Cerynitis 01.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam, jestem nową czytelniczką grupy. Razem z moim ukochanym ustaliliśmy, że jako osoba posiadająca więcej czasu i jako „zastępca inwestora” , będę nas tutaj reprezentować . Planujemy budować w Jaktorowie na ul.Pomorskiej. Czekając na projekt (oby był już w październiku) porządkujemy naszą działeczkę, i zbieramy kontakty na ekipy oraz wszelkiego rodzaju specjalistów, z których usług będziemy w związku z naszą inwestycją korzystać. Mamy nadzieję, że przed zimą uda nam sie załatwić najważniejsze formalności: pozwolenie na budowę, wystąpienie o przyłącza energii elektrycznej, wody i gazu – tak, żeby na wiosnę zacząć działać . A na długie zimowe wieczory jak znalazł będzie literatura o budowaniu, no i forum Muratora . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 02.08.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam, jestem nową czytelniczką grupy. Razem z moim ukochanym ustaliliśmy, że jako osoba posiadająca więcej czasu i jako „zastępca inwestora” , będę nas tutaj reprezentować . Planujemy budować w Jaktorowie na ul.Pomorskiej. Czekając na projekt (oby był już w październiku) porządkujemy naszą działeczkę, i zbieramy kontakty na ekipy oraz wszelkiego rodzaju specjalistów, z których usług będziemy w związku z naszą inwestycją korzystać. Mamy nadzieję, że przed zimą uda nam sie załatwić najważniejsze formalności: pozwolenie na budowę, wystąpienie o przyłącza energii elektrycznej, wody i gazu – tak, żeby na wiosnę zacząć działać . A na długie zimowe wieczory jak znalazł będzie literatura o budowaniu, no i forum Muratora . Pozdrawiam Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 02.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Pozdrawiamy sąsiadów Wombaty2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 02.08.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ooo, powiększa się rodzinna z gminy jaktorów ul. pomorska, też oglądaliśmy działeczki, nam przeszkadzało akurat przedsiębiorstwo zajmujące się budową dróg- dużo ciężarówek i wykopów piachu, ale to tam przy końcu ulicy a gdzie dokładniej macie działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Cerynitis Witaj w grupie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 02.08.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Mam trochę blachodachówki do sprzedania i uszczelek, na jakiś garaż lub budynek gospodarczy starczy. Kolor grafit, matowa, zapraszam jakby komuś się przydało z okolicy,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 02.08.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Cerynitis,Witam Jaktorów i Pomorską pomimo przedsiębiorstwa drogowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cerynitis 02.08.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ooo, powiększa się rodzinna z gminy jaktorów ul. pomorska, też oglądaliśmy działeczki, nam przeszkadzało akurat przedsiębiorstwo zajmujące się budową dróg- dużo ciężarówek i wykopów piachu, ale to tam przy końcu ulicy a gdzie dokładniej macie działkę? Magdek, oglądaliście pewnie działki na ul. Jagiełły, a przedsiebiorstwo drogowe, o którym piszesz, to Machpol. Na Pomorskiej, z tego co mi wiadomo, nie ma żadnego takiego zakładu, a ciężarówki pojawią się pewnie na wiosnę, razem z naszą budową . My budujemy się na rogu Pomorskiej i Łąkowej. Na mapce chyba lepiej będzie to widać : http://www.jaktorow.pl/inne/Jaktorow.jpg Pozdrawiam, Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 02.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Cerynitis, Witam Jaktorów i Pomorską pomimo przedsiębiorstwa drogowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 02.08.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 no to tym lepiej! w razie pytań co do obsługi gminy i vice versa śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Znalazłem w innym wątku: tester nicków, ciekawa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 03.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam i zapraszam na stronę grupy Dodałem nowy komponent: ogłoszenia - więc jeżeli zostało Wam coś po budowie albo czegoś poszukujecie, zapraszam do dodawania ogłoszeń! Zaznaczam, że tematyka ogłoszeń nie jest ograniczona do materiałów budowlanych! Szczerze mówiąc, nie testowałem za mocno tych ogłoszeń, więc jak coś będzie działało nie tak, to nie krzyczcie Dodawanie i czytanie ogłoszeń nie wymaga logowania na stronie. p.s. przed chwilą zaktualizowałem statystyki grupy, więc osoby które pojawiły się na naszej grupie w ostatnich dniach (witam! ) mogą już się zarejestrować na stronie i korzystać z książki adresowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 mam do sprzedania niedrogo: pustak U szt ok70 pustak leier działówka (szer. 12,5) szt 72pustaki kominowe szt ok 30 kto chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 03.08.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 mam do sprzedania niedrogo: pustak U szt ok70 pustak leier działówka (szer. 12,5) szt 72 pustaki kominowe szt ok 30 kto chce? No właśnie... Ogłoszenia na stronie grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 mam do sprzedania niedrogo: pustak U szt ok70 pustak leier działówka (szer. 12,5) szt 72 pustaki kominowe szt ok 30 kto chce? No właśnie... Ogłoszenia na stronie grupy właśnie dodałam.. nawet sobie pomyślałam, że to akurat się wstrzeliłeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dodałem nowy komponent W zasadzie to trochę się zdublowałeś?? Była/jest kategoria "oferty członków grupy".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 03.08.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Dodałem nowy komponent W zasadzie to trochę się zdublowałeś?? Była/jest kategoria "oferty członków grupy".... Chyba nie do końca zdublowałem... Ta forma jest chyba bardziej przejrzysta, poza tym, tu chodzi raczej o jednorazowe (chociaż niekoniecznie) oferty/transakcje. Poza tym, książka z założenia ma dostęp ograniczony tylko dla członków grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 03.08.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 wątek trochę ograniczony dla kredytobiorców... zastanawiałam się, jak to jest, że idę do jednego banku i mówią mi o racie, która jest o dobrych parę złotych niższa niż przy takim samym oprocentowaniu w drugim banku w końcu mąż wpadł na dobry pomysł, że te tzw raty spłaty podawane są po kursie średnim, a nie zakupu (oczywiście mam na myśli CHF) co za oszustwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 03.08.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 witam magdek bo jest coś takiego jak różnica kursowa między bankami /czli skup-sprzedaż /i to jest tak w przypadku CHF niby masz kredyt w CHF a spłacasz w złotych i z tego powodu są rożnice najlepszy jest kredyt w CHF i spłacany CHF . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 03.08.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 witam magdek bo jest coś takiego jak różnica kursowa między bankami /czli skup-sprzedaż / i to jest tak w przypadku CHF niby masz kredyt w CHF a spłacasz w złotych i z tego powodu są rożnice najlepszy jest kredyt w CHF i spłacany CHF . ... i najlepiej, jak jeszcze zarabiasz w CHF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts