sylvia1 10.08.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 To nic chodzi bardziej o wzór......jak macie to prosze przeslijcie [email protected] z góry dziekuje nie prześle bo mam w formie niekomputerowej a spis zajmuje ok 20 kartek A4 zapraszam do mnie po odbiór osobisty w MIlanówku A zeskanować?? nie mam skanera ale czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 10.08.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 W jakiejkolwiek formie bym chciała ...Sylvia odebrałaby i w Milanówku. Jestem własnie w słupsku ...troche mi daleko wpaśc po niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 10.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Mamy kosztorys Polbanku. Jak potrzebny to PW. Cóż za oryginalność. Trochę wysiłku, a nie ctrl+c ctrl+v i zmiana banku Wookasch zdziwisz sie Wookasch ale zadalem sobie naprawde sporo trudu i przepisalem Twoja wypowiedz recznie. Obylo sie bez uzycia ctrl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dziwi mnie bardzo problem sporządzenia kosztorysu , to co będzie z budową aż strach powyśleć. Ja nie mialem netu a kosztorys zrobilem w excelu i nie było problemu, ale żeby nie było, że jestem wredny to proszę wzór kosztorysu z mbanku: http://www.mbank.com.pl/download/pdf-mplan/07.pdf i jeszcze taki materiał poglądowy bo ma trochę inne syntetyczne ujęcie: http://www.domus.wroc.pl/GetFile.php?id=280 (dotyczy projektu plejada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamkos 10.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Dzisiaj zaczęło się u mnie dziać coś naprawdę konkretnego. Wjechał spychacz i zrobił porządek. Siłą rzeczy będę więc tu częstszym gościem. A moje sąsiedzkie postępy możecie obserwować w świeżo założonym dzienniku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 10.08.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Postanowiliśmy podzielić się naszym kosztorysem - formularz Polbanku. Zamieściliśmy go w dzienniku z budowy (link w stopce). Może komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Troche podniose, bo nasza grupe trochezaśniedziała z lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Pewnie większość na urlopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 niektórzy już po niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.08.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 tak, wiem coś o tym Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 11.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 A u mnie dzisiaj pan Koprowski (mój dekarz) zrobił piekny daszek z dachówki na drewutni. Mielismy tylko dachówke podstawowa, wszystkie brzegi oraz gąsiory byłu robione z blachy. Ma gość talent. a co do naszej studni, to musimy jakos uzdatnic tę naszą zasyfiałą wode, bo innej , po badaniu geotechnicznym, niet. Damy na razie jakies podstawowe filtry i puścimy to na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isia11 11.08.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam,Pozstało mi po budowie - ok. 300 stempli,- 6 palet Porothermu 25 P+W, - 2 palety Porothermu 11, - ok. 4-5m3 szlunków (po stropie). Cena do uzgodnienia. Odbiór ze Starej Wsi. Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ~AS~ 11.08.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam, Pozstało mi po budowie - ok. 300 stempli, - 6 palet Porothermu 25 P+W, - 2 palety Porothermu 11, - ok. 4-5m3 szlunków (po stropie). Cena do uzgodnienia. Odbiór ze Starej Wsi. Zainteresowanych zapraszam na priv. a ja zapraszam na naszą stronę, do działu ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.08.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam, Pozstało mi po budowie - ok. 300 stempli, - 6 palet Porothermu 25 P+W, - 2 palety Porothermu 11, - ok. 4-5m3 szlunków (po stropie). Cena do uzgodnienia. Odbiór ze Starej Wsi. Zainteresowanych zapraszam na priv. a ja zapraszam na naszą stronę, do działu ogłoszenia Mnie sie nie udaje jakoś korzystać z tej strony domowej grupy , ani zarejestrować bo mnie wywaliło i tym samym zalogować, z resztą moim zdaniem to jest troche na siłe (takie bicie piany) Informacje się deaktualizują, a ideą forum jest komunikowanie się więc jak ktoś potrzebuje czegos to po prostu zgłasza potrzebę i dostaje info na stronie grupy lub prv o inych "gadulcach" nie wspomnę. A poza tym jest okazja do pogadania, a nie tylo zbierania adresów i telefonów od tego są PKT albo google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 12.08.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witam Stan surowy otwarty zakończony http://images24.fotosik.pl/55/64f11da820002571.jpg http://images23.fotosik.pl/55/f51b4d6d7e95aa67.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 12.08.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 a mnie sie wydaje, ze tak jak jest teraz jest bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 12.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 to bylo a propos wypowiedzi Gawla Penny: gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.08.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Każdy korzysta z tego, z czego chce i natym polega luxus internetu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 12.08.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Stan surowy otwarty zakończony Bardzo ladnie wyglada, jednak zdjecia nie oddaja zbyto dobrze tego, co mozna zobaczyc na wlasne oczy Tak przy okazji - sa duze szanse ze nic nie zaslania i widzisz moja dzialke ze swoich okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 12.08.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Stan surowy otwarty zakończony Bardzo ladnie wyglada, jednak zdjecia nie oddaja zbyto dobrze tego, co mozna zobaczyc na wlasne oczy Tak przy okazji - sa duze szanse ze nic nie zaslania i widzisz moja dzialke ze swoich okien O, a jest na działce coś po czym można ją poznać? Bo z góry to rzeczywiście całkiem fajny widok na okolicę się rozciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts