lukasz 26.07.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Włodek, dzięki za namiary, prawie na pewno wpadnę.Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 26.07.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 bobo 30 Dziekuje! Dzwonilam, pani architekt jest bardzo profesjonalna, dla porownania jak sobie pomysle o pierwszej wizycie tej pani, ktora tak od lutego przymierza sie do naszego projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.07.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 No proszę...widzisz Bobo.tak myślałem i niepotrzebnie spekulowałem Naprawdę fajny gość...można z nim pogadać nie tylko o budowie... Czy możesz mi powiedzieć ile od was chce?? Podeślij na priv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 27.07.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Dzień dobry,Potrzebuję namiary na dobrego i niedrogiego glazurnika, który wykończyłby łazienkę u rodziców na działce koło Żabiej Woli. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam,jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jj 27.07.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Dzień dobry,Szukam namiarów na dobrego i niedrogiego glazurnika, który wykończyłby łazienkę na działce u rodziców koło Żabiej Woli. Będę wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam,jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 27.07.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Dzieńdoberek Ja to właściwie już po budowie, choć jeszcze milion rzeczy do zrobienia, ale widze tu sympatycznych ludzi z okolicy to się pozwolę dopisać. Zbudowaliśmy z żoną D24, w Żelechowie. Mieszkamy od sierpnia, a odbiór był w grudniu zeszłego roku. Pozdrawiam wszystkich ziomali Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 27.07.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Hej, nareszcie ktos po "mojej stronie" katowickiej! (A przynajmniej juz niedlugo... ). Witaj! A propos, czy ktos cos wspominal o mapce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.07.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Oj jaki ten Świat mały... Istnieje mały procent ryzyka... Ale my się Kisiel chyba znamy.... A chyba ziemię, na której stoi twój dom to chyba znam lepiej jak dobrze.. Czy znane ci są inicjały S.O chyba poprzedniego właściciela twojej działki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 27.07.2004 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Senser S.O. to poprzedni właściciel - gospodarz A czy się znamy? Nie wiem może coś bliżej? Miałeś zamiar ją kupić? pozdruffka! Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.07.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Senser S.O. to poprzedni właściciel - gospodarz A czy się znamy? Nie wiem może coś bliżej? Miałeś zamiar ją kupić? pozdruffka! Kisiel Wiedziałem, wiedziałem jak zobaczyłem twoje zdięcie.... Ty też mnie znasz...widzicie nas dość często jak sobie chodzimy pod waszym płotem A tak dla przypomnienia to nawet kiedyś rozmawialiśmy.... państwo "O" to moja rodzina... Już pamiętasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 27.07.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Senser Ajajaj i wszystko jasne Świat jest mały! Granatowa Toyota? No jak miło się spotkać w necie... pozdruffka! Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.07.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Senser Ajajaj i wszystko jasne Świat jest mały! Granatowa Toyota? No jak miło się spotkać w necie... pozdruffka! Kisiel Hahahaha dokładnie tak Poniżej masz linki...ja twój dom widziałem już setki razy ty możesz zobaczyć jak rośnie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.07.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 A oto i nasza MAPA Ciebie Kisiel to ja sam mogę tam wkleić Dokładność tego wymaga... zdięcie ciutek długo się ładuje, chcę zachować jakość a nie jak "fachowcy" z budów Na razie naniosłem: 1. McLim 2. Senser 3. Wg 4. Marzek Resztę proszę o jakieś namiary...typu w skali tej mapy "centymetr pod Błoniami itp Sukcesywnie będe nanosić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 27.07.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Senser No pięknie - okolica fajna, ściany są, schody są, niedługo powalczycie z dachem Jeszcze 2 miechy i mieszkacie! Pogratulować i powodzenia! pozdruffka Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 27.07.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Senser Wklejaj mnie, jestem koło tego drzewa przy literce "w" w Lasach Młochowskich Super pozruffka Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.07.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Co do zamieszkania...coś ty, nie rzucamy się aż tak...Wykończenie (siebie) zostawiamy na kolejny sezon..Ok. wkleje zaraz i ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 27.07.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Ja tez poprosze, jezeli mozna Ojrzanow, ale daleko na poludnie od wlasciwej wsi. Od Y w nazwie Zareby biegnie na poludniowy wschod przerywana linia. My to ten kwadracik na samym jej czubku, jak sie zalamuje i zawraca na poludniowy zachod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 27.07.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Tak od 2 tygodni widzę, jadąc do Warszawy przez Milanówek, Otrębusy itd. grupę 3 geodetów pracowicie mierzących coś. Czy mój optymizm że robią wstępne pomiary do poszerzenia drogi jest całkowicie nieuzasadniony? Ktoś potwierdzi/rozwieje moje nadzieje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 27.07.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Witam, Senser, to i ja poproszęo umieszczenie mnie na mapce. To juz jest na samym jej brzegu z prawej strony... Ponad Nadarzynem jest Strzeniówka a jeszcze wyżej Granica, choć widać tylko Gra... To pod tym 'G' jest taki mały kwadracik, więc to tam I oczywiście z góry dziękuję. A jak ktoś ma namiary na jakiegoś elektyrka (Bobo30 na Twój namiar już dzwoniłem, ale zbieram dalej oferty...), w miarę przyzwoitego i taniego, to bardzo poprosze... pozdrawiam Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 27.07.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Potrzebuję namiary na ekipę do ocieplenia poddasza i gipsokartonów.Pytanie do tych co mają to już za sobą - ile wam wyszło za m2 robocizna+materiał? Mam ofertę za 80 zł i facet nic nie chce spuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts