penny 21.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Takie pytanie... Zna ktoś może wypożyczalnię sprzętu budowlanego, która dysponowałaby agregatem tynkowym? Te które są w książce adresowej agregatów niestety nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 I gratuluje trafnego wyboru działaki w najzaciszniejszym zakątku Grupy PS. Zaraz mnie Hubert opierdzieli Nooooo Gaweł, chyba nie sądziłeś że to ot tak sobie zostawie Myślałem, że mamy już ustalone gdzie leży CENTRUM MUSULSKIE?? Hubert a Radonie to co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 21.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wszystkich..... jeżeli ktoś mógłby podać namiary na sprawdzonego magika lub czarodzieja lub kogoś komu udało się uczynić , że woda pojawiła się na działce, to będę bardzo wdzięczny.... Za około miesiąc, półtora będziemy mieli juz pozwolenie na budowę, a nie mamy jeszcze wody. Prosiłbym o pomoc... Z góry dziękuję... WOOKASH, a może Ty jako najbliższy mnie sąsiad mogłby cosik napisać. THX u nas kręcił studnię pan Paluchowski i mogę go polecic z czystym sumieniem. Numer 502286560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 21.08.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 czy ktoś z grupy elitarnej kupował blaszany garaż na czas budowy?? Jeżeli tak to podpowiedzcie gdzie, bo muszę juz takowy nabyć, a wszędzie ceny kosmiczne z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wszystkich..... jeżeli ktoś mógłby podać namiary na sprawdzonego magika lub czarodzieja lub kogoś komu udało się uczynić , że woda pojawiła się na działce, to będę bardzo wdzięczny.... Za około miesiąc, półtora będziemy mieli juz pozwolenie na budowę, a nie mamy jeszcze wody. Prosiłbym o pomoc... Z góry dziękuję... WOOKASH, a może Ty jako najbliższy mnie sąsiad mogłby cosik napisać. THX u nas kręcił studnię pan Paluchowski i mogę go polecic z czystym sumieniem. Numer 502286560 u nas ten sam polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkacz 21.08.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 I gratuluje trafnego wyboru działaki w najzaciszniejszym zakątku Grupy PS. Zaraz mnie Hubert opierdzieli Nooooo Gaweł, chyba nie sądziłeś że to ot tak sobie zostawie Myślałem, że mamy już ustalone gdzie leży CENTRUM MUSULSKIE?? Hubert a Radonie to co??? że o Szczęsnem nie wspomne...wystarczy jak człowiek sie przez chwilę nie odzywa i już zapominają o nim i jego cichej okolicy.... JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekoz 21.08.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam wszystkich..... jeżeli ktoś mógłby podać namiary na sprawdzonego magika lub czarodzieja lub kogoś komu udało się uczynić , że woda pojawiła się na działce, to będę bardzo wdzięczny.... Za około miesiąc, półtora będziemy mieli juz pozwolenie na budowę, a nie mamy jeszcze wody. Prosiłbym o pomoc... Z góry dziękuję... WOOKASH, a może Ty jako najbliższy mnie sąsiad mogłby cosik napisać. THX u nas kręcił studnię pan Paluchowski i mogę go polecic z czystym sumieniem. Numer 502286560 u nas ten sam polecam I u nas tez ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 21.08.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 a czy macie żywego, solidnego człowieka do kostki granitowej. Mój miał zacząć prace na początku lipca i słuch po nim zaginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 21.08.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witam ja na swoich tynkarzy czekałem 20 dn i ale w końcu przyszli ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 21.08.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Mój tynkarz ma dojechać... z Niemiec. Ciekawe ile ja będę czekać, ale łudzę się, że brat nie zawiedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 21.08.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Tobie pewnie nie będzie do śmiechu, ale nie wytrzymałem... muszę napisać. Toż w słowniku języka polskiego w żadnym razie kombinacja "solidny" jak i "słowny" w połączeniu ze zwrotem "tynkarz" nie występuje Raz tylko miałem u siebie taką ekipę, ale to było zaraz po tym jak tamci z pielgrzymki wrócili ale próbuj!!! Teraz jest właśnie ten moment mniej-więcej Niezłe jaja... no i dobra po pielgrzymce i ja mam tynkarzy z łapnki, umówionch tydzień wcześniej(bo poprzedni oleli), są od wczoraj wytynkowali już połowę mojego małego domku i dziś popełniłam pierwsze pomiary poziomką i nawet trzymają piony i poziomy jak na razie jest jedno niedociągnięcie - zatynkowana jedna puszka, dam znać jakie postępy i polecę ewentualnie bo ceny są konkurencyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 21.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 czy ktoś z grupy elitarnej kupował blaszany garaż na czas budowy?? Jeżeli tak to podpowiedzcie gdzie, bo muszę juz takowy nabyć, a wszędzie ceny kosmiczne z góry dzięki Ja na przykład zamówiłem tutaj: http://allegro.pl/item227245845_garaze_blaszane_ocynk_i_gatunek_3x5_najtaniej_.html i na razie czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 21.08.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A u mnie tynkarzom popsuł się agregat k................wa maćććććććććććć. Nie udało im sie tynkować na zaprawie gotowej mechanicznej (cement + wapno) i jutro kupuję piach wapno i cement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 22.08.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 u nas kręcił studnię pan Paluchowski i mogę go polecic z czystym sumieniem. Numer 502286560 u nas ten sam polecam Widzę że w całej okolicy kręcił. Znaczy normalna głębinówka nie abisynka? Rura i filtr w cenie? Kumpel i ja na swoich działkach chcemy wiercić i ktoś sensowny by się przydał. Jeszcze jedno: koleś strzela, czy ma czarodziejską różdżkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 strzela ale zawsze trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 22.08.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 to tak jak mój kolega. co strzał to nowe dziecko. 100% skuteczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.08.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 to tak jak mój kolega. co strzał to nowe dziecko. 100% skuteczności Hahahahahahaahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 strzela ale zawsze trafia... Sylvia...no wiesz co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A u mnie tynkarzom popsuł się agregat k................wa maćććććććććććć. Nie udało im sie tynkować na zaprawie gotowej mechanicznej (cement + wapno) i jutro kupuję piach wapno i cement Oj ty to się cholera naszarpiesz... Widzisz...to jest to co pisałem kiedyś wcześniej...budowanie tylko pozornie jest proste i łatwe... I nie ma tu znaczenia, że "ty" płacisz... Ja jak tylko widzę kogoś z nawet dobrej ekipy "bo coś tam" to i tak mi ciarki idą...już tak mam dosyć tych wszystkich majstrów że nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.08.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Mój tynkarz ma dojechać... z Niemiec. Ciekawe ile ja będę czekać, ale łudzę się, że brat nie zawiedzie... No to zabańczysz....importowanych tynków się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts