Aga_i_Janusz 25.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No i chciałbym przesunąć godzinę na ową 16-ą jeśli nie wyjedziemy to nam 16 nawet bardziej pasuje, bo jest szansa ze Weronika sie wyspi. I czy nie lepiej jednak w milanowku, przynajmniej wiadomo ze tam maja dobre jedzenie.Przynajmniej nie bede musiala stac przy garnkach i obiadu gotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 bo jest szansa ze Weronika sie wyspi. No a ja właśnie o tym zapomniałem!! A co takiego nie pasuje ci w Grodzisku?? Chociaż dla mnie to naprawdę obojętne gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 25.07.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Pytanie może nie w temacie ale dlaczego by nie zapytać ? Czy znacie/polecacie w okolicach jakiś dentystów? Tak żeby sobie i te zęby podleczyć i kamień usunąć i żeby nie musieć w sobotę jechać do W-wy tylko na miejscu w Grodzisku lub w pobliżu. Bo mam/znam dobrych dentystów w W-wie ale po pierwsze moja ulubiona dentystka właśnie rodzi, a po drugie nie chce mi się z powodu głupiego usuwania kamienia w sobotę lecieć do W-wy. Mógłbym polecieć Ci moją żonę Leczy od dzieci po dorosłych w Grodzisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mógłbym polecieć Ci moją żonę Leczy od dzieci po dorosłych w Grodzisku Ty lepiej uważaj...one po tych wizytach rodzą.. Swoją drogą, co sądzisz o przesunięciu godziny?? Poinforumujesz Ule?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 25.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ty lepiej uważaj...one po tych wizytach rodzą.. Swoją drogą, co sądzisz o przesunięciu godziny?? Poinformujesz Ule?? ok zadzwonię do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Pytanie może nie w temacie ale dlaczego by nie zapytać ? Czy znacie/polecacie w okolicach jakiś dentystów? Tak żeby sobie i te zęby podleczyć i kamień usunąć i żeby nie musieć w sobotę jechać do W-wy tylko na miejscu w Grodzisku lub w pobliżu. Bo mam/znam dobrych dentystów w W-wie ale po pierwsze moja ulubiona dentystka właśnie rodzi, a po drugie nie chce mi się z powodu głupiego usuwania kamienia w sobotę lecieć do W-wy. Mógłbym polecieć Ci moją żonę Leczy od dzieci po dorosłych w Grodzisku a gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 25.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Nam chyba też pasuje i Grodzisk i godzina 16. Choć jak bedzie pogoda czekają nas "roboty polowe" Ale może jakoś damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 25.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Pytanie może nie w temacie ale dlaczego by nie zapytać ? Czy znacie/polecacie w okolicach jakiś dentystów? Tak żeby sobie i te zęby podleczyć i kamień usunąć i żeby nie musieć w sobotę jechać do W-wy tylko na miejscu w Grodzisku lub w pobliżu. Bo mam/znam dobrych dentystów w W-wie ale po pierwsze moja ulubiona dentystka właśnie rodzi, a po drugie nie chce mi się z powodu głupiego usuwania kamienia w sobotę lecieć do W-wy. Mógłbym polecieć Ci moją żonę Leczy od dzieci po dorosłych w Grodzisku a gdzie? Ale to będzie reklama Paderewskiego 8, przy wiadukcie Grodzisk-Błonie tel 724-09-90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Sylvia, zapytaj mnie co ja robie, czym handluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.07.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Sylvia, zapytaj mnie co ja robie, czym handluje... a mogę ja czym się zajmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Sylvia, zapytaj mnie co ja robie, czym handluje... a mogę ja czym się zajmujesz Ale to będzie reklama!! Ale pan Jakub się na mnie wścieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.07.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Sylvia, zapytaj mnie co ja robie, czym handluje... kiedy ja wiem co ty robisz... to po co mam pytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 25.07.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej hej Oj chyba nie jestem juz w temacie tyle naklikaliście ostatnio. U nas pogoda zła....mniemam że u was taka sama W piatek przyjada nalać nam w fundament....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 25.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej hej Oj chyba nie jestem juz w temacie tyle naklikaliście ostatnio. U nas pogoda zła....mniemam że u was taka sama W piatek przyjada nalać nam w fundament....... Co nalac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 25.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej hej Oj chyba nie jestem juz w temacie tyle naklikaliście ostatnio. U nas pogoda zła....mniemam że u was taka sama W piatek przyjada nalać nam w fundament....... Co nalac? no z tego co mi wiadomo to beton który dzis rano zamówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej hej Oj chyba nie jestem juz w temacie tyle naklikaliście ostatnio. U nas pogoda zła....mniemam że u was taka sama W piatek przyjada nalać nam w fundament....... Co nalac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 26.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Chętnie byśmy się spotkali, ale to nic pewnego. Głosowałem za sierpniem...Cholercia nie wiem jak to będzie w sobotę bo zapowiedział się wykonawca i będę musiał poczekać aż skończy.Jak coś ostatecznie postanowicie (w sprawie miejsca i godziny) to napiszcie dużymi literami, żeby łatwiej było znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 26.07.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Co nalac? no z tego co mi wiadomo to beton który dzis rano zamówiłam no niby tak:) tylko tak fajnie co napisałas. Czy wlascicielko bardzo podobnego domu do naszego bedzie na spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Spotkanie w tą Sobotę godz. 16:00 w Pizzeri w Milanówku, jak tam trafić można odgrzebać na naszej grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 26.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Kurcze jak tam trafic to pluc, ale chociaz adres pliiiz! Toc szlag mnie trafi (modem!!! ) przegrzebywac sie przez tyle stron!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts