PaulinaPawe 04.07.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Senser działasz mi dzisiaj na nerwy Noszą mnie dzisiaj nerwy od rana, najpierw na tartaki a pozniej na kierbudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubi41 04.07.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dzwoniłem do Kań i kantówka ta co jeszcze na placu 720zł, to co na zamówienie 760zł- (nie impregnowane) Straszne rzeczy sie dzieją z tymi cenami Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubi41 04.07.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jak wrzucić jakiś embelmacik przy moim opisie? w profilu każą mi podac jakiś adres "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu:Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać"Co za adres? wpisuje lokalizację pliku w moim komputerze, ale to chyba nie to. Powinna być chyba jakieś "przeglądaj" lub "dodaj" a tu nic. To samo dotyczy tego jak wrzucić zdjęcie w tekst np tego postu? Dziękuję z góry za wsakzówki. Pzdr, Kuba[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 04.07.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 dokładnie o to samo zapytałem adminaale milczy jak zaklęty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 04.07.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jak wrzucić jakiś embelmacik przy moim opisie? w profilu każą mi podac jakiś adres "Odnośnik do zewnętrznego Emblematu: Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać" Co za adres? wpisuje lokalizację pliku w moim komputerze, ale to chyba nie to. Powinna być chyba jakieś "przeglądaj" lub "dodaj" a tu nic. To samo dotyczy tego jak wrzucić zdjęcie w tekst np tego postu? Dziękuję z góry za wsakzówki. Pzdr, Kuba [/code] Nie wkleisz z lokalizacji na swoim dysku lokalnym, załóż sobie album gdzieś na onecie czy w empiku. Wtdy klikając na zdjęcie i właściwości pokaże Ci się adres. Kopijesz, wklejasz i gotowe. Pamiętaj, żeby zdjęcie nie było za duże bo się forum rozjedzie i Cię obsobaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 04.07.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a dobrze opisane jest tutajhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91714&highlight=ponury63ponury63 to fajny gościu i jakby co to pomoże zmniejszyć zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcys 04.07.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam! i jak w temacie. podobnie, czy możecie polecić wykonawcę do balkonów: balustrada + sama płyta: izolacja itp. pzdr Darcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekoz 04.07.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 zastanawiamy się nad wykopaniem studni przydomowej, takiej do podlewania ogrodu w momencie, gdy gmina zakręci kurek:) ostatnio doszły mnie wieści, że za zużycie takiej wody jest także pobierana opłata, a wiercenie wiąże się z pozwoleniami jakie mieliście w tym aspekcie doświadczenia? pzdr Witam, my taką sobie wykopaliśmy z przeznaczeniem tylko do podlewania ogrodu i może mycia samochodu. O żadnej opłacie nie słyszałem a jeśli nawet to przecież nie musisz się do niej przyznawać Wiercenie, jeśli woda nie jest niżej niż 30 m pod ziemią, nie wymaga żadnych papierów (ale i tu nie musisz się przyznawać, że masz głębiej). W razie czego służę dalszą wiedzą. Pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.07.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam, Mam pytanie natury technicznej. Dlaczego zostaliśmy usunięci z mapy?? Nie wnieśliśmy jakiejś opłaty czy cuś? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 04.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Aga&Piotr - spróbujcie zmniejszyć swój avatar - trochę rozjeżdża się forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 04.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ale jak rzucił ceną, to mnie prawie zrzuciło z krzesła. Z krzesła to cię dopiero zrzuci jak zobaczysz ile cię budowa będzie wynosić jak zwykle w samo sedno Wiecie co, jest nas już tyle tutaj, szczególnie nowych osób, które serdecznie witam (w imieniu weteranów ) że może powinniśmy pomyśleć o jakimś spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ok, zajmiemy się tym jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 04.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 ...(może mi Kuba tyłka nie skopie chłopisko pewnie nie ma czasu nawet na Forum zagladac, bo wycina lasek... witam Trochę mnie tu nie było. Wycinałem las bo mi zbrakło krokwi Mam "małą " ilość stępli do sprzedania ok 550szt po 3zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 04.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jakub, to za parę dni można u Was lądować?? narysuj pasy a tak w ogóle to GRATULKI!! ...powinniśmy spisywać powiedzenia-określenia naszego "komfortowego"...Był już "wilczy szaniec" - a'propos ilości betonu, który wylalismy w ziemi "lotnisko z pasami startowymi"... Muszę przejrzeć posty...jeszcze kilka innych by sie znalazło... ...a ile pojawiło sie po drodze, gdy mowa o ilości stali, stempli itp... ...mysza- żona jakuba jankowskiego ...przy okazji stawiania więźby dachowej pojawiła sie wzmianka o (cytuję !) "wycięciu puszczy amazońskiej"... ...a to przecież tylko troszkę drewna... ...cieszymy się, że jesteście z nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 04.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Jest nowy skład drzewa na łuku za milanówkiem w stronę W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.07.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 ale jak rzucił ceną, to mnie prawie zrzuciło z krzesła. Z krzesła to cię dopiero zrzuci jak zobaczysz ile cię budowa będzie wynosić jak zwykle w samo sedno Wiecie co, jest nas już tyle tutaj, szczególnie nowych osób, które serdecznie witam (w imieniu weteranów ) że może powinniśmy pomyśleć o jakimś spotkaniu? jestem za... i tez witam nowoprzybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 05.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 a dobrze opisane jest tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91714&highlight=ponury63 ponury63 to fajny gościu i jakby co to pomoże zmniejszyć zdjęcie dzieki dzieki udało sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eur1mtk 05.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Wiecie co, jest nas już tyle tutaj, szczególnie nowych osób, które serdecznie witam (w imieniu weteranów ) że może powinniśmy pomyśleć o jakimś spotkaniu? jestem za... i tez witam nowoprzybyłych Witamy również, choć także jesteśmy w "miarę Nowi", to myślimy, że takie spotkanie mogłoby byś fajne... , poznać sąsiadów... Proponuję tylko ze względów urlopowych może ciut bliżej końca Sierpnia... Co Wy na to..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 05.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 jestem za nawet bym domu użyczył gdyby nie ten smutny fakt, że w sierpniu go jeszcze nie będzie ale za rok jak sie spotkamy o tej samej porze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 05.07.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mam prośbę, raczej do tych co już miszkają (a przynajmniej są na finiszu ) - dopiszcie w książce jakieś namiary, gdzie można kupić dobrą (i tanią ) podbitkę. Najlepiej z PCV bo na drewnianą za leniwy jestem. No i podzielcie się na forum swoimi opiniami o producentach, trwałości materiału, kolorów, itp. Interesuje mnie też, czy montowaliście na stelażu drewnianym, czy np. z profili stalowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts