magdek 16.08.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Mam kosztorys Millennium. Jak potrzebny to PW. pzdr Wookasch a ja tez moge prosic na pw? te dwa kosztorysy.... dziekuję hej hej, witam po dłuższej przerwie- w sprawie kosztorysów polecam ostatnie wydanie budujemy dom (lipiec/sierpień) ceny aktualne ewentualnie można zerknąć na stronę: http://www.budujemydom.pl/cozaile/kosztorysy_domow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 16.08.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 magdek, patrzyłem na mapkę Grupy, i z dokładnością do 50m wiem, gdzie jest Twoja działka - często tam rowerem jeździłem w młodych latach Powiedz, czy to u Ciebie wisiała niedawno tabliczka sprzedam gruz? Czy u któregoś sąsiada? Ile tego gruzu jest, jeśli cokolwiek jeszcze zostało? nasza działka jest po przeciwnej stronie, trochę bliżej w stronę rzeczki... z tego co pamiętam, gruz faktycznie był na ogłoszenie- tylko raczej jako przyjmę, hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 16.08.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 magdek, patrzyłem na mapkę Grupy, i z dokładnością do 50m wiem, gdzie jest Twoja działka - często tam rowerem jeździłem w młodych latach Powiedz, czy to u Ciebie wisiała niedawno tabliczka sprzedam gruz? Czy u któregoś sąsiada? Ile tego gruzu jest, jeśli cokolwiek jeszcze zostało? nasza działka jest po przeciwnej stronie, trochę bliżej w stronę rzeczki... z tego co pamiętam, gruz faktycznie był na ogłoszenie- tylko raczej jako przyjmę, hmmmm Witam sąsiadkę Postępy widać na fotkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.08.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Chciałam zapytac drogiej grupy jakie ma doswiadczenie z więźbami dachowymi na wymiar - z tego co wyczytałam w netcie nazywa to sie "Wiązary gotowe" lub wiązary kratowe. Czy ktos się tymm interesował?Witam po sasiedzku. Interesowalam sie wiezba Mitek . Bylam na Bartckiej. Calosc z dowozem na dach 450m2 policzyli sobie 44tysiace pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.08.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Gawełku ratuj!! na gwałt potrzebuję ziemi :( Jakiej ziemi, takiej już na gotowo pod trawnik?? Znam gościa, który w okolicach Ożarowa miał/ma sobie pogłębiać chyba staw... Coś tam mówił, że będzie miał sporo towaru... Senser, poproszę o namiar na tego gościa co prawda Ożarów trochę daleko ode mnie ale nie zawadzi popytać taka ziemia z wykopu pod staw byłaby ok chciałabym bardzo podziękować Piotrkowi za wkład i zaangażowanie w sprawy ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.08.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 k...a juz 2 tygodnie czekam na tynkarzy jakub, jak wiesz życzę Ci dobrze ale to TYLKO 2 tygodnie tynkarze to taka rasa, że każą na siebie czekać uzbrój się w cierpliwość ja byłam umówiona z 3 tynkarzami na raz i tak wszyscy zawiedli trafił się 4 partacz i jakoś poszło ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 16.08.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 a ja zapraszam na naszą stronę, do działu ogłoszenia popieram kolejną inicjatywę Asa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 16.08.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Witam i z góry przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać... POZDROWIONKA Z URLOPU Potrzebowałem go... A tak na poważnie - to jest piękne - mieć gdzieś to co się dzieje na budowie (tzn. coś tam się dzieje, ale w sumie do końca nie wiem co...) Człowiek, który u mnie robi hmm... no cóż, ufam, że jak przyjadę za ok. tydzień, to się coś pozmienia pozdrawiam Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.08.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 trafił się 4 partacz i jakoś poszło ...... Hahahahahaha dobre....!! Ale pewnie...dobre rozwiązanie...trzeba ich tak samo mieć w poważaniu jak ogólnie oni mają inwestorów... Z drugiej strony to gdzie oni sie chowają ?? Od każdego słyszę spie....ają no ale u kogoś muszą być?? Patałenki!! Na naich to jeden bat, jakaś zaliczka/zadatek (zawsze zapominam właściwy termin)...niby to inwestor zawsze dawał ale teraz to chyba ekipy powinny... Albo dać im taki, żeby było szkoda im zerwać robotę....np. 5000 zł tak, żeby musieli oddać 10 000 zł...tylko kto to podpisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.08.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 no cóż, ufam, że jak przyjadę za ok. tydzień, to się coś pozmienia Pewnie...nie będzie okien połaciowych, i tych normalnych...wypruta elektryka... Tak do końca to ci nie uwierze, że "masz w d.upie".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 17.08.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 no cóż, ufam, że jak przyjadę za ok. tydzień, to się coś pozmienia Pewnie...nie będzie okien połaciowych, i tych normalnych...wypruta elektryka... Tak do końca to ci nie uwierze, że "masz w d.upie".... Eeee... bez przesady Ten człowiek pracuje na mojej budowie od października zeszłego roku pzdr Wookascg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 17.08.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ty weź to wypluj, bo moim teściom naprawde ukradli okna! Zebys nie wykrakal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ty weź to wypluj, bo moim teściom naprawde ukradli okna! Zebys nie wykrakal! A co mam pluć....mogę se pluć a i tak nie oddazą mi dwóch ukradzionych ram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdek 17.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 zadatek-bo o tym mowa- i tak jest zawsze wypłacany podwójny, jeśli jedna ze stron zerwie umowę.... gorzej, jeśli to my chcemy nagrać kilka ekip, a potem się wycofać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Senser, wysłałeś mi gdzieś ten namiar na gościa od stawu, bo na żadnej skrzynce nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamkos 18.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 izat - Jak bardzo pilnie potrzebujesz tej ziemi? Bo ja wręcz przeciwnie. W najbliższych tygodniach będę chciał się pozbyć sporej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 izat - Jak bardzo pilnie potrzebujesz tej ziemi? Bo ja wręcz przeciwnie. W najbliższych tygodniach będę chciał się pozbyć sporej ilości. o jak miło, że się odezwałeś info wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.08.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 izat - Jak bardzo pilnie potrzebujesz tej ziemi? Bo ja wręcz przeciwnie. W najbliższych tygodniach będę chciał się pozbyć sporej ilości. ja też chętnie przyjmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 18.08.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 k...a juz 2 tygodnie czekam na tynkarzy k...a, u mnie w poniedziałek też mijają dwa tyg spóźnienia tynkarzy...a skąd ich miałeś? Bo ja niby z forum, niby b. dokładni a umawiałam się 2 miesiace temu i to pierwsza porażka z ekipą jakiej doznałam...Jestem na poniedzialek umowiona z dwiema ekipami na raz bo na biegu coś tam znalazłam ale kto wie jak zrobią... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.08.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Jak na razie widzena Forum i szczególnie u znajomych to tynkarze to najbardziej newralgiczna ekipa od terminowosci rozpocząwszy, a na jakości efektu końcowego nie wspomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts