bobo30 16.07.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Lista obecnych na spotkaniu: (dojazd opisał Senser) Senser Tak (szt.2) Bobo30 Tak (szt.2) Jolka Tak (szt.2) McLim Tak (szt.2) Tommi chyba Tak (szt.1) Bard13 Tak (szt.2, spóźnione) Joskul Tak (szt.1) Bogus Tak (szt.1) Jsk Tak (szt.1?) Wg Nie Marzek Chyba nie ewak39 Nie Zgłaszajcie wszelkie zmiany na liście!!!!! Z przyjemnością dopisalam kolejną forumowiczkę do listy. Serdecznie zapraszamy pozostałych. Znaku rozpoznawczego nie mamy - no chyba,że tłum ludzi przy zestawionych stolikach Ewak39 też jest nam smutno Może następnym razem? Na pewno kiedyś się spotkamy Victoria będziesz na spotkaniu? Chyba mogę Ci polecić naszego nowego architekta, bo stary nawalił. Babeczka jest profesjonalistką, a przy tym rozsądna cenowo. Oczywiście robi nam projekt indywidualny, bardzo dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.07.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Sugeruję (he, he, jeszcze ani razu nie byłem a już sugeruję ) co by regularnie co najmniej raz na miesiąc coś takiego organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.07.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Sugeruję (he, he, jeszcze ani razu nie byłem a już sugeruję ) co by regularnie co najmniej raz na miesiąc coś takiego organizować Słusznie zauważyłeś... Bo właśnie z frekwencją byłby wtedy problem...ale mi to by nie przeszkadzało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 16.07.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Ja niestety nie mogę być ponieważ jadę po rodzinkę pod Poznań, ale jestem jak najbardziej za organizowaniem spotkań jak najczęściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 16.07.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witam, Wpadam na forum od czasu do czasu, bo już za chwilę dwa lata miną jak mieszkam w swoim domku. Ale mieszkam w Grodzisku Maz, przy stacji WKD Okrężna. Bardzo chętnie poznam sąsiadów! Pozdrówka,Alicjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.07.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witam, Wpadam na forum od czasu do czasu, bo już za chwilę dwa lata miną jak mieszkam w swoim domku. Ale mieszkam w Grodzisku Maz, przy stacji WKD Okrężna. Bardzo chętnie poznam sąsiadów! Pozdrówka, Alicjanka TO zapraszamy! W grupie raźniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.07.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A cholera...i co my teraz zrobimy?? 13-sta strona się zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McLim 16.07.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 13-sta strona to już się konczy... Zaraz będzie 14-ta i kłopot z głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 16.07.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 TO się dopiszę, szybciej przeskoczy Czternastko!! HOP!! HOP!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 16.07.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 A cholera...i co my teraz zrobimy?? 13-sta strona się zaczęła Senser refleks to ty masz szachisty korespondencyjnego ( nie gniewaj sie za żarcik ) Sluchajcie może ja naprawdę zadzwonię do tej knajpki, albo rano tam skoczę, aby zarezerwować dla nas miejsce? Chyba tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 16.07.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Nowa lista obecnych na spotkaniu: (dojazd opisał Senser). TO JUŻ JUTRO O 14! Senser Tak (szt.2) Bobo30 Tak (szt.2) Jolka Tak (szt.2) McLim Tak (szt.2) Tommi chyba Tak (szt.1) Bard13 Tak (szt.2, spóźnione) Joskul Tak (szt.1) Bogus Tak (szt.1) Jsk Tak (szt.1?) Alicjanka Tak (szt.1?) Wg Nie Marzek Chyba nie ewak39 Nie Zgłaszajcie wszelkie zmiany na liście!!!!! Witamy Alicjankę, weterankę forum i nowicjuszkę (hi, hi w naszej grupie. Serdecznie zapraszamy pozostałych. Fantastycznie, że będzie tyle osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 16.07.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Nowa lista obecnych na spotkaniu: (dojazd opisał Senser). TO JUŻ JUTRO O 14! Senser Tak (szt.2) Bobo30 Tak (szt.2) Jolka Tak (szt.2) McLim Tak (szt.2) Tommi chyba Tak (szt.1) Bard13 Tak (szt.2, spóźnione) Joskul Tak (szt.1) Bogus Tak (szt.1) Jsk Tak (szt.1?) Alicjanka Tak (szt.1?) Wg Nie Marzek Chyba nie ewak39 Nie Zgłaszajcie wszelkie zmiany na liście!!!!! Witamy Alicjankę, weterankę forum i nowicjuszkę (hi, hi w naszej grupie. Serdecznie zapraszamy pozostałych. Fantastycznie, że będzie tyle osób. Witajcie, Potwierdzam, będę w liczbie szt.1 pozdrowienia i do zobaczenia Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.07.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Bobo, to może nawet nie taki głupi pomysł...Jak nie znajdziesz tel. to daj mi znac to ja tam podskoczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 16.07.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Witajcie!Sorry za tak długie milczenie i dzięki za SMS-a. Byliśmy wtedy na urlopie i nie wiedzieliśmy co odpisać. Co do usprawiedliwienia to powiem jeszcze, że w tym tygodniu jeździliśmy codziennie na działkę i załatwialiśmy różne sprawy związane z budową. Stąd mało czasu na zaglądanie na forum. Ale pewnie uda sie to nadrobić. No i jutro się pojawimy. Będzie nas 2 + 1. Ale czy nikt oprócz nas nie zabiera pociech? No cóż to my chyba będziemy jedyni w tak licznym gronie. Fajnie się znowu spotkać! Do zobaczenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 16.07.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 No proszę jak ekipa się powiększa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 16.07.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Cześć Senser!Fajnie, że jesteś jeszcze na forum. My właśnie 2 godz. temu wróciliśmy z działki. Jutro też się wybieramy. A więc zameldujemy się na spotkaniu. A jak tam Twoje budowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek 16.07.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2004 Aha jakby ktoś chciał obejrzeć nasz domek, to jest na stronie dekarza, który u nas robił. Oto adres: http://ad-dach.pl. Domek to taki z grafitowym daczem. Jest tam kilka razy. Nasz dach jest na stronie głównej. Może rozpoznacie. To zdjęcia z zeszłego roku. Kiedy nie było jeszcze okien i tynków zewnętrznych. Ja na razie nie mam własnej strony. Może się wkrótce dorobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.07.2004 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 No i proszę...doznałem zaszczytu zamieszczenia pierwszego posta po naszym spotkaniu!! Oraz niniejszym pozwoliłem sobie na prezentację zdięć z naszego drugiego już spotkania które to można sobie obejrzeć TUTAJ Może to bardzej zmotywuje tych, którzy z różnych powodów nie mogli się zjawić... Było bardzo fajnie, że mogliśmy poznać nowych "sąsiadów" No i mam nadzieję, że się spotkamy niebawem ponownie.. Tym razem uprzedzimy obsługę, która to "obiecała" nam rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 18.07.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Witam wszystkich po spotkaniu. Moim zdaniem był super . Przybyło mnóstwo sympatycznych osób, w tym wiele nowych. Senser Ty chyba spać nie możesz. 2.07 , ale zdjęcia są bardzo dobre. Pełny profesjonalizm- spotkanie i oprawa prasowa. Na spotkanie przybyli: McLim z żoną, był też pies Tommi Bard13 i Nina Senser z żoną Joskul Jolka z mężem Marzek z żoną i synkiem bobo30 z mężem W sumie 14 osób+1 dziecko, na ostatnim spotkaniu było nas 8 +troje dzieci. Marzek, gdybym wiedziała, że będziesz z synem(nie miałam dostępu do internetu w sobotę), to bym zabrała córeczkę. Następnym razem bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam nie wiem jak ludzie budują domy bez forum i takich grup jak nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 18.07.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Senser Ty chyba spać nie możesz. 2.07 Ale ty czujna jesteś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts