asiaf1 06.08.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Szkoda tylko, że link ze zdięciami się nie otwiera... Ano się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 06.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam po budowlanej przerwie:) Szkoda tylko, że link ze zdięciami się nie otwiera... jak sie nie otwiera jak sie otwiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 06.08.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam po budowlanej przerwie:) Szkoda tylko, że link ze zdięciami się nie otwiera... jak sie nie otwiera jak sie otwiera?? juz się otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.08.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ale super dyskusja... Ja też się dołącze... Noooo faktycznie już się otwiera...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 06.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Senser, ja mam namiot, zadzwoń. A dywanu nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.08.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Senser, ja mam namiot, zadzwoń. A dywanu nie chcesz? Bobo dywan gratis do namiotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Senser, ja mam namiot, zadzwoń. A dywanu nie chcesz? Nieeee Bobo miała jeszcze co innego na myśli... Dywan niepotrzebny i to jest oferta nierozerwalna, namiot można wziąść tylko z dywanem!! Nooo chyba, że jeszcze wywrotka gliny i gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aquilla 07.08.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Dzien dobry, jestem nowa razem z mezem bedziemy sie budowac w Granicy. czekamy na decyzje o wylaczeniu z produkcji rolnej i skladamy papiery o powolenie na budowe. czytam was i czytam i chyle czola, bo ja narazie zielona w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 07.08.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 aquilla witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 07.08.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Dzien dobry, jestem nowa razem z mezem bedziemy sie budowac w Granicy. czekamy na decyzje o wylaczeniu z produkcji rolnej i skladamy papiery o powolenie na budowe. czytam was i czytam i chyle czola, bo ja narazie zielona w temacie Dzien dobry Tobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.08.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Dzien dobry, jestem nowa razem z mezem bedziemy sie budowac w Granicy. czekamy na decyzje o wylaczeniu z produkcji rolnej i skladamy papiery o powolenie na budowe. czytam was i czytam i chyle czola, bo ja narazie zielona w temacie Dzien dobry Tobie też Dzień dobry i tobie i tobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.08.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Dzien dobry, jestem nowa razem z mezem bedziemy sie budowac w Granicy. czekamy na decyzje o wylaczeniu z produkcji rolnej i skladamy papiery o powolenie na budowe. czytam was i czytam i chyle czola, bo ja narazie zielona w temacie Witaj! Jak już doszłaś do wniosku, że jesteś zielona to nie jestes taka zielona spoko na pewno sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.08.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Jak już doszłaś do wniosku, że jesteś zielona to nie jestes taka zielona spoko na pewno sie uda Jeszcze trochę i będzie mogła określić swoją zieloność na podstawie palety RAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aquilla 07.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 czesc wszystkim, a chlopakom dzieki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 07.08.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Dzien dobry, jestem nowa bo ja narazie zielona w temacie ja pewnie zielony pozostane jeszcze dlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 07.08.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 czeee WITAMMMMMMMMMMMMMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 07.08.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Ooh jacy my jestesmy uprzejmi mili i sympatyczni az chce sie budowac od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.08.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Ooh jacy my jestesmy uprzejmi mili i sympatyczni az chce sie budowac od razu Aga no bo to elitarna grupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekoz 07.08.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Dzien dobry, jestem nowa razem z mezem bedziemy sie budowac w Granicy. Witam sąsiadke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts