Senser 10.10.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dosięgniesz dachu w tym roku, czy umawiasz się już na przyszły?? A si, za miesiąc ma byc więźba i trza ją przykryć Aaaaaa to pijemy !!! Boże ale impra będzie...już się doczekać nie mogę... Dzięki za zaproszenie...w sumie fajnego pomysła zapodałaś...coś ktoś mówił o spotkaniu?? PS- No to jednak się "udało" w tym roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 10.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 OJ tam, tak sobie podyskutowaliśmy trochę...z rana. Nikt tu się na nikogo nie denerwuje...jak w Klasztorze Betanek...śpiewy i gry na gitarze...co nie Paulina...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 10.10.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dosięgniesz dachu w tym roku, czy umawiasz się już na przyszły?? A si, za miesiąc ma byc więźba i trza ją przykryć Aga i Janusz widzę, że jestescie na podobnym etapie co my u nas dekarz ma wejść w Grudniu ciekawe czy śnieg juz będzie wtedy do pasa czy tylko do kolan Naszego dekarza umawialismy w lipcu, zeby przyszedl w grudniu Mam nadzieję, że uda sie Wam znaleźć dekarza i zdążycie przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Pamiętam ze swej budowy taką fajną scenkę...z "owym" Sacewiczem... Zima 2004/2005, Styczeń...w chałupie nawiane śniegiem (bez okien stan surowy), ale że gość nie miał czasu kiedy indziej to przyjechał wtedy kiedy przyjechał....mróz, śnieg...para z buzi....już ciemno się zrobiło a oni siedzą na krokwiach...żarówkę palili żeby robotę skończyć... Więc czasem tak bywa....ale i to szczęście, że robota przy drzewie to taka, że mróz temu technologicznie nie szkodzi.... Samochody z dala od domu...dojazd zasypany...jazda była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 10.10.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No bardzo Wam kochani dziekuję za te słowa otuchy i pocieszenia, ale JA NADAL NIE MAM TEGO DEKARZA... Może jednak sie kto ullituje i poda sprawdzonego? No i ludzi od ogrodzenia tez nadal szukam, gdyby ktoś miał Co do imprezy to Hubert możesz liczyć na to, ze jak się wszystko uda nam w tym roku zrobić, to zrobie w tym sniegu ognisko, przyniose kiełbasy i wódke i sie upijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.10.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 do wykonania dachu polecam Roberta Koprowskiego, ale jego namiary są w książce, innego wykonawcy nie znam z pewnością czasu w tym roku już nie ma, ale warto poczekać na niego robi bardzo ładne dachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 10.10.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 do wykonania dachu polecam Roberta Koprowskiego, z pewnością czasu w tym roku już nie ma no niestety nie ma A nie wiecie ile więźba może sobie tak zostac przez przykrycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.10.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Do momentu, aż ostatni kornik nie będzie miał co jeść i padnie na pysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 10.10.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 czyli jakieś trzy lata bym dała, góra ciekawa jestem, Aga i Janusz, jak to się stało, że za miesiąc kładziecie dach i nie macie dekarza, u mnie był Koprowski, ale umawiałam sie z nim w 2004 roku prawie pół roku wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Tamlin i Hubert dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 gaweł, będziesz się wykańczał ?? co się nic nie chwaliłeś, że drugi dom wybudowałeś?? ja znam obecną cenę położenia parkietu-- 40-60 PLN oraz gładzi 10-15 PLN za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Co ty ja jeszczenie doszedlem po 1 do siebie, to wywiad dlakogoś znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.10.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 no to co innego niech się męczą, co mają mieć lepiej niż my :D:D ja po swojej budowie do końca życia nie dojdę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 no to co innego niech się męczą, co mają mieć lepiej niż my :D:D ja po swojej budowie do końca życia nie dojdę do siebie Swięte słowa, wiesz o czym zapomnialem o małej kwaterze w koncu dzialki zeby byc pochowanym .widzialem na filmach że kiedyś tak robiono, zresztą człowiek jak konczy budowe to jest prawie martwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 10.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Izat, napisałja po swojej budowie do końca życia nie dojdę do siebie Izuniu, Skąd Ty to wiesz, to samo mówi moja żona, a co ja mam powiedzieć przede mną jeszcze sporo do zrobienia, może ponarzekam na koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ja też sie czuje na wpół martwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 10.10.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Aga_i_Janusz : Ludziska kochane, ponawiam apel o dekarzy i dodatkowo szukam namiaru na ludzi od ogrodzenia. Dopiszcie pliss do książki lub podajcie namiar na FOrum dziekuje witam mogę dać namiar na wykonawce polecanego przez DACHLUX i mnie JANUSZ KĘPA jak interesuje to mogę przesłać na privat [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 10.10.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 jakub czy dobrze widziałem z komina ulatniał się dym?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek_w 11.10.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Aga_i_Janusz : Ludziska kochane, ponawiam apel o dekarzy i dodatkowo szukam namiaru na ludzi od ogrodzenia. Dopiszcie pliss do książki lub podajcie namiar na FOrum dziekuje [/code] Dekarz- Mirosław Bryła 501 137 941, zmieniał u mnie stary dach, ceny przystępne, raczej słowny gość. Terminy dopiero na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.10.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 no to co innego niech się męczą, co mają mieć lepiej niż my :D:D ja po swojej budowie do końca życia nie dojdę do siebie Ano to jest to co często powtarzam...budowanie to pozornie przyjemność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts