sylvia1 19.08.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 gaweł święta racja... u nas też tynkarze dali dupy na całej linii i jedni i drudzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 19.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 no jak na razie mi jedni potwierdzili dziś rano, że jutro się wybierają.Nie udało mi się obejrzeć ich pracy poprzedniej niestety a są z łapanki. Czuję, że będę musiała stać nad nimi z poziomką i halogenem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.08.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 no jak na razie mi jedni potwierdzili dziś rano, że jutro się wybierają.Nie udało mi się obejrzeć ich pracy poprzedniej niestety a są z łapanki. Czuję, że będę musiała stać nad nimi z poziomką i halogenem ... Alex daj znać jak sie nazywają bo moi drudzy tez byli z łapanki i jak skończyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 19.08.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Alex daj znać jak sie nazywają bo moi drudzy tez byli z łapanki i jak skończyłam? Sylvia, ja nawet nie wiem jak sie nazywają, działaja między Łodzią a Wawą, z ogłoszenia wyłapałam, też nie bardzo mieli czas ale ktoś akurat zrezygnował... Wcześniej się umówiłam z panem Sasakiem polecanym na forum ale już drugi termin wejścia mu jutro mija i się nie odzywa więc w miedzyczasie wzięłam innych.Wiesz, nie wiem co o tym myśleć...trzeba z nimi zawierac jakieś umowy zawierające sankcje obciążające ich w takim przypadku. Żadna ekipa mnie nie zawiodła jak dotąd, udało mi się w 2,5 mies. postawić san surowy zamknięty z instalkami wszelkim a tu jacyś tynkarze dają ciała co roboty mają na 4-5 dni, maskara!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.08.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Alex daj znać jak sie nazywają bo moi drudzy tez byli z łapanki i jak skończyłam? Sylvia, ja nawet nie wiem jak sie nazywają, działaja między Łodzią a Wawą, z ogłoszenia wyłapałam, też nie bardzo mieli czas ale ktoś akurat zrezygnował... Wcześniej się umówiłam z panem Sasakiem polecanym na forum ale już drugi termin wejścia mu jutro mija i się nie odzywa więc w miedzyczasie wzięłam innych.Wiesz, nie wiem co o tym myśleć...trzeba z nimi zawierac jakieś umowy zawierające sankcje obciążające ich w takim przypadku. Żadna ekipa mnie nie zawiodła jak dotąd, udało mi się w 2,5 mies. postawić san surowy zamknięty z instalkami wszelkim a tu jacyś tynkarze dają ciała co roboty mają na 4-5 dni, maskara!!!! oj tak .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamkos 19.08.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 sylvia1 - w kwestii ziemi porozumiem się prawdopodobnie z izat, a nie mam jej aż tak wiele by przy jej zapotrzebowaniu obdzielić jeszcze kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 19.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Czy szacowni forumowicze nadarzyńsko-grodziscy zechcą wskazać gdzie w tej okolicy można nabyć małą wywrotkę (wywroteczkę?! ) żwiru/piasku? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szachy 19.08.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam i serdecznie pozdrawiam okolicznych sasiadow Budujemy sie w Ksiazenicach Zalozylam dzis nasz watek i serdecznie wszystkich zapraszam do wirtualnych odwiedzin: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=109893 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.08.2007 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam i serdecznie pozdrawiam okolicznych sasiadow Budujemy sie w Ksiazenicach Zalozylam dzis nasz watek i serdecznie wszystkich zapraszam do wirtualnych odwiedzin: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=109893 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.08.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam i serdecznie pozdrawiam okolicznych sasiadow Budujemy sie w Ksiazenicach Zalozylam dzis nasz watek i serdecznie wszystkich zapraszam do wirtualnych odwiedzin: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=109893 Witam Serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CRISTOBAL 20.08.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 WITAM Właśnie - 11.08.2007 stałem się właścicielem domu w Odrano Woli, który mam jeszcze do wykończenia więc Przedstawiam się Zgodnie z wymogami i mam zamiar pozadawać parę pytań (mam nadzieję sensownych) oraz skorzystać z Rad i Doświadczeń starszaków czyli Was Forumowicze. Mam nadzieję że wejdę w skład grupy Nadarzyńsko-Grodziskiej:) Pozdrawiam Serdecznie Cristobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 20.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 WITAM Właśnie - 11.08.2007 stałem się właścicielem domu w Odrano Woli, który mam jeszcze do wykończenia więc Przedstawiam się Zgodnie z wymogami i mam zamiar pozadawać parę pytań (mam nadzieję sensownych) oraz skorzystać z Rad i Doświadczeń starszaków czyli Was Forumowicze. Mam nadzieję że wejdę w skład grupy Nadarzyńsko-Grodziskiej:) Pozdrawiam Serdecznie Cristobal witamy serdecznie zastanowimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.08.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 zastanowimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 20.08.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 WitamMam drobne pytanko, gdzie kupowaliście podbitkę? PozdrawiamTamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.08.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam Mam drobne pytanko, gdzie kupowaliście podbitkę? Pozdrawiam Tamlin Ja na składzie Dach Serwis ul. Królewska Grodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 20.08.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam Mam drobne pytanko, gdzie kupowaliście podbitkę? Pozdrawiam Tamlin Ja na składzie Dach Serwis ul. Królewska Grodzisk To dlaczego nie ma w książce w dziale podbitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.08.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 To dlaczego nie ma w książce w dziale podbitka? A tyyyyy sierściuchu jeden!! To była prowokacja!! Udało ci się...cholera wszędzie...już nawet tu zaczynają nagrywać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 20.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 prośbę mam wielką nie słyszeliście może o działkach do sprzedaży w Waszej okolicy? niestety cena działki którą miałem kupować i którą miałem zarezerwowaną (ale nie notarialnie) wzrosła do zbyt dużej ceny - o ponad 150% i już mnie na nią nie stać może znacie kogoś kto ma do sprzedania działki? wielkość od 600 m2 do 1400m2 (jak w dobrej cenie to może być i większa) rejon oczywiście szlachetny czyli rejon naszej grupy będę wdzięczny za każdy namiar na priva żona załamana a ja szukam i szukam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 20.08.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ano...podstawowy błąd...nie tego oczekujesz wiem...Ale sam widzisz...Czy chodzi ci o konkretne rejony??Czy po prostu o ładną działkę i okolice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 20.08.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 To dlaczego nie ma w książce w dziale podbitka? A tyyyyy sierściuchu jeden!! To była prowokacja!! Udało ci się...cholera wszędzie...już nawet tu zaczynają nagrywać..... Kto mieczem wojuje ten od pochwy ginie.... A jaką masz podbitkę? Jakieś sugestie? co do firmy, materiału? Pozdrowionka Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts