godul1 03.08.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Irom,Witamy. Ja też mam działkę w Jaktorowie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 03.08.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 A my w Budach Grzybek pozdrawiam Czy oprócz Sensera nikt nie zamawiał betonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 03.08.2004 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 ja wlasnie bede zamawial B15 za 151,64 zl za m3, i ewentualnie B20 za 176,23 za m3 (to chyba nie jest najnizsza cena ). Natomiast bloczki betonowe mi chyba wyszly tanio . Zrodlo: Kasta w Grodzisku Mazowieckim Pozdrawiam Guliwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 03.08.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 sluchajcie, wlasnie mam kupic piasek (wislany, podobno dobry do murowania) za 300zl za samochod (podobno ok. 10-12t) - czy to dobra cena? Nie orientuje sie zupelnie w cenie piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.08.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 witam wszystkich nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 04.08.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Ale cisza, chyba wszyscy sie w tym roku wprowadza Ciekawa jestem gdzie zniknal McLim. Pewnie cieszy sie nowym domkiem. I Joskul pewnie tez juz niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 04.08.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 No wlasnie, jakos cicho. .. Jakis czas temu pytalem sie Was o studniarza. W miedzyczasie znalazlem takiego i wyprobowalem. Jest dobry i tani. Jak ktos potrzebuje to sluze kontaktem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 04.08.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 a co z tym wpisywaniem na mapke - jakos ucichlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 04.08.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 sluchajcie, wlasnie mam kupic piasek (wislany, podobno dobry do murowania) za 300zl za samochod (podobno ok. 10-12t) - czy to dobra cena? Nie orientuje sie zupelnie w cenie piasku. Budokrusz, piach płukany bez kamyków 20 PLN netto za tonę Jadę na takim, może drożej niż z dziury w ziemi, ale przesiewać nie trzeba. I uczciwie ważone samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 04.08.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 dzieki bard13 - ale juz musialem zamowic ten sa 300zl. Nie wiem jeszcze jak wyglada - pojade po pracy sprawdzic. Ale skoro Wykonawca nie dzwoni ze kiepski material zamowilem to chyba jest OK... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 04.08.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witajcie!Powolutku zmierzamy do finału, zaczynam zbierac kartony do pakowania. McLim, mieszkacie już? Jeśli firma przeprowadzkowa sprawdziła się, proszę o namiar. Senser poproszę o kwadracik w Czarnym Lesie. Nino i Bard13, już tylko godziny pozostały? Trzymam kciuki za piękną pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 05.08.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Witajcie! Nino i Bard13, już tylko godziny pozostały? Trzymam kciuki za piękną pogodę. No wlasnie, milego wspolnego zycia w nowym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 07.08.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Ale podupadlismy, to straszne W poniedzialek, wtorek skladam wniosek o pozwolenie na budowe. Architekt zaprojektowala nam fantastyczne elewacje, dokladnie w stylu, ktory nam odpowiada. Babka jest genialna, oby tylko jakis super fachowiec tego nie sknocil. To moze jeszcze ktos o tym betonie, i piasku. Co, gdzie, za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 07.08.2004 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Oj naniosę, naniosę te kwadraciki...miałem kilka pracowitych dni na działce...Nasza chałupka przykrywa się mocno już blachą...nareszcie bo te deszcze mnie już dosyć wkurzyały !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 09.08.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Witam Was po urlopie. Senser nasz domek - 1 cm pod lewym skrajem literki M w nazwie Musuły. Przez urlop prace przy wykańczaniu domu trochę się posunęły. Ale niektórym wykonawcom obsunęły się terminy i dopiero od soboty zaczęłi nam ogrodzenie od strony drogi, a tynki zewnętrzne zaczną w środę. Mnie się udało zrobić kawałek ogródka z iglakami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guliwer 09.08.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Czesc,czy ktos zna dobra ekipe do ogrodzen, terminowa, i fachowa (musze niestety omijac duzo drzew i trzeba to dobrze zrobic)? Dzieki wielkie z gory za info. PozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 09.08.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Hej Nie wiecie może gdzie w okolicy mogę kupić beczki plastikowe 160 - 200l?Wiem że dostanę przez Allegro gdzieś w innych częściach kraju, ale szukam w okolicy, bo mam tylko osobówkę do transportu. Potrzebuje 6 sztuk.pozdruffka! Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.08.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 witam wlasnie siedze w domku i mysle ze spowrotem na mazury trzeba sie wybrac bo cos nadal slonecznie sie zapowiada bobo30 gratuluje mam nadzieje ze bedziemy podobnie zadowoleni , a my czekamy do wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 09.08.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Wszyscy tak od Sasa do Lasa... to i ja Wiecie gdzie tu w tych naszych okolicach można tanio lub darmo dostać lesz lub coś podobnego do wysypania na drogę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 09.08.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ktoś dawał ogłoszenie w dziale ogłoszeń, że odda cegłe z rozbiórki. Troszkę daleko - na Jelonkach. Nie chciałeś gruzu ode mnie więc musiałem zakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts