powsin tylko prowincja, nie ? a my 4 lata temy placilismy 18 pln za metr, lezka sie w oku kreci,interes zycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.06.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 interes zycia... Przeszedł koło nosa.. Każdy tak myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.06.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A pomocy. Szukam chętnych na młode kotki. Mam 3 do oddania. Wystarczy nam nasza kotka. Nasz zwierzyniec powiększył sie o psa rasy berneński pies pasterski. A kiedyś nawet bym nie pomyślał o psie. a coś więcej o tych kotkach to mozna? kolor (umaszczenie) płeć, i wiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 22.06.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Nasz zwierzyniec powiększył sie o psa rasy berneński pies pasterski. A kiedyś nawet bym nie pomyślał o psie. Ale super Po wybudowaniu domu też mam zamiar kupić berneńczyka Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 22.06.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A pomocy. Szukam chętnych na młode kotki. Mam 3 do oddania. Wystarczy nam nasza kotka. Nasz zwierzyniec powiększył sie o psa rasy berneński pies pasterski. A kiedyś nawet bym nie pomyślał o psie. a coś więcej o tych kotkach to mozna? kolor (umaszczenie) płeć, i wiek? Ja tez bym chciala sie cos dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elf zip 22.06.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam! Jak długo w ZEWT w Pruszkowie czeka się na wykonanie przyłącza? Powiedzieli mi, że mają na to 16!miesięcy .... Jak to wygląda w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 22.06.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Co do kotów. To są 3 - kot i dwie kotki (chyba) i teraz ok. 9 tygodni mają. Powiedziałbym, że szarobure, z tego pierwszy raczej bury, drugi szarobury, a trzeci szary. Postaram się pstryknąć fotki i wrzucić na forum. Ale to najwcześniej jutro, bo trzeba je odnaleźć. Obecnie zamieszkują garaż blaszak. I raczej się chowają, bo w pobliżu jest pies, choć matka raczej sobie nic z psa nie robi. Zawsze gdzieś czmychnie i przechadza się ostntacyjnie mu pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 22.06.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A teraz z innej beczki. Czy ktoś już rozważał zmianę dostawcy prądu? od 1 lipca teoretycznie będzie można go zmienić. A są tańsi niż ZEWT. ZEWT bierze ok. 850 zł rocznie za 1950 kWh (standardowa rodzina), a są tacy co ponoć 750 zł. Oczywiście są i drożsi. Ale ponoć STOEN jest tańszy. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 22.06.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Co do kotów. Powiedziałbym, że szarobure, z tego pierwszy raczej bury, drugi szarobury, a trzeci szary. no to się dziewczyny dowiedziałyście mężczyźni to jednak maja problemy z kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 23.06.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 no to się dziewczyny dowiedziałyście mężczyźni to jednak maja problemy z kolorami no coz, gdyby mnie ktos zapytal, jakiego koloru koty lataja nam po obejsciu powiedzialbym tak: - brudna ściera do podlogi (niestety taki ma kolor) - zającowaty - brudnobiały - czarno-biało-rudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 23.06.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Witam, czy ktoś kto już przeszedł wykończeniówkę może mi kogoś do tynków gipsowych maszynowych polecić?? niestety Pan z książki którego poleca Senser nie m terminów i nie przyjmuje zleceń na razie pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.06.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 a ja poproszę o kciuki znowu mam pod górkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 24.06.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Początek jest - zdjęty humus i wywiercona studnia(ekspresowo...). Niestety na prąd budowlany muszę poczekać, ma być po 05.07. No i chyba muszę zmienić materiał, ytonga nie ma, a jak juz jest to ceny astronomiczne.. chyba będzie BK z dociepleniem. Mętlik mam tylko czy szary czy biały. Szwagier budowlaniec poleca szary, mąż chce biały.. A niedopilnowany koparkowy zdjął humus i rozłożył go idiotycznie na środku działki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Marek 24.06.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Witamy wszystkich z grupy nadarzynsko-grodziskiej Posiadamy mały kawałek ziemi pod grodziskiem i chcielibysmy wstapic do waszej elitarnej grupy.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 24.06.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Sylvia1 trzymamy kciuki ! Basia i Marek - witamy ! Z ciekawostek mam pierwsza wycena na robocizne na stan surowy otwarty bez sprzetu, trzeba zapewnic barak i szope, bez chudziaka i jeszcze nie wiem czego... 72 tys plus 16 tys za dach... 220 m2 plus spory garaz , bez balkonow lukarn etc. PozdrawiamZonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 24.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Jakby tą cenę podzielić na 2 to była by uczciwa. Za dach nawet do przyjęcia (zależy) jakie pokrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts