gawel 08.08.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam w grupie . Sąsiad z ulicy Środkowej No proszę, witam kolejnego sąsiada prawie zza płotu Milo wiedziec, ze bedziemy pili ... wode z jednego rurociagu Ktoś tu spać nie może? No chyba w tej chwili to nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 09.08.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam Mam do zaproponowanie 2 fajne ekipy elektryków i na przyszły rok dekarzy (górale). Jeśli ktoś by chciał to wpiszę do książki Bardzo proszę o wpisanie do książki. Jak widać coraz więcej jest przyszłych inwestorów w naszej okolicy i wszyscy będą wdzięczni za namiary do sprawdzonych ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 09.08.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Z wodą w tym naszym rurociagu to jak z pogodą w naszym klimacie, raz jest raz nie , ale w razie czego zapraszam na wode z własnej studni bo też mam. No to mnie nie pocieszyles. Czesto zdazaja sie przerwy w dostawie? Czy z pradem jest podobnie? Dzieki za zaproszenie na wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.08.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Grupo droga, czy ktoś widział/wie kto budował w okolicach Wawy "Dom w różach" z pracowni Archon? Zależy mi na zobaczeniu go "na żywo". Czesc....mój sąsiad buduje dom w rózach. Na razie zalał strop.......całkiem ładny sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 09.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Czesc....mój sąsiad buduje dom w rózach. Na razie zalał strop.......całkiem ładny sie wydaje. Tygrysku, gdzie buduje? Masz może jakiś kontakt do niego? Chętnie bym się wybrał i pooglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 ale w razie czego zapraszam na wode z własnej studni bo też mam. Dobre!! A sąsiad ze swojej strony niech przyniesie kaszanke, piwo i grila!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.08.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Czesc....mój sąsiad buduje dom w rózach. Na razie zalał strop.......całkiem ładny sie wydaje. Tygrysku, gdzie buduje? Masz może jakiś kontakt do niego? Chętnie bym się wybrał i pooglądał. Buduję w Milanówku własnie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.08.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Z wodą w tym naszym rurociagu to jak z pogodą w naszym klimacie, raz jest raz nie , ale w razie czego zapraszam na wode z własnej studni bo też mam. No to mnie nie pocieszyles. Czesto zdazaja sie przerwy w dostawie? Czy z pradem jest podobnie? Dzieki za zaproszenie na wode Nie z prądem jest ok ale mamy własny nowiótki transformator tylko na nasze 28 działek z tego domów zasiedlonych jest 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 09.08.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 dziewiąty w drodze... do stałego zasiedlenia:-)))))))))))) i chuyba jako trzeci ...cały na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 09.08.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Nie z prądem jest ok ale mamy własny nowiótki transformator tylko na nasze 28 działek z tego domów zasiedlonych jest 8 Znowu mnie nie pocieszyles ... Za to bylem dzisiaj u Ciebie pod domem przejazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 WitamMoi drodzy mam pytanie. Kiedys była mowa o kosztorysach dla banku. Szukam i nie moge znalezc. Czy ktos z Was moze czyms takim dysponuje? Potrzebuje zerknąc bo nie wiem jak to dziwcactwo zrobić. Plizzz help!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam Moi drodzy mam pytanie. Kiedys była mowa o kosztorysach dla banku. Szukam i nie moge znalezc. Czy ktos z Was moze czyms takim dysponuje? Potrzebuje zerknąc bo nie wiem jak to dziwcactwo zrobić. Plizzz help!! dysponuje ale sprzed roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 09.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 To nic chodzi bardziej o wzór......jak macie to prosze przeslijcie [email protected] z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 To nic chodzi bardziej o wzór......jak macie to prosze przeslijcie [email protected] z góry dziekuje nie prześle bo mam w formie niekomputerowej a spis zajmuje ok 20 kartek A4 zapraszam do mnie po odbiór osobisty w MIlanówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 09.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Mam kosztorys Millennium. Jak potrzebny to PW. pzdrWookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 09.08.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Mamy kosztorys Polbanku. Jak potrzebny to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 09.08.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Mamy kosztorys Polbanku. Jak potrzebny to PW. Cóż za oryginalność. Trochę wysiłku, a nie ctrl+c ctrl+v i zmiana banku Mam różne kosztorysy i nie zawaham się ich użyć ! pzdr Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 10.08.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Mam kosztorys Millennium. Jak potrzebny to PW. pzdr Wookasch a ja tez moge prosic na pw? te dwa kosztorysy.... dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.08.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 To nic chodzi bardziej o wzór......jak macie to prosze przeslijcie [email protected] z góry dziekuje nie prześle bo mam w formie niekomputerowej a spis zajmuje ok 20 kartek A4 zapraszam do mnie po odbiór osobisty w MIlanówku A zeskanować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 10.08.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jesli mozna, to ja rowniez poprosze kosztorys. Jesli ktos kto go ma chialby i moglby go udostepnic, to moge rowniez sluzyc miejscem na serwerze (z linkiem dostepnym publicznie, lub udostepnianym prywatnie przez osobe udostepniajaca kosztorys). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts