Edek24 15.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Uwaga na tego człowieka Zakład Usługowy Ogólno-Budowlany, Hydrauliczno-Elektryczny Stanisław Zbigniew Pieńkowski Puznówka 164A 08-440 Pilawa "Firma" działa na terenie: Białołęki, Starej Miłosnej, Sulejówka, Halinowa, Okuniewa, Garwolina, Pilawy oraz Janek i Nadarzyna. Firma musiała zmienić adres - poprzednio była zarejestrowana na terenie Sulejówka Właściciela można poznać po sumiastych wąsach, białym Audi A8 i skórzanych spodniach i po tym że przed rozpoczeciem prac żąda bardzo wysokiej zaliczki. Nie dajcie się nabrać i nie płaćcie ani grosza przed ukończeniem roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 15.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Uwaga na tego człowieka Zatem na czarną listę gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 15.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Paulina, moim zdaniem 750 PLN za 30 ton piachu to super cena mi ostatnio krzyknęli za piach płukany 100 PLN za tonę!! ale mi chodzi o piasek do zagęszczania czyli taki najgorszy więc to są zupełnie inne ceny no nie wiem, ja mam pod chudziakiem wiślaka Edmar, gratulki Wiślaka???? a jak to zagęsciliście? Wiślak sie nadaje do murowania lub do wylewek ale zagęszczenie go jest raczej niemożliwe. Dostwcy kruszyw faktycznie nieco przesadzają ale 750 za zasypkę to już złodziejstwo. Mam w aucie wizytówkę człwieka który wozi bardzo charakterystyczną ciężarówką - ma kierownicę po prawej stronie z tego co pamiętam chiał 300 za 16 ton. Jutro wkleję namiar chyba że ktoś kożystał z jegu usług Pozdrawiam Tamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 15.09.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Tamlin to podaj namiary na tego człowieka, bo inaczej zedrą ze mnei ostatnie spodnie z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spot 16.09.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 cześć, swego czasu kupiłem 310 sztuk stempli, dodam tylko, że były wsród nich i trochę krótsze i np. takie "zestawy" pod schody. Część została bezpowrotnie wykorzystana, częśc pocięta na rusztowania no i spora część jest taka jaką kupiłem.Zakładam, chociaż nie liczyłem, że jest przynajmniej 250 sztuk plus drobnica. Dodam tylko, że stemple mam od znajomego, który cześniej skończył etap stropu. Jeśli ktos reflektuje, to z przyjemnością sprzedam. Cena wstępnie 4 zł ale jak ktoś chce negocjować - to zapraszam serdecznie:) Zdzieram z nikogo nie zamierzam. Wiadomość na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 16.09.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Skoro znasz kilku pokrzywdzonych będzie wam łatwiej walczyć w sprawie sądowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 17.09.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Senser w sobotę przejeżdżałam koło Twojego domu i powiem Ci, że śliczną masz chatę Spod Twojego domu odjeżdżał lub podjeżdżał wtedy jakiś granatowy samochód, może to Ty? Wiem również gdzie jest ulica Dębowa w Musułach, ale domu Agi i Janusza nie widziałam, bo nie wiem, który to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.09.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 no ładnie, wszystko się wydało z tym granatowym samochodem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 17.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ojoj ten mój post faktycznie wygląda jak raport detektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 17.09.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Senser w sobotę przejeżdżałam koło Twojego domu i powiem Ci, że śliczną masz chatę Spod Twojego domu odjeżdżał lub podjeżdżał wtedy jakiś granatowy samochód, może to Ty? Tak się złożyło, że to faktycznie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 17.09.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Nie uwierzycie! W tydzień wydano mi warunki przyłącza energetycznego i wodociągowego. Ponoć mieli mało zgłoszeń. Ale się cieszę... hurrra! Edmar, czy masz może jakiś telefon do wodociągów, a dokładniej do osoby która wydała warunki? Ja czekam już prawie 2 miesiące i jak na razie ani słowa od nich nie usłyszałem. Za to udało się podpisać umowę z Zakładem Energetycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Nie uwierzycie! W tydzień wydano mi warunki przyłącza energetycznego i wodociągowego. Ponoć mieli mało zgłoszeń. Ale się cieszę... hurrra! Edmar, czy masz może jakiś telefon do wodociągów, a dokładniej do osoby która wydała warunki? Ja czekam już prawie 2 miesiące i jak na razie ani słowa od nich nie usłyszałem. Za to udało się podpisać umowę z Zakładem Energetycznym. Powinnam być ok. 19.00 w domu to coś Ci zapodam. Teraz jestem w pracy i nie mam namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 17.09.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Senser w sobotę przejeżdżałam koło Twojego domu i powiem Ci, że śliczną masz chatę Spod Twojego domu odjeżdżał lub podjeżdżał wtedy jakiś granatowy samochód, może to Ty? Tak się złożyło, że to faktycznie ja No widzisz jak Cię namierzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 17.09.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Senser w sobotę przejeżdżałam koło Twojego domu i powiem Ci, że śliczną masz chatę Spod Twojego domu odjeżdżał lub podjeżdżał wtedy jakiś granatowy samochód, może to Ty? Tak się złożyło, że to faktycznie ja No widzisz jak Cię namierzyłam Permanentna inwigilacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 17.09.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Powinnam być ok. 19.00 w domu to coś Ci zapodam. Teraz jestem w pracy i nie mam namiarów. Już nie trzeba. Dziś dostałem informację, że warunki są do odebrania. Teraz jeszcze tylko walka z gazownią. Nikt dziś nie potrafił powiedzieć gdzie są dokumenty i kiedy wydadzą warunki ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.09.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Już nie trzeba. Dziś dostałem informację, że warunki są do odebrania. Teraz jeszcze tylko walka z gazownią. Nikt dziś nie potrafił powiedzieć gdzie są dokumenty i kiedy wydadzą warunki ;-( Lepiej późno niż wcale. Cóż za kompetencja w tej gazowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 17.09.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Już nie trzeba. Dziś dostałem informację, że warunki są do odebrania. Teraz jeszcze tylko walka z gazownią. Nikt dziś nie potrafił powiedzieć gdzie są dokumenty i kiedy wydadzą warunki ;-( Lepiej późno niż wcale. Cóż za kompetencja w tej gazowni. a weźcie ja warunków nie mam do dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 17.09.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Cóż za kompetencja w tej gazowni. a weźcie ja warunków nie mam do dziś... W sumie jak sobie przypomnę jak wyglądała obsługa przy składaniu wniosku o warunki, to się nawet nie bardzo dziwię, że nie potrafią powiedzieć kiedy dostanę jakiekolwiek info. Jak tak dalej pójdzie, to zebranie dokumentów do pozwolenia prawie rok mi zajmie ;-( Wiecie może ile trwa uzgodnienie w ZUD'zie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.09.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Cóż za kompetencja w tej gazowni. a weźcie ja warunków nie mam do dziś... W sumie jak sobie przypomnę jak wyglądała obsługa przy składaniu wniosku o warunki, to się nawet nie bardzo dziwię, że nie potrafią powiedzieć kiedy dostanę jakiekolwiek info. Jak tak dalej pójdzie, to zebranie dokumentów do pozwolenia prawie rok mi zajmie ;-( Wiecie może ile trwa uzgodnienie w ZUD'zie? od miesiaca do trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 18.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Wiecie może ile trwa uzgodnienie w ZUD'zie? od miesiaca do trzech A to mnie ucieszyłeś! Jeśli nawet dostane warunki do końca września, to mapkę złoże dopiero w październiku, a dokumenty do pozwolenia pewnie około grudnia! Pozwolenie to chyba też co najmniej 3 miesiące! A chciałem w marcu-kwietniu zaczynać budowę. ;-( I wychodzi na to, że formalności zajmą jednak co najmniej rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts