agapiotr 25.06.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam, Na duch, żeby nie pisać gwałt potrzebuje zrobić kosztorys dla banku. Macie może jakieś namiary na osobę która by się tym zajęła? Będe bardzo wdzięczna za pomoc Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 25.06.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 http://images25.fotosik.pl/7/cacb2daa589f429em.jpghttp://images24.fotosik.pl/8/1f003570f709175fm.jpg Powyżej obiecane zdjęcia kotków. Niestety w opisach nie jestem zbyt mocny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.06.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Basia i Marek,Witajcie w "Elitarnej Grupie"...My budujemy pomiędzy Brwinowem a Nadarzynem więc całkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 26.06.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam, Na duch, żeby nie pisać gwałt potrzebuje zrobić kosztorys dla banku. Macie może jakieś namiary na osobę która by się tym zajęła? Będe bardzo wdzięczna za pomoc Pozdrawiam Aga hej, kosztorysy dla banku sa bardzo ogólne, generalnie rozpisujesz go pod kwote, ktora jest Ci potrzebna, mam nasz w excelu, ktory przeszedl przez bank wiec moge Wam przeslac na wzor mailem, na pewno sami sobie poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azkubryk 26.06.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Wojtek? Ile czasu wam to zajęło? Zaczęliśmy 18.05.2007. Strasznie się ślimaczył etap fundamentów. Przynajmniej tak mówił majster. Budowa nam znacznie przyspieszyła, bo plan był taki, że w czerwcu ekipa robi stan 0 a od sierpnia murują ściany. (mieli już nagraną inną budowę). A tu 15 maja telefon od majstra, "panie Wojtku, to my wpadniemy w poniedziałek i pociągniey pod strop...". I nam się zagotowało, bo nic nie było zgromadzone - bloczki, porotherm.... Dzisiaj przyjeżdża strop. Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azkubryk 26.06.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 O rany ty to masz tempo . Bylem u siostry niedawno i nic tam nie bylo a tu juz dom prawie gotów. Gratulacje! Wprowadzka pewno na jesień Dzięki! Zaplanowaliśmy budowę na dwa lata. W tym roku stan surowy z dachem, bez okien. W przyszlym od wczesnej wiosny wykańczamy się wykończeniówką. Budowy w okolicy wyrastają jak grzyby po deszczu.... mimo iż ziemia poszła kosmicznie do góry... Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 26.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 marzy mi się trawnik na połowie działki juz... czy mozecie mi polecic kogos kto takowe zakłada, albo poradzic gdzie w naszej okolicy można kupić w miare tanio ziemie?I jak sie pozbyć paskudnych, gryzących MRÓWEK?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.06.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 marzy mi się trawnik na połowie działki juz... czy mozecie mi polecic kogos kto takowe zakłada, albo poradzic gdzie w naszej okolicy można kupić w miare tanio ziemie? I jak sie pozbyć paskudnych, gryzących MRÓWEK? pozdrawiam Na Mrówki polecam ogólno dostępne siówaxy/proszki. Co do trawnika to daruj sobie rolki...posiany trawnik przy tej aurze wyrośnie ci moment (a będzie znacznie taniej). Na ziemie namiar bym ci dał, ale wiem że w tamtym roku gość mi powiedział przy okazji przywozu ostatniej ciężarówki, że i tak by więcej nie miał bo na tej kopalni nie będzie więcej odkrywki i jemu skończyła się chyba ziemia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 26.06.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 podobno na naszym Forum jest jakiś dobry hydraulik - czy mógłby się ujawnić?A jesli cos pokrecilam to przepraszam. A czy mozecie tez mi przyblizyc ceny hydrauliki (kanalizacji- tego wszystkiego co idzie pod chudziak).z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.06.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 O rany ty to masz tempo . Bylem u siostry niedawno i nic tam nie bylo a tu juz dom prawie gotów. Gratulacje! Wprowadzka pewno na jesień Dzięki! Zaplanowaliśmy budowę na dwa lata. W tym roku stan surowy z dachem, bez okien. W przyszlym od wczesnej wiosny wykańczamy się wykończeniówką. Budowy w okolicy wyrastają jak grzyby po deszczu.... mimo iż ziemia poszła kosmicznie do góry... Pozdrawiam, Wojtek Przy takim tempie szkoda czekac i tracić rozpęd, jestescie szybsi od wzrostu cen warto by moze pokusić sie o zamieszkanie w tym roku . a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.06.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 podobno na naszym Forum jest jakiś dobry hydraulik - czy mógłby się ujawnić? A jesli cos pokrecilam to przepraszam. A czy mozecie tez mi przyblizyc ceny hydrauliki (kanalizacji- tego wszystkiego co idzie pod chudziak). z góry dziekuje i pozdrawiam AGA!! Każdemu bym się nie dziwił ale nie tobie... Ma Baba namiary w książce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 26.06.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 podobno na naszym Forum jest jakiś dobry hydraulik - czy mógłby się ujawnić? A jesli cos pokrecilam to przepraszam. A czy mozecie tez mi przyblizyc ceny hydrauliki (kanalizacji- tego wszystkiego co idzie pod chudziak). z góry dziekuje i pozdrawiam AGA!! Każdemu bym się nie dziwił ale nie tobie... Ma Baba namiary w książce!! A miałam dopisać: "Tylko sie Hubercik nie denerwuj ze pytam tutaj, ale w ksiązce nie znalazłam tego co mnie interesuje", no ale Baba nie dopisała i jej sie dostało ehhh zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.06.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ano Babie zawsze maaaało Obdzwoniłaś tam wszystkich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 26.06.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ja bardzo przepraszam, ale nie moge Hubercik znaleźć tego w ksiązce - czy ktoś może mi polecić kogoś z rurowego gruntowego wymiennika ciepła? idzie o to, że przed zalaniem chudziaka trzeba wprowadzic rure od GWC. pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 26.06.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ano Babie zawsze maaaało Obdzwoniłaś tam wszystkich ?? prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.06.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 I co żaden z nich nie chciał się tego GWC podjąć??Może źle zaczęłaś temat...trzeba było im powiedzieć, że to chodzi o zwykłą rurę kanalizacyjną tylko o dużej średnicy...i żeby ktoś to zrobił stąd do tamtąd...ale to pewnie z kopaniem się wiąże...i to pewnie w tym sęk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 26.06.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 hej ma ktoś z Was może doświadczenia z firmą DOMEX,wybudowała już osiedle w Komorowie a teraz do stanu stanu surowego zamkniętego buduje ogrodzone osiedle w Strzeniówce/Kanie. Mam już tam zarezerwowaną działkę, ale wiadomo warto sie dopytać na co ewentualnie zwrócić w ich przypadku uwagę wdzięczny będę za sygnały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 26.06.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ja bardzo przepraszam, ale nie moge Hubercik znaleźć tego w ksiązce - czy ktoś może mi polecić kogoś z rurowego gruntowego wymiennika ciepła? idzie o to, że przed zalaniem chudziaka trzeba wprowadzic rure od GWC. pozdrawiam aga nam GWC robili Panowie z http://www.rekuperatory.pl, do tego nie trzeba byc hydraulikiem, zakopali na glebokosci 1,5 m - 40 m specjalnej rury, podkopali sie pod lawami fundamentowymi i wyszli w kotlowni Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azkubryk 26.06.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 nam GWC robili Panowie z http://www.rekuperatory.pl, do tego nie trzeba byc hydraulikiem, zakopali na glebokosci 1,5 m - 40 m specjalnej rury, podkopali sie pod lawami fundamentowymi i wyszli w kotlowni Pzdr Jeśli mogę spytać - robili Wam tylko GWC czy cała instalację z rekuperatorem? Zastanawiam się właśnie nad wyborem tej firmy i chętnie posłucham opinii ich klienta. Na razie spóźniają się kilka dni z wyceną... Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eur1mtk 26.06.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 ...to i MY się przedstawimy... EWCIA i MARCIN i NASZ SYNECZEK Urwisek, Witamy Wszystkich z Elitarnej TERAZ MAMY NADZIEJĘ I NASZEJ GRUPY... Kupiliśmy z żonką (w końcu) działkę w OPYPACH bliżej WKD BRZÓZKI. Czekamy teraz tylko na media i do ROBOTY..... Powoli poszukujemy namiary na kogoś, kto mógłby zrobić ogrodzenie, skosić trawę, wyrównać teren. e. t. c. ( wszystko do dogadania)... Jeżeli ktoś jest z tamtych okolic lub zna kogoś, to bardzo prosimy o kontakt.... ...(mamy nadzieję, że uda się w dwa lata max i w końcu własna trawka...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts