m_wujek 31.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 m wujek u nas ich własne prace przy przyłączu dla iluś tam działek trwały od lipca do czerwca.... sąsiedzie mieli terminy do stycznia 2007 a prąd otrzymali prawie 5 mies po terminie.. :/ na pocieszenie na agregacie da się i budować i wykańczać Dzięki za "pocieszenie". Agregat ma tą wadę, że majster z którym rozmawiałem i którego planowałem wziąć do stanu surowego bardzo kręci nosem na budowanie z agregatem. Ale może go przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 01.09.2007 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 m wujek u nas ich własne prace przy przyłączu dla iluś tam działek trwały od lipca do czerwca.... sąsiedzie mieli terminy do stycznia 2007 a prąd otrzymali prawie 5 mies po terminie.. :/ na pocieszenie na agregacie da się i budować i wykańczać Dzięki za "pocieszenie". Agregat ma tą wadę, że majster z którym rozmawiałem i którego planowałem wziąć do stanu surowego bardzo kręci nosem na budowanie z agregatem. Ale może go przekonam ...pozostaje jeszcze uczynny sąsiad...Kiedy w końcu doczekaliśmy się własnego prądu dekarze kryli dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 01.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Hej hejDawno mnie nie było bo kołomyja z kredytem przeszła sama siebie.....ostatecznie wczoraj złozylismy wniosek o kredyt. Czas oczekiwania 2 tyg max. Potem warunki do spełnienia i kasa. Niestety do konca wrzesnia na budowie musi sie cos dziac wiec pozyczamy kase gdzie sie da a potem zwróci sie z kredytu. w poniedziałek zaczną stawiac sciany......uff. Myslałam ze w tym roku nie doczekam tego. Jeszcze nie wiem czy bank nie odrzuci naszego wniosku kredytowego ze wzgledu na niski koszt oszacowany w kosztorysie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_i_michal 01.09.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam ! Jesteśmy nowi na grupie ( dom praktycznie już stoi - mieszkamy od zeszłego roku ) . Piszę po prośbie . Szukamy ziemi ( najlepiej za darmo ) w okolicy milanówka do wyrównania terenu pod ogródek - więc w miarę czystą i nie ilastą ) . Potrzeba nam ok 12 m3 ziemi . Jak komuś zostało po fundamentach , podjazdach czy stawach >> polecamy się uwadze. pozdrawiamyJiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 01.09.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam ! Jesteśmy nowi na grupie ( dom praktycznie już stoi - mieszkamy od zeszłego roku ) . Piszę po prośbie . Szukamy ziemi ( najlepiej za darmo ) w okolicy milanówka do wyrównania terenu pod ogródek - więc w miarę czystą i nie ilastą ) . Potrzeba nam ok 12 m3 ziemi . Jak komuś zostało po fundamentach , podjazdach czy stawach >> polecamy się uwadze. pozdrawiamy JiM ja tez szukam w Milanówku takowej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 02.09.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 a ja w Nadarzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paqlka 02.09.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam wszystkich,Poszukuje kontaktów od ekip budujących w okolicach Grodziska, Żyrardowa,Dziękuję za każdą informaję [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 02.09.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam, a ja poszukuje także ekipy budowlanej tylko, że nie tak pilnie, bo na wiosnę 2008. Jeśli można, to poproszę o namiary - albo na PW albo na [email protected] ps. książkę adresową mam już obdzwonioną. z góry dzięki za wszelkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.Art 02.09.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Cześć,Czy orientujecie się jak długo może trwać papierologia i budowa gazociągu w okolicach Pruszkowa? Póki co mamy warunki przyłączenia i około 100m gazociągu do przeciągnięcia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 02.09.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 izat PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 5:26 pm Temat postu: a ja w Nadarzynie Iza, moje gratulacje, U nas, póki co, na początek października ma być gotowy parter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 02.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kochani czy w naszej okolicy jest suszarnia drewna, bo przywieźli mi legary pod podłogę, ale chyba spławiali je jakąś rzeką, bo ledwie podnieść się dają, a co dopiero podpierać podłogę z desek chyba że na tratwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.09.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kochani czy w naszej okolicy jest suszarnia drewna, bo przywieźli mi legary pod podłogę, ale chyba spławiali je jakąś rzeką, bo ledwie podnieść się dają, a co dopiero podpierać podłogę z desek chyba że na tratwie... zapytaj TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 02.09.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Sylvia1, sylvia1 PostWysłany: Nie Wrz 02, 2007 9:36 pm Temat postu: zygmor napisał: Kochani czy w naszej okolicy jest suszarnia drewna, bo przywieźli mi legary pod podłogę, ale chyba spławiali je jakąś rzeką, bo ledwie podnieść się dają, a co dopiero podpierać podłogę z desek chyba że na tratwie... zapytaj TUTAJ Od nich zacząłem moje poszukiwania, ale oni tylko impregnują nie suszą niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 03.09.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No to mam problem... Moj majster okazał sie oszustem i zamiast dzis wejsc do mnie na budowe klamie ze ma chory kreguslup i nie wie czy wogole wejdzie A ze nic mu nie jest wiem od jego synowej!!! I co ja mam teraz zrobic? materialy na budowie, kredyt prawie uruchomiony Pewnie nikt nie slyszał o ekipie do wziecia od zaraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 03.09.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 MAm nadzieję, że uda Wam się kogoś znaleźć!!!!!!!!!!! ALbo jeździe i rozmawiajcie z szują, żeby jednak stawił się tak jak obiecywał. My też mieliśmy zacząć dzisiaj ale panowie nie skończyli jeszcze poprzedniej roboty więc mamy w plecy prawdopodbnie tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adekwykr 03.09.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam wszystkich budujących, bardzo żałuję że dopiero teraz dowiedziałem się o tej grupie ponieważ dopiero co skończyłem budowę domu w Osowcu, ale chętnie posłużę moimi doświadczenia z dwuletniej walki o mój dom. Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 03.09.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No to mam problem... Moj majster okazał sie oszustem i zamiast dzis wejsc do mnie na budowe klamie ze ma chory kreguslup i nie wie czy wogole wejdzie A ze nic mu nie jest wiem od jego synowej!!! I co ja mam teraz zrobic? materialy na budowie, kredyt prawie uruchomiony Pewnie nikt nie slyszał o ekipie do wziecia od zaraz? Aga i Janusz współczuje. Ja tez sie naczekałam miesiąc na mojego fachowca od ścian. Mój mąż w tym czasie sam skonczył robic fundamet. Mam pytanie do doswiadczonych.....mianowicie z czego robiliscie w domu kominy? Systemowo czy murowaliscie ze zwykłej cegły? Pozdr EWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.09.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No to mam problem... Moj majster okazał sie oszustem i zamiast dzis wejsc do mnie na budowe klamie ze ma chory kreguslup i nie wie czy wogole wejdzie A ze nic mu nie jest wiem od jego synowej!!! I co ja mam teraz zrobic? materialy na budowie, kredyt prawie uruchomiony Pewnie nikt nie slyszał o ekipie do wziecia od zaraz? Aga i Janusz współczuje. Ja tez sie naczekałam miesiąc na mojego fachowca od ścian. Mój mąż w tym czasie sam skonczył robic fundamet. Mam pytanie do doswiadczonych.....mianowicie z czego robiliscie w domu kominy? Systemowo czy murowaliscie ze zwykłej cegły? Pozdr EWA u nas z cegły a częśc nad dachem z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 03.09.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam wszystkich budujących, bardzo żałuję że dopiero teraz dowiedziałem się o tej grupie ponieważ dopiero co skończyłem budowę domu w Osowcu, ale chętnie posłużę moimi doświadczenia z dwuletniej walki o mój dom. Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów. Moze masz sprawdzona ekipe murarzy? Takich co to przychodza w umowionym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 03.09.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 MAm nadzieję, że uda Wam się kogoś znaleźć!!!!!!!!!!! ALbo jeździe i rozmawiajcie z szują, żeby jednak stawił się tak jak obiecywał. My też mieliśmy zacząć dzisiaj ale panowie nie skończyli jeszcze poprzedniej roboty więc mamy w plecy prawdopodbnie tydzień. Teraz dla odmiany wyłączył telefon. Co za oszust paskudny! Watpie zebym w obecnej sytuacji jeszcze go gdzies znalazła, zaluje ze nie podpisalam z nim w koncu umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts