edyryt 05.10.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jasne, rano kawusia, potem obiad z deserem a wieczorem kolacja przy świecach I masz gwarancje że ekipa nie ucieknie. Żonce plecy umyją.... Szorstkimi, spracowanymi łapkami zamiast gąbki plus masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 05.10.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czy ktoś z Was nie ma przypadkiem do wynajęcia barakowozu ? A może wiecie gdzie takowy można wynająć? mam problem bo ekipa wchodzi w poniedziałek na działkę a ja nie mam gdzie ich ulokować Szukałam w necie, ale nic nie znalazłam Załamka Tu jest do wzięcia - jeszcze ciepły: http://forum.muratordom.pl/sprzedam-barakowoz,t113687.htm?highlight=barakowóz Zadzwoniłam do tego gościa, ma już jednego chętnego, ale może sie uda, bo tamten do końca jeszcze nie podjął decyzji. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Zadzwoniłam do tego gościa, ma już jednego chętnego, ale może sie uda, bo tamten do końca jeszcze nie podjął decyzji. Dzięki Masz na myśli ten masaż ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 05.10.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czy ktoś z Was nie ma przypadkiem do wynajęcia barakowozu ? A może wiecie gdzie takowy można wynająć? mam problem bo ekipa wchodzi w poniedziałek na działkę a ja nie mam gdzie ich ulokować Szukałam w necie, ale nic nie znalazłam Załamka I tak masz szczęście, że zgodzili się na barakowóz. Mnie majster z pod Chorzeli powiedział: 2 pokoje w okolicy inaczej nie podejmie się. No i znalazłem majstra z pod Tarnowa - ma już swoje lokum - nie dociekam gdzie. Ale ja miałam dla nich eleganckie lokum u męża w firmie w grodzisku, cieplutko, łazieneczka kuchnia, ale oni chcą spac na budowie bo martwią sie o swój sprzet jakiś tam i zażyczyli sobie barakowóz, masakra Skąd ja im teraz barakowóz wytrzasne na poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 05.10.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Jasne, rano kawusia, potem obiad z deserem a wieczorem kolacja przy świecach I masz gwarancje że ekipa nie ucieknie. Żonce plecy umyją.... Szorstkimi, spracowanymi łapkami zamiast gąbki plus masaż haha ja dziekuję za takie atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 05.10.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czy ktoś z Was nie ma przypadkiem do wynajęcia barakowozu ? A może wiecie gdzie takowy można wynająć? mam problem bo ekipa wchodzi w poniedziałek na działkę a ja nie mam gdzie ich ulokować Szukałam w necie, ale nic nie znalazłam Załamka jak jeszcze nie masz w okolicy to mam namiar na p. Bąkiewicza ze Strzeniówki k.Nadarzyna ma kilka szt. może jakiś wolny 602294565 ok 400zł/m-c (rok temu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 05.10.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Młodzi, przystojni, opaleni. No nie wiem, chyba ten .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 05.10.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czy ktoś z Was nie ma przypadkiem do wynajęcia barakowozu ? A może wiecie gdzie takowy można wynająć? mam problem bo ekipa wchodzi w poniedziałek na działkę a ja nie mam gdzie ich ulokować Szukałam w necie, ale nic nie znalazłam Załamka jak jeszcze nie masz w okolicy to mam namiar na p. Bąkiewicza ze Strzeniówki k.Nadarzyna ma kilka szt. może jakiś wolny 602294565 ok 400zł/m-c (rok temu) Niestety już nie ma, dzwoniłam do niego Ale dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 05.10.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 haha ja dziekuję za takie atrakcje Podziękujesz jak skorzystasz Żeby podziękować Senser to trzeba mieć za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 05.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czy ktoś z Was nie ma przypadkiem do wynajęcia barakowozu ? A może wiecie gdzie takowy można wynająć? mam problem bo ekipa wchodzi w poniedziałek na działkę a ja nie mam gdzie ich ulokować Szukałam w necie, ale nic nie znalazłam Załamka Spróbuj tutaj, może jeszcze aktualne. http://forum.muratordom.pl/post1979644.htm#1979644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justkow 05.10.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 czy macie namiary na kogoś od instalacji grzewczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.10.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Belluci, swego czasu podawałam ostremu z naszej grupy namiar na gościa, który sprzedaje i wypożycza barakowozy wiem że on skorzystał z tego kontaktu napisz może do niego priva w tej sprawie możesz się na mnie powołać jutro jak będę przejeżdżać obok tego ogłoszenia to spiszę numer telefonu jeśli jeszcze tam jest albo sama podjedź z Pruszkowa to niedaleko jedziesz jak do Nadarzyna przez Komorów i tuż przed ostrym zakrętem w Nadarzynie, po lewej jest skład budowlany w drodze polnej Zino, po prawej stał barakowóz z numerem telefonu jeśli to już nieaktualne to sorry, że zaśmiecam wątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 05.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Belluci, swego czasu podawałam ostremu z naszej grupy namiar na gościa, który sprzedaje i wypożycza barakowozy wiem że on skorzystał z tego kontaktu napisz może do niego priva w tej sprawie możesz się na mnie powołać jutro jak będę przejeżdżać obok tego ogłoszenia to spiszę numer telefonu jeśli jeszcze tam jest albo sama podjedź z Pruszkowa to niedaleko jedziesz jak do Nadarzyna przez Komorów i tuż przed ostrym zakrętem w Nadarzynie, po lewej jest skład budowlany w drodze polnej Zino, po prawej stał barakowóz z numerem telefonu jeśli to już nieaktualne to sorry, że zaśmiecam wątek:) Izat, wiem o kim piszesz, dzwoniłam już do tego faceta, wpisał mnie na liste oczekujących )) Ale dziękuje Ci bardzo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 nie ma za co a może ostry zechciałby już swój odstąpić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 05.10.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 czy możecie podpowiedzieć jaka jest aktualnie rynkowa cena za zrobienie projektu przyłącza wodociągowego? Dziś usłyszałem 1400 netto - czy to nie za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.10.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 czy możecie podpowiedzieć jaka jest aktualnie rynkowa cena za zrobienie projektu przyłącza wodociągowego? Dziś usłyszałem 1400 netto - czy to nie za dużo? Ja placilem jakiejs złodziejce z wodrolu 450 zł za 11m przyłącza w 2003 roku. Wydaje mi sie ze te 1400 to zdecydowanie za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 05.10.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 witam ja płaciłem za przyłącze dł 54m 1200 zł w 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 05.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Dzieki Gaweł, zobaczymy co jutro powie jak zobaczy warunki i mapke. U mnie będzie jakieś 50m do działki od istniejącego wodociągu który trzeba rozbudować + ok 20m przyłącza na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 05.10.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Wróce do kwestii architekta. Korzystałam z usług P. Firlej, generalnie nie jest źle, ale...1. Projekt miał być na koniec listopada, a był chyba w lutym i to po moich interwencjach.2. Dach mam inny, bo pani zapomniała jaki chciałam.3. Projekt wszystkich instalacji trzeba zrobić samemu.4. Brak wyliczonej ilości potrzebnych materiałów.Z plusów5. Składa wniosek o pozwolenie na budowę.Generalnie jest dobrze tylko trzeba dokładnie wszystko sprawdzać, ale Pani jest elastyczna i można sie dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 06.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 witam ja płaciłem za przyłącze dł 54m 1200 zł w 2006 To jest cena za projekt przyłącza, czy już za wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts