aniawmuratorze 11.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Więc wyjaśniam Młodości to asfaltowa obok szkoły. Jadąc od Was w stronę kościoła :jest Wasza ulica potem sklepik Wasilewski ,uliczka Andrzeja i nasz asfalcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Już wiem która to Młodości ale uliczka Andrzeja to i nasza uliczka za nim w głąb jest nowy domek, prawie skończony, a za tym domkiem bardziej w strone lasu urzedujemy my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 chyba nie mówimy o tym samym Andrzeju. Wy macie na myśli pierwszego gościa na Waszej uliczce (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No tak, mieszka w takim żółtym domku i ma psiaka owczarka niemieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Zgadza się ! A wiecie gdzie mieszka duży biały pies owczarek podhalański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.10.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Nie wiem, nie kojarze a bardzo lubie tą rase ostatnio pędze ulicą jak szalona na tą działke nawet nie mam czasu sie porozgladać, ale w sobote będziemy walczyć z prądem to zobacze co i jak, no i serdecznie zapraszam w odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 W sobotę od rana na konie o 14.00 u architekta ale jeżeli będziecie jeszcze po południu ja zapraszam na herbatkę nr 35b szukajcie a znajdziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No i stuknęła 150 stroniczka dzięki nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.10.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A dziękujemy za zaproszenie, może skorzystamy wy też wpadajcie na herbatke Widze że wszystko macie zaplanowane, a gdzie jeździcie na konie? O kurde ale nadziergałyśmy niech to Senser zobaczy to nas pogna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Dziergamy nocą i nikogo oprócz nas nie ma wszyscy poszli spać. Na koniach jeżdżą dzieciaki sztuk 2 w Książenicach kolo Grodziska super miejsce. Dorosłych też przyjmują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Senser czy na prawdę jesteś taki straszny jak głoszą legendy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.10.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Uuuu to sympatycznie, może kiedyś sie wybiore, chociaz dawno nie jeździłam ale co tam, no dobra...chociaz popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek_w 12.10.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dziergamy nocą i nikogo oprócz nas nie ma wszyscy poszli spać. Na koniach jeżdżą dzieciaki sztuk 2 w Książenicach kolo Grodziska super miejsce. Dorosłych też przyjmują a wiele kosztuje godzina jazdy dorosłego, bo ja bym sie może kiedyś w końcu wybrał? Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 12.10.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Senser czy na prawdę jesteś taki straszny jak głoszą legendy ? Jest straszny zwłaszcza dla tych co spać po nocach nie mogą. Pozdrowionka dla Sensera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jazda godzina zegarowa ok 36 zł z karnetem taniej. Kobyłki przyjazne choć czasem kombinują jak wymigać się od kłusowania i zasnąć w stępie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Senser ja też Cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Kochani, czy ktoś może doradzić, podac namiar na tanią podsypkę do fundamentów wewnątrz? Mam namiar na jednego gościa, który za ciężarówkę około 17 m3 chce 480 zł. Czy to dużo? Potrzebuję około 106 m3 więc 7 ciężarówek co daje prawie 3500 zł plus koparka razem 4000 zł. moim zdaniem to cena kosmos ale może się mylę. Czy to prawda, że musi to byc cos w rodzaju pospółki? mam sporo ziemi odgarniętej z fundamentów (około 50 m3) ale powiedziano mi, żeby broń Boże tego nie sypać do środka. pozdr. Ja 3 lata temu za 17 kamazów z koparką zapłaciłem 3500,00 zł. Kontakt w książce jako Koparka Żelechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Senser czy na prawdę jesteś taki straszny jak głoszą legendy ? Dokładnie....raz nawet wysłali na mnie Szewczyka Dratewkę... Ale się skubańcowi nie dałem na Owce nabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jazda godzina zegarowa ok 36 zł z karnetem taniej. Kobyłki przyjazne choć czasem kombinują jak wymigać się od kłusowania i zasnąć w stępie. Cooo daj mi jakiś tel!! Ale chociaż ładne są?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jest straszny zwłaszcza dla tych co spać po nocach nie mogą. Pozdrowionka dla Sensera OK, ok...zapisany jesteś...właśnie szukam haka... Układ się odzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts