jakub jankowski 07.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No to i ja witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 07.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 I ja też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 08.08.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zamęcze Was pytaniami Wyszukałem (m.in na stronach Forum) firmę z Grodziska robiącą kuchnie - meble2050. I nie wiem czy warto się udać, bo z jednej strony jest kilka opinii, z drugiej, to bardziej mi one wyglądają na reklamę. Ktoś był, oglądał, macał lub zamawiał ??? pzdr Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Zamęcze Was pytaniami Wyszukałem (m.in na stronach Forum) firmę z Grodziska robiącą kuchnie - meble2050. I nie wiem czy warto się udać, bo z jednej strony jest kilka opinii, z drugiej, to bardziej mi one wyglądają na reklamę. Ktoś był, oglądał, macał lub zamawiał ??? pzdr Wookasch byłam chciałam zamówić ale firma się rozwiązała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 08.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 byłam chciałam zamówić ale firma się rozwiązała.. Niedobrze... Czyli muszę skreślić z listy firm, które miałyby szanse bardziej dopasować się do mojego budżetu niż WFM A może w takim razie ktoś kogoś poleci ? Potrzebuję firmy, która nie musi być tania, ale oferować dobrą jakość za rozsądną cenę. Książkę przejrzałem - nie znalazłem pzdr. Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 08.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ktoś był, oglądał, macał lub zamawiał ??? No to mam coś dla ciebie... Gość robił mi w sumie dwie kuchnie... Jedną w bloku drugą w domu...samo to mówi za siebie... Cenowo jest ciekawy.... Z jakością super. Wpisałem do książki Stolarze > Leszek Czarnecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 08.08.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 byłam chciałam zamówić ale firma się rozwiązała.. Niedobrze... Czyli muszę skreślić z listy firm, które miałyby szanse bardziej dopasować się do mojego budżetu niż WFM A może w takim razie ktoś kogoś poleci ? Potrzebuję firmy, która nie musi być tania, ale oferować dobrą jakość za rozsądną cenę. Książkę przejrzałem - nie znalazłem pzdr. Wookasch Ja ci moge polecic sąsiadów moich rodziców - młode chłopaki robią kuchnie z płyty i z drewna. Cenowo w miare. Mi robili oferte cenowa na kuchnie do domu, kuchnia ma 9m2 szafek calkiem sporo sobie wymyslilam i wycenili na troche ponad 5tys juz z montazem. A podobno bardzo ladnie robia. Tylko telefon musze znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 08.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 To wrzuc nr tel do ksiazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 08.08.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam przyszlych sasiadow, zarowno tych blizszych jak i dalszych Tych pierwszych na pewno bedzie mniej, jako za zamierzamy z zona zabudowac nasza dzialke w Ruscu. Na razie jestesmy na etapie studzenia aktu notarialnego, bo jest jeszcze cieply i przebijania sie przez kolejne strony forum... Pozdrawiamy wszystkich czlonkow i sympatykow Grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 08.08.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam przyszlych sasiadow, zarowno tych blizszych jak i dalszych Tych pierwszych na pewno bedzie mniej, jako za zamierzamy z zona zabudowac nasza dzialke w Ruscu. Na razie jestesmy na etapie studzenia aktu notarialnego, bo jest jeszcze cieply i przebijania sie przez kolejne strony forum... Pozdrawiamy wszystkich czlonkow i sympatykow Grupy Witam, Ja będę tą bliższą sąsiadką, też buduję w Ruścu W którym miejscu macie działeczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 08.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam przyszlych sasiadow, zarowno tych blizszych jak i dalszych Tych pierwszych na pewno bedzie mniej, jako za zamierzamy z zona zabudowac nasza dzialke w Ruscu. Na razie jestesmy na etapie studzenia aktu notarialnego, bo jest jeszcze cieply i przebijania sie przez kolejne strony forum... Pozdrawiamy wszystkich czlonkow i sympatykow Grupy Stara Wieś wita Rusiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 08.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 WitamMam do zaproponowanie 2 fajne ekipy elektryków i na przyszły rok dekarzy (górale). Jeśli ktoś by chciał to wpiszę do książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 08.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam, Ja będę tą bliższą sąsiadką, też buduję w Ruścu W którym miejscu macie działeczkę ? Hmm, patrząć na mapkę grupy, będziesz najbliższą naszą sasiadką Do Agrestowej masz rzut beretem Stara Wieś wita Rusiec Rusiec wita Starą Wieś z naprzeciwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 08.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam, Ja będę tą bliższą sąsiadką, też buduję w Ruścu W którym miejscu macie działeczkę ? Hmm, patrząć na mapkę grupy, będziesz najbliższą naszą sasiadką Do Agrestowej masz rzut beretem O do Agrestowej to rzeczywiście mam bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 08.08.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Grupo droga, czy ktoś widział/wie kto budował w okolicach Wawy "Dom w różach" z pracowni Archon?Zależy mi na zobaczeniu go "na żywo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.08.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam przyszlych sasiadow, zarowno tych blizszych jak i dalszych Tych pierwszych na pewno bedzie mniej, jako za zamierzamy z zona zabudowac nasza dzialke w Ruscu. Na razie jestesmy na etapie studzenia aktu notarialnego, bo jest jeszcze cieply i przebijania sie przez kolejne strony forum... Pozdrawiamy wszystkich czlonkow i sympatykow Grupy Witam w grupie . Sąsiad z ulicy Środkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 08.08.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam w grupie . Sąsiad z ulicy Środkowej No proszę, witam kolejnego sąsiada prawie zza płotu Milo wiedziec, ze bedziemy pili ... wode z jednego rurociagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 08.08.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam w grupie . Sąsiad z ulicy Środkowej No proszę, witam kolejnego sąsiada prawie zza płotu Milo wiedziec, ze bedziemy pili ... wode z jednego rurociagu Ktoś tu spać nie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 08.08.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ktoś tu spać nie może? Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś Wieczory to najlepszy czas do pracy, nikt nie przeszkadza, nie dzwonią telefony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.08.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam w grupie . Sąsiad z ulicy Środkowej No proszę, witam kolejnego sąsiada prawie zza płotu Milo wiedziec, ze bedziemy pili ... wode z jednego rurociagu Z wodą w tym naszym rurociagu to jak z pogodą w naszym klimacie, raz jest raz nie , ale w razie czego zapraszam na wode z własnej studni bo też mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts