edyryt 12.10.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jest straszny zwłaszcza dla tych co spać po nocach nie mogą. Pozdrowionka dla Sensera OK, ok...zapisany jesteś...właśnie szukam haka... Układ się odzywa... A widzisz! nie, nie widzisz, zmyłka bo ja jestem drobną kobitką i w dodatku blondynką. a na układy nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Książkowy przykład układu...Polskie prawo zabarania używania imion żeńskich innych niż te kończące się na "a"....układ w czystej postaci.Czekaj czekaj....jeszcze xero zamknięte bo już mam materiał na kwit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 12.10.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No nie!! stanowczo protestuję ! To w takim razie zamkniemy to xero raz na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No nie!! stanowczo protestuję ! To w takim razie zamkniemy to xero raz na zawsze. Pierw ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jazda godzina zegarowa ok 36 zł z karnetem taniej. Kobyłki przyjazne choć czasem kombinują jak wymigać się od kłusowania i zasnąć w stępie. Cooo daj mi jakiś tel!! Ale chociaż ładne są?? Kobyłki przeważnie gniade. Są też czarne i sorokate wałaszki ale to małe koniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Eee no to chociaż coś nowego...bo przy trasach same Bułgarki i Rumunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 12.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 eee no to chociaż coś nowego...bo przy trasach same bułgarki i rumunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Głodnemu chleb na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Jazda godzina zegarowa ok 36 zł z karnetem taniej. Kobyłki przyjazne choć czasem kombinują jak wymigać się od kłusowania i zasnąć w stępie. Cooo daj mi jakiś tel!! Ale chociaż ładne są??[/q i ja i ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 chyba musicie pofatygować się osobiście, to sport dla naprawdę napalonych a jak widzę zapalu Wam chłopaki nie brakuje więc traficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 i ja i ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 12.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Książkowy przykład układu... Polskie prawo zabarania używania imion żeńskich innych niż te kończące się na "a"....układ w czystej postaci. Wlasnie mi przypomniales - kiedys w Bajtku (pierwsza gazeta komputerowa) uczyli programowania i umiescili prosty program, ktory pytal o imie, sprawdzal czy jest na koncu a i w zaleznosci od tego wypisywal "Witaj xxxxxx, mysle ze jestes milym chlopcem/mila dziewczynka!". W nastepnym numerze drukowali sprostowanie, zeby Kuba i Barnaba i niedostali szoku psychicznego PS: to bylo jakies 20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Książkowy przykład układu... Polskie prawo zabarania używania imion żeńskich innych niż te kończące się na "a"....układ w czystej postaci. Wlasnie mi przypomniales - kiedys w Bajtku (pierwsza gazeta komputerowa) uczyli programowania i umiescili prosty program, ktory pytal o imie, sprawdzal czy jest na koncu a i w zaleznosci od tego wypisywal "Witaj xxxxxx, mysle ze jestes milym chlopcem/mila dziewczynka!". W nastepnym numerze drukowali sprostowanie, zeby Kuba i Barnaba i niedostali szoku psychicznego PS: to bylo jakies 20 lat temu Carmen też mogłaby mieć kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 12.10.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Carmen też mogłaby mieć kłopoty Makumba tez, ale to akurat nie sa polskie imiona i ich te zasady nie dotycza PS: Zasady bez wyjatkow sa bez sensu, zawsze trzeba przeciez jakos skomplikowac sprawe, zupelnie jak na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 12.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 witam senser nie taki straszny hihihi???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 12.10.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 mam pytanie kogo możecie polecić do zabudowy kominka i do zakupu wkłady /wkład bez płaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 jakub czy dobrze widziałem z komina ulatniał się dym?????????????? dym z prawdziwej kozy 15kW grzeje, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 12.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 witam jakub ala nie powisz man oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.10.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 mam pytanie kogo możecie polecić do zabudowy kominka i do zakupu wkłady /wkład bez płaszcza Jest gość z lublina za wkład spartherm dałem ponad 2 tys taniej niż na bartyckiej Jego tel. 501206166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 witam jakub ala nie powisz man oko Nic się nie ukryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts