lukasz 22.07.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Jeje dzięki za namiary, może ktoś jeszcze ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 22.07.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Poszukuje niedrogich ale za to dobrych hydraulików do zrobienia kanalizacji, CO i CWU Jak macie namiar to dajcie JPG z mapką prześlę w poniedzialek, bo nie mam netu w domu a za późno wracam, zeby zdążyć w domu zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 22.07.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Kiedyś bułeczka77 i grabek z forum polecali tego samego człowieka - dobrego (ponoć) hydraulika z naszych okolic. To pan Tomasz Kujawa. (046) 8578757 lub 0601351697Victoria namiary na architekta wysylam na privpozdrawiam wszystkich, ale tu ruch, nie bylo mnie 2 dni a tu juz 14 strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.07.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Bobo30 bardzo dziekuje , juz dzwonilismy Teraz potrzebuje namiaar na jakiegos eletryka ktory doprowadzi mi prad do daialki, mamy sobie stawiac slupy itp rzeczy, pewniw najleprzy by byl z okolic Komorowa i rzeby jescze znal(żył dobrze ze stoenem Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Oj widzę, że ci już naprawdę budujący nie mają czasu na forum Min. i ja Nie widać Marzka, Wg... A mi na szczęście zabawa ze stanem surowym powoli dobiega końca... Dalej będzie (mam nadzieję już spokojniej)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Swoją drogą, jestem ciekawy... Czy może ktoś z was ma nadmiar ziemi do wywiezienia?? Ziemi, nie gliny I gruzu, który to nadawałby się do utwardzenia drogi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 25.07.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 W okolicy Żabiej Woli mamy sporo wykonawców naprawde dobrych np Tomek Kujawa - hydraulik, Piotrek Bigos - hydraulik , Janek Rylski - schody drewniane [ ekstra] , Michał Antos - domy z drewna budowa od podstaw po dach, Ziółkowski - balustrady i ogrodzenia metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 25.07.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Faktycznie wszyscy zapracowani tylko my Senser zostalismy. U nas projekt liczy konstruktor, we wtorek projekt zag. dzialki i wycieczka do mediow. W tym tygodniu wybierzemy ekipe. Wlasnie licza robocizne, oby nie za duzo. Potem zamowimy materialy. Po drodze jeszcze uzgadniamy niuanse architektoniczne, elewacje, wielkosc okien itp. Odchwaszczamy dzialke. Uff, to by chyba bylo wszystko. Acha, i jeszcze ten komin od kominka. Bedzie chyba oparty na stropie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 25.07.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Senser, jeśli masz ochotę zabrać sobie gruz, który u mnie leży to proszę bardzo - jest tego całkiem spora kupka. Jest trochę przemieszany ze śmieciami, ale podczas załadunku można przebrać, nie ma ich wiele. Jestem zainteresowany oddaniem ale tylko całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.07.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Chyba mogę Ci polecić naszego nowego architekta, bo stary nawalił. Babeczka jest profesjonalistką, a przy tym rozsądna cenowo. Oczywiście robi nam projekt indywidualny, bardzo dokładny. Cos za mnie zadecydowalo, ze nie chce juz sledzic tego tematu , wiec od 5 dni nie dostawalam wiadomosci! Bobo 30, czy ja tez moge prosic o namiary na pania architekt? W lutym prosilam pewna pania (z polecenia ), zeby bez pospiechu zaczela cos robic, do sfinalizowania w listopadzie-grudniu. W tej chwili nie odpowiada na maile (miala grype a potem jej komputer zaczal nawalac, jak ja dorwalam na komorke w szesc tygodni po moim mailu wlasnie myslala, zeby kupic nowa klawiature ), mam juz dosc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.07.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 W okolicy Żabiej Woli mamy sporo wykonawców naprawde dobrych np Tomek Kujawa - hydraulik, Piotrek Bigos - hydraulik , Janek Rylski - schody drewniane [ ekstra] , Michał Antos - domy z drewna budowa od podstaw po dach, Ziółkowski - balustrady i ogrodzenia metalowe. Darek, jak ci jeszcze przyjdzie do glowy ktos sensowny, napisz! Zaczynam juz myslec o zebraniu ekipy na wiosne przyszlego roku, od fundamentow poczawszy... Zreszta prosze wszystkich o pomoc, moze jest ktos, z kogo jestescie naprawde zadowoleni... Skad sie na przyklad bierze godnego zaufania inspektora nadzoru??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Oj Wg...tobie raczej sprzątaczka by ci się przydała Jak już taką znajdziesz to daj znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 25.07.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Cholercia przejrzałeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.07.2004 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Mi taka sprzątaczka też by się przydała W sumie to ja też mogę dać takie ogłoszenie: "Oddam gratis 3 pustaki stropowe które są wymieszane ze śmieciami, kwałkami desek oraz folią z palet, jeśli odbiór to tylko całości" Hahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 26.07.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Do Wg: Będziesz w tym tygodniu na budowie, mógłbym wpaść, pooglądać, popytać? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 26.07.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Witam, Senser! Na mailu masz mapkę!! Chyba zaczniemy tworzyć nasze lokalizacje i poznajdujemy sąsiadów na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 26.07.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Będę np. dzisiaj ok. 18-19. Na razie nie planowałem kiedy dokładnie będę w ciągu tygodnia, ale jeśli już to po południu - muszę dojechać po pracy z Warszawy. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz 26.07.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Włodek, jeżeli nie pokrzyżuję Ci planów, mógłbym wpaść dzisiaj po 19, aha napisz jeszcze jak do Ciebie trafić.Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 26.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Czesc, po dwumiesiecznej przerwie powracamy na forum. Wczesniej bylismy obecni pod nickiem mojej zony ("agasza") ale poniewaz mamy malutka coreczke ktora urodzila sie nam pod koniec maja (i to byla przyczyna przerwy w bytnosci na forum .. ) - to teraz ja przejmuje paleczke pod nickiem "guliwer" (taki zrobilismy podzial obowiazko, zona wziela na siebie zajecie sie dzieckiem a ja organizuje budowe) sluchajcie, zaczynamy sie budowac! Wlasnie w ta sobote Pan Koparka zdjal humus, w kolejna sobote wyznaczamy dom i dzialke i od poczatku sierpnia zaczynamy. Uff. Jeszcze tylko musze skonczyc negocjacje ze skladem budowlanym i mozna dzialac. Od razu mam pytanie: czy ktos zna kogos dobrego i godnego polecenia do wywiercenia studni na wode? Bede wdzieczny za pomoc. Pozdrawiamy Guliwer&Agasza z mala Hania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 26.07.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Senser, Pan Zgódka będzie u nas. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts