wombaty2 12.09.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 No to witaj w klubie. Nasz też zastygł w bezruchu. Rzeczoznawca ocenił,że dom z działką będzie wart 40 000 mniej niż zakładaliśmy. Jest to efekt niedoszacowania (wg nas) wartości działki. 30 pln mniej na mkw niż obecnie najniższa rynkowa stawka w tej okolicy. Negocjacje w toku, a od złożenia wniosku minęło 1.5 miesiąca A kredyt jest na 100% budowy i na działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.09.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 No to witaj w klubie. Nasz też zastygł w bezruchu. Rzeczoznawca ocenił,że dom z działką będzie wart 40 000 mniej niż zakładaliśmy. Jest to efekt niedoszacowania (wg nas) wartości działki. 30 pln mniej na mkw niż obecnie najniższa rynkowa stawka w tej okolicy. Negocjacje w toku, a od złożenia wniosku minęło 1.5 miesiąca A kredyt jest na 100% budowy i na działkę... A z ciekawości po ileu was są dziaki aktualnie, bo u nas po 200-250 pln/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.09.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 gawełku u mnie po 500 chcesz kupić?? obok mnie jest wolna:) byśmy sobie poranną kawkę na tarasie pili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.09.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Nie stac mnie niestety na taki luxus choc by było fajnie , nawet na naszą obecną działkę też by mnie nie bylo stac drugi raz obecnie . Gratulacje z okazji podłóg !!! . Ciekaw jestem po ile są dzialki w okolicy o egzotycznej (bez obrazy) nazwie "Sady Budy", nawiasem mówiac jak kupowalismy dzialke 5 lat temu to rusiec dziwny mi sie wydawał, ale teraz juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Nie stac mnie niestety na taki luxus choc by było fajnie , nawet na naszą obecną działkę też by mnie nie bylo stac drugi raz obecnie . Gratulacje z okazji podłóg !!! . oj fajnie by było moglibyśmy też chodzić razem na grzyby :D:D dziękuję za gratulacje właśnie a co z rydzami??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 13.09.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a ja już prawie mam podłogi huuurrraaaa Gratulację, ach wiem jat to cieszy Izat na jakie podłogi się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.09.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 oj cieszy i to bardzo tak przytulnie się zrobiło zdecydowałam się na doussie i olej miesiąc będzie leżakował teraz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.09.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Izat,Gratuluję podług i zbliżania się do końca..., my też powoli kończymy I etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Izat powinna dostać tytuł "Dożywotniego Budowlańca" Kiedy ty to w końcu skończysz zanim się wykończysz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.09.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Izat powinna dostać tytuł "Dożywotniego Budowlańca" Kiedy ty to w końcu skończysz zanim się wykończysz?? a co?? źle Ci tu ze mną?? chcesz się mnie pozbyć?? jak skończę to zniknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.09.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 a ja już prawie mam podłogi huuurrraaaa Ty już masz podłogi (suuuperrr! - gratuluję). A ja nawet fundamentów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.09.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Izat, Co by tu nie mówić, To Ciebie podziwiam podobnie jak moją połowę pomarańczy, bo obie prawie w pojedynkę ciągną swoje budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.09.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 jak skończę to zniknę Ano właśnie...i to jest moim zły nawyk wielu forumowiczów Muratora...są tacy nawet w naszej grupie...ci już nieaktywni... A znikać nie musisz...no chyba, że się wykończysz kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 13.09.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ty już masz podłogi (suuuperrr! - gratuluję). A ja nawet fundamentów nie mam. Nie przejmuj się...od fundamentów do podłogi to ile...metr, półtora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 U nas też do podług już niedaleko, ale jeszcze, jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.09.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 U nas też do podług ju niedaleko, ale jeszcze, jeszcze... a u nas część już jest (glazura) a część dopiero będzie (panele) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 13.09.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Sylvia1,Bravo, gratulujemy postępów.No to nas przegoniłaś, ale my się nie damy...W tym roku uda nam się wykończyć tylko parter, uważamy, że i tak jest wielka sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.09.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ty już masz podłogi (suuuperrr! - gratuluję). A ja nawet fundamentów nie mam. Nie przejmuj się...od fundamentów do podłogi to ile...metr, półtora?? Toś mnie ubawił No to w sumie już lada moment będę je miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Izat, Co by tu nie mówić, To Ciebie podziwiam podobnie jak moją połowę pomarańczy, bo obie prawie w pojedynkę ciągną swoje budowy. no wreszcie ktoś docenił mój trud i moją ciężką walkę zygmor, tempo masz bardzo szybkie w budowaniu gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 13.09.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Jak jedziesz główna ulicą w Zalesiu bodajże Grodziską, od trasy katowickiej, jest taki łuk, po lewej stronie jest sklepik a po prawej droga na samym łuku. Wjeżdźasz w tą drogę i jedziesz prosto do rozwidlenia, na wprost widać taką jakby cementownie ( nie wiem czy kojarzysz), na rozwidleniu w lewo i to jest moja uliczka, która jest slepa, na jej końcu w lesie płynie rzeczka Moja działka jest po lewej i stoi na niej jak na razie jeden budynek, jest nim mianowicie garaż blaszany Po prawej tylko jeden sąsiad się buduje. Cały opis trasy Ci wstawiłam, ale inaczej tego się nie da wytłumaczyć, niby nazwę ulicy już mamy, bardzo ładną zresztą POD SOSNAMI, ale nie jest jeszcze oznakowana A Ty gdzie w Musułach mieszkasz? Też często jeździmy tamtedy No to wyglada na to ze do nas macie najblizej bo do nas to juz tylko rzut berecikiem:) Musuły ul Dębowa przed samym lasem. A przy okazji jestem w tak zwanej trabie i przez cholernego Sacewicza jestem z budowa ROK w plecy! tak przekladal, przekladał i przelozyl nam wszystko !!! Bardzo fajnie, że można tu poznać przyszłych sąsiadów Będzie z kim grillować Słuchajcie potrzebujemy wywrotkę piachu, macie może jakieś namiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts