ewak39 13.07.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Fantazja... zakochalam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 14.07.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Świetny domek. Muszę przyznać byłam dotąd w błędzie. Podejrzewałam, że jesteś właścicielem innego domu na osiedlu.Pozdrawiam serdecznieMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.07.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 WITAM poszukuje architekta musi byc dobry i tani, jak najszybciej prosze o polecenie osob godnych i sprawdzonych w dzialaniu, z ktorych jestescie zadowaleni dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 14.07.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 No to co moi mili...Już w tą Sobotę się widzimy... Bobo dzwoniłaś do Marzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 15.07.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 WITAM poszukuje architekta musi byc dobry i tani, jak najszybciej prosze o polecenie osob godnych i sprawdzonych w dzialaniu, z ktorych jestescie zadowaleni dziekuje A do czego architekt? Wykonanie projektu czy jego adaptacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 15.07.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 No i mamy psa, a raczej sukę. Od zawsze była mowa, że jak będzie dom to kupimy sznaucera olbrzyma i bedziemy mieć pieknego rasowego psa. Póki co czekaliśmy z tym psem na zrobienie ogrodzenia. No i przedwczoraj przyplątała się sunia, kundel, ale bardzo ładny, duży, a będzie chyba jeszcze większy. Ma ok. pół roku i wielkie łapy, a to zdaje się jest oznaka, że jeszcze urośnie. Musiała być dotychczas bardzo źle traktowana, ma na szyi ślad po łańcuchu, jest wychudzona i brudna. Dobrze, że uciekła . Jest mocno zalękniona, ale u nas jej się spodobało i mimo braku ogrodzenia nie oddala się od domu. Przewduję spore trudności z wychowaniem takiego okaleczonego psychicznie psa, żeby był normalny, ale muszę spróbować. Narazie udało mi się jej przetłumaczyć, że koty nic jej nie zrobią i nie trzeba na nie szczekać i jeżyć się. Śpi na posłaniu na tarasie frontowym (koty na tarasie od ogrodu), trzeba będzie zrobić jakąś budę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 15.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 pozdrowienia od grupy starobabickiej moze wiecie gdzie mozna kupic jak najtansza siatke na tymczasowe ogrodzenie? bede wdzieczna za wszelkie info karorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.07.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 pozdrowienia od grupy starobabickiej moze wiecie gdzie mozna kupic jak najtansza siatke na tymczasowe ogrodzenie? bede wdzieczna za wszelkie info karorka Nie wiem czy skorzyzstasz... Ja kupiłem siatkę tzw. "leśną" w Asmecie (chyba Michałowice) i jeśli dobrze pamiętam to zapłaciłem za nią 5,64 za mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.07.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 No i mamy psa, a raczej sukę. Od zawsze była mowa, że jak będzie dom to kupimy sznaucera olbrzyma i bedziemy mieć pieknego rasowego psa. Póki co czekaliśmy z tym psem na zrobienie ogrodzenia. No i przedwczoraj przyplątała się sunia, kundel, ale bardzo ładny, duży, a będzie chyba jeszcze większy. Ma ok. pół roku i wielkie łapy, a to zdaje się jest oznaka, że jeszcze urośnie. Musiała być dotychczas bardzo źle traktowana, ma na szyi ślad po łańcuchu, jest wychudzona i brudna. Dobrze, że uciekła . Jest mocno zalękniona, ale u nas jej się spodobało i mimo braku ogrodzenia nie oddala się od domu. Przewduję spore trudności z wychowaniem takiego okaleczonego psychicznie psa, żeby był normalny, ale muszę spróbować. Narazie udało mi się jej przetłumaczyć, że koty nic jej nie zrobią i nie trzeba na nie szczekać i jeżyć się. Śpi na posłaniu na tarasie frontowym (koty na tarasie od ogrodu), trzeba będzie zrobić jakąś budę. No i dobrze zrobiłaś, że ją przygarnełaś. Takie psy są dużo bardziej wdzięczne niż te "rasowe śierściuchy" Nie no żartuje...co do tych śerściuchów....ale one naprawdę są dużo bardziej wdzięczne... I jak może przyjdzie kiedy jaki dziad po nią to go popędź!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 15.07.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 A pewnie, że popędzę. A jak by był bardzo uparty, to pewnie się da przekupić . Na pewno jej nie oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 15.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 pozdrowienia od grupy starobabickiej moze wiecie gdzie mozna kupic jak najtansza siatke na tymczasowe ogrodzenie? bede wdzieczna za wszelkie info karorka Nie wiem czy skorzyzstasz... Ja kupiłem siatkę tzw. "leśną" w Asmecie (chyba Michałowice) i jeśli dobrze pamiętam to zapłaciłem za nią 5,64 za mb. dzieki, ale czy mozesz choc w przyblizeniu okreslic gdzie to jest, bo az tak to sie nie orientuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 15.07.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 To jest przy Al. Jerozolimskich.tel.: 723-63-26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 15.07.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Biedny pies, wspaniale,że ją przygarnęłaś, Jolu. Udało mi się obejrzeć domek. Ładny i chyba dosyć duży (jak na forumowicza ). Nasz też będzie duży i o podobnej bryle. Marzek dostał SMS-a, ale nie odpowiedział. Senser, jak chcesz to zadzwoń. Przypominam tym ,którzy jeszcze nie wiedzą,albo się nie zgłosili: SPOTKANIE 17 LIPCA o 14.00 w GRODZISKU MAZOWIECKIM. Oczywiście mozna przyjść bez zgłoszenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 15.07.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Lista obecnych na spotkaniu: (dojazd opisał Senser) Senser Tak (szt.2)Bobo30 Tak (szt.2)Jolka Tak (szt.2)McLim Tak (szt.2)Tommi chyba Tak (szt.1)Bard13 Tak (szt.2, spóźnione)Joskul Tak (szt.1)Bogus Tak (szt.1)Wg NieMarzek Chyba nie Zgłaszajcie wszelkie zmiany na liście!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Bard 13 do zrobienia projektu calego to co wybralismy z gotowych po sporej ilosci przerobek i tak nas niezadawala nawet w 90% wiec doradzono nam aby zrobic na miare tylko tak z drogi brac architekta to niewiem czy jest porzadny no i najwazniejsze jak podzwonilam to ceny podaja takie ze w piety poszlo wiec pomyslalam ze ktos ma moze niedrogiego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 15.07.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Lista obecnych na spotkaniu: (dojazd opisał Senser) Senser Tak (szt.2) Bobo30 Tak (szt.2) Jolka Tak (szt.2) McLim Tak (szt.2) Tommi chyba Tak (szt.1) Bard13 Tak (szt.2, spóźnione) Joskul Tak (szt.1) Bogus Tak (szt.1) Wg Nie Marzek Chyba nie Zgłaszajcie wszelkie zmiany na liście!!!!! Ach, jak wam zazdroszcze! Bo mnie jeszcze dlugo nie bedzie! A chcialabym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsk 16.07.2004 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witajcie. Jeśli lista na spotkanie jest jeszcze otwarta to chętnie się na nią "wciągnę". Czy obowiązkowy jest goździk w klapie czy trybyna ludu jako znak rozpoznawczy? Jeśli uda mi się sprzedać dzieci to chętnie się z Wami zobaczę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 16.07.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Biedny pies, wspaniale,że ją przygarnęłaś, Jolu. Udało mi się obejrzeć domek. Ładny i chyba dosyć duży (jak na forumowicza ). Nasz też będzie duży i o podobnej bryle.! Dziś jak wyjeżdżałam do pracy sunia zaczęła biec za samochodem, rozpaczliwy widok. Musiałam cofnąć do tyłu i zadzwonić do męża, który jeszcze spał (ma wolny dzień), żeby ją zawołał. bobo, widziałaś nasz domek? Wcale nie jest taki duży, ma 130 m2 z garażem. Pow. bez garażu to 102 m2. Wolnostojąca kawalerka - jak mówi mój małżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.07.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Bard 13 do zrobienia projektu calego To takowego nie mam. Do adaptacji mam sympatycznego i niedrogiego, który mi robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 16.07.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Dziś jak wyjeżdżałam do pracy sunia zaczęła biec za samochodem, rozpaczliwy widok. Musiałam cofnąć do tyłu i zadzwonić do męża, który jeszcze spał (ma wolny dzień), żeby ją zawołał. bobo, widziałaś nasz domek? Wcale nie jest taki duży, ma 130 m2 z garażem. Pow. bez garażu to 102 m2. Wolnostojąca kawalerka - jak mówi mój małżek. W mojej okolicy (Pomiechówek) mój mąż jadąc do pracy dosyć często widzi jak ludzie zatrzymują się i wyrzucają zwierzaka z samochodu. Zgroza Psina pędzi za samochodem Serce się kraje. Do więzienia z nimi, albo wielki grzywny, albo pół roku bezpłatnej pracy w schronisku. Bardzo dobrze, że ruszyła ta akcja "Bądź wierny" w telewizji - może kogoś sumienie ruszy i już tego nie zrobi. Co do tych domków, to moja sugestia była właśnie taka, że domek forumowicza jest zazwyczaj dosyć mały, co wcale nie oznacza,że zbyt mały dla danej rodziny. Każdy kroi według potrzeb. Według mojej miary mały domek to taki do 150 m2 z garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts