Aga_i_Janusz 31.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Senser- to ja w takim razie proszę na priv informacje o tym cudotwórcy , bo ja mam najtańsza wycenę na 45k, za dom 110m To żadne cuda, same fakty.... Aga&Janusz właśnie z nim stawiają. Namiar Książka > Usługi > Murarze> Sacewicz 45k za taki nie wielki domek to niestety dużo. Sacewicz nie ma czasu az do kwietnia przyszlego roku, a poniewaz popyt przewyzsza podaz to ceny poszly w gore jak szalone, niestety Z dobrych newsow suporex staniał srednio o 2-3 złote o własnie probuje odwolac wczesniejsze zamowienia (juz niestety zapłacone), ale jest o co powalczyc bo roznica w cenie na calych bloczkach juz z transportem to ponad 6k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 31.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czy może ktoś poratować namiarem na kogoś kto robi DGP do kominków? w książce nikogo takiego nie znalazłam, źle szukałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 31.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Nie spotkalem kogoś kto robi tylko dgp do kominków, tak jak fryzjerki która wyłącznie farbuje włosy i to tylko na bląd . Szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 31.07.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 dla wszystkich znaszej okolicy dla pocieszenia ile jestesmy warci http://dom.money.pl/zabia;wola,mazowieckie,opis,sprzedaz,dzialek,1866747.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 31.07.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Nie spotkalem kogoś kto robi tylko dgp do kominków, tak jak fryzjerki która wyłącznie farbuje włosy i to tylko na bląd . Szukaj dalej No zwykle robią to tacy co i klimatyzację robią... dostałam namiar na jedną firmę, ale nawet wyceny się nie mogę doczekać, a czas goni więc... nadal proszę o ewentualne namiary jeśli by ktoś dysponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 31.07.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 no niestety 29k, ale bez tarasow i bez ocieplenia fundamentów,ale za to z więźbą dachową a co to za typ sprzedaży- to tak jak kupić samochód, ale bez koła w takim razie ile policzyli sobie za to ocieplenie i tarasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 31.07.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czy może ktoś poratować namiarem na kogoś kto robi DGP do kominków? w książce nikogo takiego nie znalazłam, źle szukałam ? Podeślę wieczorem. Nie jestem tylko pewna, czy będzie miał w najbliższym czasie wolne terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 31.07.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Czy może ktoś poratować namiarem na kogoś kto robi DGP do kominków? w książce nikogo takiego nie znalazłam, źle szukałam ? Podeślę wieczorem. Nie jestem tylko pewna, czy będzie miał w najbliższym czasie wolne terminy. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 31.07.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 dla wszystkich znaszej okolicy dla pocieszenia ile jestesmy warci http://dom.money.pl/zabia;wola,mazowieckie,opis,sprzedaz,dzialek,1866747.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.08.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 no niestety 29k, ale bez tarasow i bez ocieplenia fundamentów,ale za to z więźbą dachową a co to za typ sprzedaży- to tak jak kupić samochód, ale bez koła w takim razie ile policzyli sobie za to ocieplenie i tarasy? Z takim typem sprzedaży to tylko do Developera... Tylko tam masz full wypas... Nawet jakby było z tarasem i ociepleniem to wciąż będzie "samochód bez koła" przecież dachu nie ma... Taras dolicz ok 3500 zł. Ocieplenie fundamentów zrobiłem akurat sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 01.08.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 dzisiejsza wycena robocizny stanu surowego- 55k przypominam za domek 111 m2!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 01.08.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 no niestety 29k, ale bez tarasow i bez ocieplenia fundamentów,ale za to z więźbą dachową a co to za typ sprzedaży- to tak jak kupić samochód, ale bez koła w takim razie ile policzyli sobie za to ocieplenie i tarasy? Z takim typem sprzedaży to tylko do Developera... Tylko tam masz full wypas... Nawet jakby było z tarasem i ociepleniem to wciąż będzie "samochód bez koła" przecież dachu nie ma... Taras dolicz ok 3500 zł. Ocieplenie fundamentów zrobiłem akurat sam. No Hubercik widze ze walczysz jak lew broniac naszego Sacewicza. Ale popieram nasz wybór. Tarasu nie robi bo uwaza ze na etapie murowania przed wylewkami lepiej sie z tym wstrzymac, zeby potem nie było problemu z drzwiamy wyjsciowymi na taras. a ocieplenie zrobia nam Ci co beda ocieplac sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 01.08.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 dzisiejsza wycena robocizny stanu surowego- 55k przypominam za domek 111 m2!!! Kurcze magdek strasznie drogo! wspolczuje Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.08.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 No Hubercik widze ze walczysz jak lew broniac naszego Sacewicza. Nie tak....raczej kwot za stan surowy poniżej 30k..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieu 01.08.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektryka, hydraulika, ekipy od elewacji (ocieplenie i tynk) i od tynków wewnętrznych? Z góry dziękigrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam Czy może mnie ktoś poratować telefonem do solidnego elektryka, hydraulika, ekipy od elewacji (ocieplenie i tynk) i od tynków wewnętrznych? Z góry dzięki grzegorz Jak ja to lubię.... Masz takiego fajnego linka w mojej stopce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 01.08.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 no niestety 29k, ale bez tarasow i bez ocieplenia fundamentów,ale za to z więźbą dachowąTaras dolicz ok 3500 zł. Ocieplenie fundamentów zrobiłem akurat sam.Nie tak....raczej kwot za stan surowy poniżej 30k..... senser nie mogę się doliczyć ale dzisiaj głowa mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 01.08.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 no niestety 29k, ale bez tarasow i bez ocieplenia fundamentów,ale za to z więźbą dachowąTaras dolicz ok 3500 zł. Ocieplenie fundamentów zrobiłem akurat sam.Nie tak....raczej kwot za stan surowy poniżej 30k..... senser nie mogę się doliczyć ale dzisiaj głowa mnie boli Eh lubimy sobie dokuczać nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 01.08.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 nieeeee to tylko z sympanti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 01.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 dzisiejsza wycena robocizny stanu surowego- 55k przypominam za domek 111 m2!!! Witam Dzisiaj rozliczyłem się z majstrem za stan surowy z ociepleniem fundamentów i z więźbą dachową wyszło 45k za 300m2 + 150m2 poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts