magdek 31.07.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czy ktoś brał kredyt w GE?? polecam osobny wątek- prawo i finanse, tam jest dużo o kredytach i kredytobiorcach nam zaproponowano ge w expanderze, ale jak wiadomo, ten bank to expander więc.... na razie się umówiliśmy z ge face to face ogólnie nie słyszałam super pozytywnych komentarzy, ale warunki proponowane przez expandera są dobre, gdyby nie te wpłaty na fundusze inwestycyjne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 31.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czy ktos moze polecic projektanta przylacza energetycznego? W tym tygodniu bede uzgadniac w ZUD gaz i chcialabym to samo zrobic za jednym zamachem z pradem. Pozdrawiam, A ja mam pytanie co trzeba uzgadniać w tym ZUD. A może ktos ma namiary na firmę od szamba, potrzebujemy "projektu budowlanego zbiornika na nieczystości płynne" do pozwolenia..... Przebieg przyłącza. Projekt szamba mozna kupic w pracowniach projektowych np na Barytckiej. Ja placilam za 4 egzemplarze 190 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 31.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czy ktos moze polecic projektanta przylacza energetycznego? W tym tygodniu bede uzgadniac w ZUD gaz i chcialabym to samo zrobic za jednym zamachem z pradem. Pozdrawiam, A ja mam pytanie co trzeba uzgadniać w tym ZUD. A może ktos ma namiary na firmę od szamba, potrzebujemy "projektu budowlanego zbiornika na nieczystości płynne" do pozwolenia..... Przebieg przyłącza. Projekt szamba mozna kupic w pracowniach projektowych np na Barytckiej. Ja placilam za 4 egzemplarze 190 zl. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Senser: dzieki za namiary na HDS, zadzwonie tam jutro, to jest to Zalesie k. Zabiej Woli? Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Projekt szamba mozna kupic w pracowniach projektowych np na Barytckiej. Ja placilam za 4 egzemplarze 190 zl. A ja coś takiego dostałem za frikasa od architetki podczas adaptacji projektu. Mają coś takiego...tylko xerówki walą i pieczątki stawiają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 gdyby nie te wpłaty na fundusze inwestycyjne.... Możesz to rozjaśnić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klememi 31.07.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Projekt szamba mozna kupic w pracowniach projektowych np na Barytckiej. Ja placilam za 4 egzemplarze 190 zl. A ja coś takiego dostałem za frikasa od architetki podczas adaptacji projektu. Mają coś takiego...tylko xerówki walą i pieczątki stawiają... Jest popyt, jest podaż. A kto nie ma szczescia w zyciu musi placic, dobrze, ze tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Jasne, że się nie czepiasz; ja też nie. Ale jakiś taki drażliwy jesteś, gdy ktoś ma inne zdanie Dokładnie to samo pomyślałem o tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 no niestety, czasy się zmieniły, niektórzy budowali rok temu, a to była inna rzeczywistość dziś 35k to jest normalna cena Tak sądzisz?? Mój wykonawca wziął ode mnie 22 500,00 zł (2 lata temu). od innego forumowicza z naszej grupy wziął jeśli dobrze pamiętam 25 000,00 zł (3-4 m-ce temu) więc nie tak do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 31.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tak sądzisz?? Mój wykonawca wziął ode mnie 22 500,00 zł (2 lata temu). od innego forumowicza z naszej grupy wziął jeśli dobrze pamiętam 25 000,00 zł (3-4 m-ce temu) więc nie tak do końca... Senser- to ja w takim razie proszę na priv informacje o tym cudotwórcy , bo ja mam najtańsza wycenę na 45k, za dom 110m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 31.07.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 gdyby nie te wpłaty na fundusze inwestycyjne.... Możesz to rozjaśnić?? no więc tak, bierzesz kredyt, ale w tym samym czasie musisz odkładać na jakiś wybrany fundusz inwestycyjny (za każde 100k kredytu 100zł m-cznie na fundusz)- obwarowanie takie, że nie możesz wypłacić wcześniej niz po 10 latach oni to motywują tym, że jak bierzesz kredyt na 30 lat, to po 20 latach te zyski z funduszy pozwolą Ci skrócić kredyt o 10 lat.... tak, tylko jak ja sobie sama zainwestuję, to pewnie będę mieć mniejsze opłaty i większe zyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Senser- to ja w takim razie proszę na priv informacje o tym cudotwórcy , bo ja mam najtańsza wycenę na 45k, za dom 110m To żadne cuda, same fakty.... Aga&Janusz właśnie z nim stawiają. Namiar Książka > Usługi > Murarze> Sacewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 31.07.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Jasne, że się nie czepiasz; ja też nie. Ale jakiś taki drażliwy jesteś, gdy ktoś ma inne zdanie Dokładnie to samo pomyślałem o tobie Ciekawe, kiedy tak pomyślałeś, bo coś długo myślałeś nad tą odpowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 oni to motywują tym, że jak bierzesz kredyt na 30 lat, to po 20 latach te zyski z funduszy pozwolą Ci skrócić kredyt o 10 lat.... A co mają powiedzieć...że chcą na tym zarobić... Generalnie w sensie ekonomicznym to ciekawe rozwiązanie...ale wiadomo, że raty wyższe... Więc jak się cióła grosz do grosza to ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ciekawe, kiedy tak pomyślałeś, bo coś długo myślałeś nad tą odpowiedzią Myślę szybciej niż piszę... Myślisz, że jak mnie tu nie ma to nie myślę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 31.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ciekawe, kiedy tak pomyślałeś, bo coś długo myślałeś nad tą odpowiedzią Myślę szybciej niż piszę... Myślisz, że jak mnie tu nie ma to nie myślę?? Wydaje mi się, że byłeś, bo odpisywałeś innym To mój ostatni post na ten temat, bo widzę, że lubisz mieć ostatnie słowo i raczej Cię nie "przegadam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 31.07.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Wydaje mi się, że byłeś, bo odpisywałeś innym To mój ostatni post na ten temat, bo widzę, że lubisz mieć ostatnie słowo i raczej Cię nie "przegadam" Hahahahha Czułem się jak przed komisją śledczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 31.07.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 no więc tak, bierzesz kredyt, ale w tym samym czasie musisz odkładać na jakiś wybrany fundusz inwestycyjny (za każde 100k kredytu 100zł m-cznie na fundusz)- obwarowanie takie, że nie możesz wypłacić wcześniej niz po 10 latach To coś nowego w Expanderze Nam rok temu też pani namiętnie przedstawiała korzyści płynące z inwestowania w fundusze, chociaż grzecznie mówiliśmy jej, że interesują nas tylko kredyty hipoteczne. Ale nie proponowali nam transakcji wiązanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 31.07.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam serdecznie. Rzadko ostatnio tu sie pojawiam, bo czasu jakos malo... Czy ktos z Was ma moze butle z LPG, albo rozmawial z niektorymi z dostawcow i moze sie podzielic wrazeniami ? Musze wreszcie sie za to zabrac, a nie mam ochoty spotykac sie z przedstawicielami wszystkich firm, zeby tylko porozmawiac o super plusach ich gazu... pzdr Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 31.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 no niestety, czasy się zmieniły, niektórzy budowali rok temu, a to była inna rzeczywistość dziś 35k to jest normalna cena od innego forumowicza z naszej grupy wziął jeśli dobrze pamiętam 25 000,00 zł (3-4 m-ce temu) no niestety 29k, ale bez tarasow i bez ocieplenia fundamentów,ale za to z więźbą dachową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts