DLA 23.08.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ekipę do wybudowania stanu surowego ( bliźniak) przygarnę od zaraz !!! Wszelkie kontakty prosze przesyłać na priv Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.08.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ekipę do wybudowania stanu surowego ( bliźniak) przygarnę od zaraz !!! Wszelkie kontakty prosze przesyłać na priv Z góry dziękuję za pomoc Odrobina inicjatywy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLA 23.08.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Odrobina inicjatywy... Zapewniam ,że się nią wykazałam. Problem polega na OD ZARAZ !!!Poprzednia ekipa zrezygnowała przed rozpoczęciem mimo podpisania umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.08.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Zapewniam ,że się nią wykazałam. Problem polega na OD ZARAZ !!!Poprzednia ekipa zrezygnowała przed rozpoczęciem mimo podpisania umowy. o współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 23.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Hm... to nawet umowy niczego nie zapewniają... Się porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.08.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 DLA,wpisałaś wykonawcę na czarną listę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Odrobina inicjatywy... Zapewniam ,że się nią wykazałam. Problem polega na OD ZARAZ !!!Poprzednia ekipa zrezygnowała przed rozpoczęciem mimo podpisania umowy. Umowa ma to do siebie, że ma jakieś restrykcje na wypadek jej zerwania przez którąś ze stron. Dla ciebie to nie ma wielkiego znaczenia w tej chwili (potrzebujesz wykonawcy), ale dobrze by było w takich sytuacjach zrobić z tego użytek sądowy... Zbyt wiele się słyszy ostatnio o takich zachowaniach... A po drugie... Książka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 24.08.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 A po drugie... Książka.... Dzięki książce goście będą mieli mniejsze pole do popisów. Niech szukają pracy na innym terenie....i niech nie znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 A po drugie... Książka.... Dzięki książce goście będą mieli mniejsze pole do popisów. Niech szukają pracy na innym terenie....i niech nie znajdą. Dokładnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 24.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ teraz TYLKO budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 24.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ teraz TYLKO budowa Gratulacje Ja mam nadzieję, że w tym roku też podzielę się z Wami dobrą nowiną. Została mi jeszcze opinia geodezyjna i wyłączenie z produkcji rolnej i... do Ożarowa. Czy w Starostwie robili Wam jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 24.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Gratulacje. Rozumiemy waszą radość. Sami ją przeżywaliśmy miesiąc temu Hm... już miesiąc?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 24.08.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 u mnie skończyli tynkować, są pewne niedociągnięcia oczywiście, poucinane oprawki z żarówkami dość blisko, że teraz ciężko będzi zamocować, zwarcie bo korek wywala główny i uszkodzona jakaś czujka alarm wył pół nocy, ech...ale piony są, poziomica ładnie przylega, wejdzie wykończeniowiec to oceni i polecę ekipę wtedy dopiero,pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 24.08.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ teraz TYLKO budowa łeee teraz to już pestka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wookasch 25.08.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Dzięki WOOKASCH....... Skorzystam na 99% z usług pana Paluchowskiego... Witam, proszę bardzo. Ja się nie upieram przy moich wykonawcach . Ja Pana Paluchowskiego wcześniej nie znałem, polecono mi mojego wykonawcę i się sprawdził. Również nie była to jego pierwsza studnia... Zresztą ja zbyt wieloma ekipami nie mogę się pochwalić. Część moich wykonawców pracuje tylko na dużych budowach, a po znajomości zgadzają się wpaść do mnie i chwilę "podłubać". Mam za to jednego, którego wpiszę dopiero jak u mnie skończy - żebyście mi nie zabrali pozdr Wookasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 25.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ teraz TYLKO budowa Gratulacje Ja mam nadzieję, że w tym roku też podzielę się z Wami dobrą nowiną. Została mi jeszcze opinia geodezyjna i wyłączenie z produkcji rolnej i... do Ożarowa. Czy w Starostwie robili Wam jakieś problemy? W Starostwie nie robią większych problemów ale sprawdzają wszystko naprawdę szczegółowo. U nas były problemy z przeliczoną powierzchnią domu przez architekta adaptującego projekt. Następnie w warunkach zabudowy mieliśmy wpisane, że odpływ nieczystości do szamba, a dostarczyliśmy warunki techniczne podłączenia od MPWiK, nie robiąc projektu szamba. Następnie odpływ wody deszczowej musi byc zaznaczony, ze będzie rozprowadzony po działce-pani z Ożarowa mowi ze 99% osob nie ma tego napisanego i muszą poprawiać. I to w zasadzie wszystko. Jeżeli nie chcesz czekać 2 tyg na uprawomocnienie pozwolenia to dowiaduj się w między czasie jak już bedziesz czekać na pozwolenie kiedy ono będzie gotowe, pojedź, podpisz, że nie wnosisz żadnych uwag itp i ono już będzie prawomocne Nastepnie wszystkie papiery od kierbuda plus to pozwolenie skaładasz w powiatowym inspektoracie nadzoru budowlanego też w Ożarowie i juz po tygodniu mozna działać uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Acha najgorszą zmorą Starostwa jest czekanie ok 60 dni na pozwolenie proponuję jeździć i się pytać o swoje sprawy wtedy może uda się cokolwiek przyspieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 witam co mam zrobić, żeby obejrzeć grupę Waszych namiarów na fachowców? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 25.08.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ha chyba się udało Ja własnie będe się wykańczać w Legionowie - dlatego tu do Was zajrzałam - to niby kawałek drogi, ale... podwarszawiaki muszą się łączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 25.08.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 W Starostwie nie robią większych problemów ale sprawdzają wszystko naprawdę szczegółowo. Dzięki za wskazówki. Z tą deszczówką to zapewne znalazłbym się wśród tych 99%. Czy adnotacja o rozprowadzeniu deszczówki po działce musi się znaleźć w planie zagospodarowania działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 25.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 [ Czy adnotacja o rozprowadzeniu deszczówki po działce musi się znaleźć w planie zagospodarowania działki? tak, na planie zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts