Tamlin 27.09.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 WitamNa jakim rusztowaniu robiliście zabudowę poddasza? metalowe czy drewniane? Możecie podzieliś się spostrzeżeniami? PozdrawiamTamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.09.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Paulina problem w tym, ze mało kto z nas może polecić tynkarzy cem- wap...ja swoich odradzam Tamlin na rusztowaniu metalowym krzyżowym czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.09.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Czy istnieje jakiś magiczny sposób na przyspieszenie wydania pozwolenia na budowę w starostwie w Grodzisku. Edmar70 - a kiedy złożyłeś ? Ja mam zamiar w najbliższy poniedziałek i też jestem ciekawy ile to trwa. Może jeszcze ktoś z forumowiczów i jednoczesnie klientów Starostwa Grodziskiego podzieli się z nami swoimi doświadczeniami ? Czekam dopiero 2 tyg. Miła pani uprzedziła mnie jednak, że może to potrwać m-ąc albo i dłużej. A ja nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.09.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki669 27.09.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam Kiedy zaczęliście myśleć o przyłączeniu gazu? Wydaje mi się że dopiero po wybraniu już projektu można o tym myśleć wcześniej nie ma co chyba ?Jak zobaczyłem wniosek o określenie warunków przyłączenia to mi gały opadły . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.09.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 My myslelismy na etapie projektu, ale po wycenie i okresleniu terminu i ksztów "całej imprezy" zdecydowalismy sie na ogrzewanie elektryczne i kominkowe i nie narzekamy . U nas na osiedlu nikt nie korzysta z gazu ziemnego bo ceny przyłącza sa zabójcze , nadmienie ze do gazu mam 50m a siąsiad 10 ale i tak jest za drogo zeby sie podłączyć. Po prostu załozenie ze gaz ziemny i serwis urzadzen gazowych jest tani to juz niestety historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 27.09.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam Kiedy zaczęliście myśleć o przyłączeniu gazu? Wydaje mi się że dopiero po wybraniu już projektu można o tym myśleć wcześniej nie ma co chyba ? Jak zobaczyłem wniosek o określenie warunków przyłączenia to mi gały opadły . Pozdrawiam myślec mozesz zanim wybierzesz projekt. Moze nawet lepiej zanim kupisz projekt, bo pozniej moze sie okazac, że w projekcie masz za male pomieszczenie gosp do pieca np na eko-groszek. Poza tym GAZOWNIA to państwo w państwie i to co sie tam wyprawia to koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 27.09.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 witam ja mogę dać namiar na tynki cementowo-wapienne robili u mnie jestem zadowolony firma nosi nazwę "HEMIGA "jak ktoś robił z nimi może też ktoś się wypowie o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam Kiedy zaczęliście myśleć o przyłączeniu gazu? Wydaje mi się że dopiero po wybraniu już projektu można o tym myśleć wcześniej nie ma co chyba ? Jak zobaczyłem wniosek o określenie warunków przyłączenia to mi gały opadły . Pozdrawiam myślec mozesz zanim wybierzesz projekt. Moze nawet lepiej zanim kupisz projekt, bo pozniej moze sie okazac, że w projekcie masz za male pomieszczenie gosp do pieca np na eko-groszek. Poza tym GAZOWNIA to państwo w państwie i to co sie tam wyprawia to koszmar. oj tak okazało się, że mój wniosek zgubiliii od grudnia i muszę jeszcze raz składać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 27.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 mogę się pochwalić mam przyłacze gazu i wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.09.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 mogę się pochwalić mam przyłacze gazu i wody Ale fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 27.09.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 mogę się pochwalić mam przyłacze gazu i wody Ale fajnie masz dołączam się do gratulacji i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.09.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Pomysł jest prosty trzeba dowiedziec sie ile i komu za np "projekt zagospodarowania dzialki albo jakis detal" , ja czekalem na pozwolenie 3 dni, nie mialem do nikogo zalu ani nikt do mnie wszystko przebiegło zgodnie z procedurami i kulturalnie . Dla mnie to bylo albo szybko miec pozwolenie ... albo byc moze nawet bym nie mial naszego domku, bo gdybysmy nie zaczeli szybko i nie skonczyli to skonczyło by sie lokalem w bloku Gawel mógłbyś jaśniej bo jakaś trochę tempa jestem w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Pomysł jest prosty trzeba dowiedziec sie ile i komu za np "projekt zagospodarowania dzialki albo jakis detal" , ja czekalem na pozwolenie 3 dni, nie mialem do nikogo zalu ani nikt do mnie wszystko przebiegło zgodnie z procedurami i kulturalnie . Dla mnie to bylo albo szybko miec pozwolenie ... albo byc moze nawet bym nie mial naszego domku, bo gdybysmy nie zaczeli szybko i nie skonczyli to skonczyło by sie lokalem w bloku Gawel mógłbyś jaśniej bo jakaś trochę tempa jestem w tej kwestii. Masz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Gawel dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.09.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ...ale chyba dopiero w przyszłym roku teraz papierologia. Mam nadzieje że ominie mnie wpisowe do tej prężnej grupy [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.09.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ...ale chyba dopiero w przyszłym roku teraz papierologia. Mam nadzieje że ominie mnie wpisowe do tej prężnej grupy [/url] Nie ma przebacz. Dawaj ile masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.09.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jeszcze nic nie wybudowałam a wydałam kasę. Jeszcze nic nie napisałam na forum a tu: dawaj ile masz ! Niezłe interesy Majątku to ja chyba nie zbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 27.09.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jeszcze nic nie wybudowałam a wydałam kasę. Jeszcze nic nie napisałam na forum a tu: dawaj ile masz ! Niezłe interesy Majątku to ja chyba nie zbiję Witamy w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.09.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 aha szukam kogoś kto wybrał projekt MTM styl Modrzew 2 jeśli ktoś zna takiego inwestora proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts