miki669 25.09.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam Jak w temacie.Możecie coś polecić Z góry dziękuję za odpowiedz p.sjak tworzyć nowy post w konkretnej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 25.09.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Własnie dzwoniłam do tych Malich za terivą. Cena 6,10 zł brutto. Czy to dużo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 25.09.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam Jak w temacie. Możecie coś polecić Z góry dziękuję za odpowiedz p.s jak tworzyć nowy post w konkretnej grupie nowy post to właśnie stworzyłeś, pewnie chodzi o nowy wątek, wchodzisz np. na "WYMIANA DOŚWIADCZEŃ" i naciskasz "NOWY TEMAT" potem wpisujesz temat nowego wątku i ew. komentarz tak jak zwykły post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki669 25.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ok to wiem Chodzi mi o to jak nowy temat stworzyć w tej grupie Mogę utworzyć w grupie budowlanej temat ale chcę w konkretnej grupie czyli tej p.s jak jest z przyłączeniem do tej grupy znalazłem stronę grupy ale by sie zarejestrowac trzeba widniec na statystyce. jest jakies minimum zeby sie tam znalezc i ponawiam pytanie o o firme zajmjaca sie przylaczeniami w okolicy Nadarzyna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Czesc wszystkim Prosze o polecenie mi jakiegos producenta terivy w okolicy. Szukam jakiegos godnego polecenia. Z góry dziekuje Proponuje Budokrusz. Towar z pierwszej półki super jakości. Omijaj "DOM" z Milanówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 25.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ok to wiem Chodzi mi o to jak nowy temat stworzyć w tej grupie Mogę utworzyć w grupie budowlanej temat ale chcę w konkretnej grupie czyli tej p.s jak jest z przyłączeniem do tej grupy znalazłem stronę grupy ale by sie zarejestrowac trzeba widniec na statystyce. jest jakies minimum zeby sie tam znalezc i ponawiam pytanie o o firme zajmjaca sie przylaczeniami w okolicy Nadarzyna pozdrawiam Nie ma takiej możliwości aby założyć wątek w tym wątku (to już jest najniższa struktura), najwyżej możesz założyć nowy wątek w "Grupy Budujące". Co do przyłączenia do grupy...to już to uczyniłeś. Masz raczej na myśli dostęp do książki adresowej...tak, na to jest wymagana pewna aktywność oraz odświeżenie bazy przez silnik... a jak to z silnikiem bywa...raz odpali a raz nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki669 26.09.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam Mam pytanko. Chciałbym sprawdzić poziom wód gruntowych na moim terenie (myślę o piwnicy). I w związku z tym czy lepiej wziąć geodetę teraz czy załatwić to przy okazji podłączania przyłączy wodno-kana... itd ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 26.09.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam Mam pytanko. Chciałbym sprawdzić poziom wód gruntowych na moim terenie (myślę o piwnicy). I w związku z tym czy lepiej wziąć geodetę teraz czy załatwić to przy okazji podłączania przyłączy wodno-kana... itd ? Pozdrawiam Chyba najlepiej poradzic sie geologa. Geodeta niewiele wskóra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 26.09.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Czy mógłbym prosić o jakiś namiar na drewno do kominka w okolicy Nadarzyna z góry dziękuję podciągam temat, znacie kogoś od drewna kominkowego w pobliżu Nadarzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 26.09.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Chyba najlepiej poradzic sie geologa. Geodeta niewiele wskóra... A najlepiej geotechnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.09.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Czy istnieje jakiś magiczny sposób na przyspieszenie wydania pozwolenia na budowę w starostwie w Grodzisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.09.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Czy istnieje jakiś magiczny sposób na przyspieszenie wydania pozwolenia na budowę w starostwie w Grodzisku. tak skorzystać z wehikułu czasu i cofnąc się do 2006 najpóźnije do marca 2006 no co pytałeś o magiczne sposoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Czy istnieje jakiś magiczny sposób na przyspieszenie wydania pozwolenia na budowę w starostwie w Grodzisku. tak skorzystać z wehikułu czasu i cofnąc się do 2006 najpóźnije do marca 2006 no co pytałeś o magiczne sposoby... Ha Ha Ha... toż to świetny sposób Szkoda, że sama na to nie wpadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki669 26.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witajcie Może ktoś polecić dobrego geologa lub geotechnika ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 26.09.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witajcie Może ktoś polecić dobrego geologa lub geotechnika ? Pozdrawiam Niedawno polecałem sprawdzonego geologa. Kontakt jest w książce adresowej. Nie wiem, czy ktoś jeszcze z grupy korzystał z jego usług, ale ja byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 27.09.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Czy istnieje jakiś magiczny sposób na przyspieszenie wydania pozwolenia na budowę w starostwie w Grodzisku. Edmar70 - a kiedy złożyłeś ? Ja mam zamiar w najbliższy poniedziałek i też jestem ciekawy ile to trwa. Może jeszcze ktoś z forumowiczów i jednoczesnie klientów Starostwa Grodziskiego podzieli się z nami swoimi doświadczeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 27.09.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Sprawdzałam naszą książkę adresową i nie znalazłam żadnej polecanej ekipy do tynków wewnętrznych czyżby wszystkie ekipy robiące u Was były do bani?? Od razu napiszę, że będę potrzebować takowej ekipy na wiosnę i tynki będą cementowo wapienne. Licze na Was, kontakt na kierownika budowy bardzo sobie cenię, który dostałam od jednej dobrej duszy więc mam nadzieję, że i teraz poratujecie koleżankę w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek_w 27.09.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Czy admin coś może zrobić w sprawie dostępu do ww bo nijak nie mogę się zalogować?Dzięki,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.09.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Sprawdzałam naszą książkę adresową i nie znalazłam żadnej polecanej ekipy do tynków wewnętrznych Mam nadzieję, że nie pomyliłaś książki?? Bo od prawie początku jej żywota są tam co najmniej 2 namiary... W tym jeden wprowadzone przeze mnie... Więc poszperaj uważniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 27.09.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Senser na litość boską przecież czytać umiem. Weszłam w tynki wewnętrzne zakładkę, następnie się wyświetla zero podpisów pod tynkami cementowo wapiennymi , wyswietla sie tylko na dole w sumie nie wiem w jakiej kategorii pan Skawrek. Pana S nie biorę zupelnie pod uwagę bo ceny z kosmosu. ALe czy tylko pan Skwarek robił wszystkim tynki???? Naprawdę nikogo innego nie ma od tynków w naszym rejonie??? Jak zwykle Senser bronisz informacji z ksiązki w ktorej akurat w tym przypadku nic nie ma o przepraszam jest aż jeden namiar YUPI YUPI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts