bobo30 11.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 magdek, ale zdzierstwo z tym ogrodzeniem, w książce podałam namiar na ekipe, która mi robiła ogrodzenie, tanio i solidnie, zadzwoń może mają czas ja też zagłosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 11.07.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 dzięki bobo30 to pan Arek-tak?, mam nadzieję, że robi także siatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 11.07.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jeśli ktoś podlega pod Żyrardów to polecam panią Aldonę. Lili a jaką Panią Aldonę? my właśnie jesteśmy na etapie męczenia żyrardowa o prąd, ale w zasadzie sprawa zaczyna się w gminie, która musi przekazać projekt do energetyki.... czekamy, czekamy, jak się to wystartuje w kolejnych wyborach na wójta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 11.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 J Lili a jaką Panią Aldonę? my właśnie jesteśmy na etapie męczenia żyrardowa o prąd, ale w zasadzie sprawa zaczyna się w gminie, która musi przekazać projekt do energetyki.... W Zakładzie Energetycznym w Żyrardowie interesantów w zakresie umów i przyłączeń obsługuje pani Aldona Zaradkiewicz. Super kobietka, wszystko wytłumaczy i poprowadzi za rączkę przez wszystkie formalności. U mnie trzeba było pociągnąć prąd ze słupa na sąsiedniej działce i razem z projektem zajęło to pół roku do podtawinia skrzynki i założenia licznika. Jeśli trzeba postawić trafo dla kilkunastu działek to może być trudniej, ale taka właśnie sytuacja dla działek w Nowych Budach i też zamowała się tym p. Aldona i poszło sprawnie. Generalnie warto do niej pojechać, zagadać, zapytać co się da zrobić, dopytać co robi gmina i czy w ogóle coś robi. A może da się podłączyć jakąś prowizorkę przed postawieniem docelowego trafo. Mam nadzieję, że ona coś poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lili Lili 11.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 ....trzeba dostosować się do opisanej na stronie książki adresowej procedury... się dostosowałam, to mnie qrde zaznacz, tam gdzie się mapa kończy a wrony zawracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 11.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 a przy okazji- gdyby komuś się nie wydawało normalne to zapraszam do przesyłania info gdzie mogłoby być taniej . nam robil Pan Czeslaw Michalowski z Wycinek Osowskich, kontakt w bazie, ceny przyzwoite Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 11.07.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 W Zakładzie Energetycznym w Żyrardowie interesantów w zakresie umów i przyłączeń obsługuje pani Aldona Zaradkiewicz. Super kobietka, wszystko wytłumaczy i poprowadzi za rączkę przez wszystkie formalności. U mnie trzeba było pociągnąć prąd ze słupa na sąsiedniej działce i razem z projektem zajęło to pół roku do podtawinia skrzynki i założenia licznika.. ja sie podpisuję, gdyby nie zaradność tej Pani budowalibyśmy na agregacie, robi projekty, a mąż to elektryk Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 11.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jeśli ktoś podlega pod Żyrardów to polecam panią Aldonę. czekamy, czekamy, jak się to wystartuje w kolejnych wyborach na wójta! też o tym myslałam, jak patrzyłam na stan naszej drogi gminnej wczesną wiosną magdek - pan Adam Kociński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 12.07.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 do tych, którzy wiercili studnię... zastanawiamy się jak ugryźć sprawę wiercenia studni- przecież nie będziemy płacić kilkuset złotych za porażki studniarza niektórzy mówią, że wpierw trzeba zatrudnić 'magika' który powie, na jakiej głębokości znajduje się woda jakie są Wasze doświadczenia? wierciliście w ciemno, czy wpierw robiliście jakieś wstępne badania? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 12.07.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 taki magik to się nazywa geotechnik większość studniarzy jak nie dowierci się do wody to nie bierze kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 12.07.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich! Uczestniczę w życiu grupy już od jakichś 2 tygodni, ale postawiłam sobie ambitnie za cel, że najpierw przeczytam wszystko (całe 130 stron), a dopiero potem się ujawnię Na razie jestem na etapie zakupu działki w Ruścu - podpisaliśmy umowę wstępną i oczekujemy na decyzję kredytową. Ja też będę się Was dopytywać o każdy szczegół budowlany, bądź poradę, jeśli tylko pozwolicie ? pozdrawiam Magda z Mężem Michałem i czarną labką Łendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekoz 12.07.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 do tych, którzy wiercili studnię... zastanawiamy się jak ugryźć sprawę wiercenia studni- przecież nie będziemy płacić kilkuset złotych za porażki studniarza niektórzy mówią, że wpierw trzeba zatrudnić 'magika' który powie, na jakiej głębokości znajduje się woda jakie są Wasze doświadczenia? wierciliście w ciemno, czy wpierw robiliście jakieś wstępne badania? dzięki Nasz studniarz wiercił w ciemno. Za drugim razem trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 12.07.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich! Uczestniczę w życiu grupy już od jakichś 2 tygodni, ale postawiłam sobie ambitnie za cel, że najpierw przeczytam wszystko (całe 130 stron), a dopiero potem się ujawnię Na razie jestem na etapie zakupu działki w Ruścu - podpisaliśmy umowę wstępną i oczekujemy na decyzję kredytową. Ja też będę się Was dopytywać o każdy szczegół budowlany, bądź poradę, jeśli tylko pozwolicie ? pozdrawiam Magda z Mężem Michałem i czarną labką Łendy Serdecznie witamy w Grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 12.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 czeeeee witam nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 12.07.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 a tak z innej beczki mogę się pochwalić mam dach wczoraj skończyli układać dachówkę ekipa z DACH-LUXA warta polecenia ??????????????dachówka brass celtycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 12.07.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czy trzeba spełnić jakieś specjalne warunki, żeby znaleźć się na mapie? Byłoby fajnie mieć swój czerwony kwadracik... ....trzeba dostosować się do opisanej na stronie książki adresowej procedury... Dzięki za aktualizację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.07.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam wszystkich! Uczestniczę w życiu grupy już od jakichś 2 tygodni, ale postawiłam sobie ambitnie za cel, że najpierw przeczytam wszystko (całe 130 stron), a dopiero potem się ujawnię Na razie jestem na etapie zakupu działki w Ruścu - podpisaliśmy umowę wstępną i oczekujemy na decyzję kredytową. Ja też będę się Was dopytywać o każdy szczegół budowlany, bądź poradę, jeśli tylko pozwolicie ? pozdrawiam Magda z Mężem Michałem i czarną labką Łendy Witam serdecznie w naszej Grupie , no i dodatkowo jeszcze serdeczniej Nowych Sąsiadów w Ruścu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 13.07.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam wszystkich! Uczestniczę w życiu grupy już od jakichś 2 tygodni, ale postawiłam sobie ambitnie za cel, że najpierw przeczytam wszystko (całe 130 stron), a dopiero potem się ujawnię Na razie jestem na etapie zakupu działki w Ruścu - podpisaliśmy umowę wstępną i oczekujemy na decyzję kredytową. Ja też będę się Was dopytywać o każdy szczegół budowlany, bądź poradę, jeśli tylko pozwolicie ? pozdrawiam Magda z Mężem Michałem i czarną labką Łendy Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 13.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam wszystkich! Uczestniczę w życiu grupy już od jakichś 2 tygodni, ale postawiłam sobie ambitnie za cel, że najpierw przeczytam wszystko (całe 130 stron), a dopiero potem się ujawnię o rety! ja przyznam, że już drugi tydzień czytam i jestem na razie w połowie, ale macie tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 13.07.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 o rety! ja przyznam, że już drugi tydzień czytam i jestem na razie w połowie, ale macie tempo tylko, że ja nic (no prawie ) oprócz tego nie robiłam no może poza spisywaniem jeszcze wszelkich namiarów na ekipy, składy - taka baza tylko na zasadzie Ctrl+C Ctrl+V do pliku tekstowego. Teraz jeszcze to muszę uporządkować i już będę na czysto z grupą Magda (kolejna w grupie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts