Senser 31.10.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A nad ilość postów, cenię sobie ich jakość... Czyżby to daleko posunięta sugestia ironiczna?? Oho...układ się odzywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 31.10.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam, A nad ilość postów, cenię sobie ich jakość... Czyżby to daleko posunięta sugestia ironiczna?? Oho...układ się odzywa.... Ha ha, nie układ tylko nożyce, po uderzeniu w stół... Ja przecież nic nie sugerowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 31.10.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Senser, masz już dość bycia liderem?? chcesz zostać oświeconą górą?? :D:D już ci niewiele brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.11.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 osobom planującym reku polecam wątek aby tego pana omijac : moja skarga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 01.11.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 osobom planującym reku polecam wątek aby tego pana omijac : moja skarga Współczuję i dziękuję za ostrzeżenie. Mam nadzieję, że Pan W wkrótce będzie narzekał na nadmiar wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.11.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ntek a ja mam nadzieję na pozytywne rozwiązanie mojego problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 01.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Ntek a ja mam nadzieję na pozytywne rozwiązanie mojego problemu... Współczuję Ci straconego czasu i nerwów, których i tak nie brakuje. Oczywiście trzymam kciuki za pomyślny koniec tej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 01.11.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 drogie towarzystwo, nadszedł czas znalezienia szpecjalisty co mi przedłuży gazociąg średniego ciśnienia fi 40mm na długości 27m. w książce grupy jest tylko jeden czy dwóch pacjentów. kto może polecić jakiegoś gazownika co mi to sensownie zrobi? gazownia zwraca koszty. anyone? no nie mówcie, że nikt nie korzystał z usług gazownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 01.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 drogie towarzystwo, nadszedł czas znalezienia szpecjalisty co mi przedłuży Ja muszę przedłużyć wodociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Pewno że nie bo przyłącze gazowe kosztuje majątek i gaz drożeje też coraz szybciej, co powoduje ze taniosc grzania gazem staje sie mitem (a lpg to już jest nawet horrorem ), poza tym instalacja co. też nie jest za darmo, no i nikogo nie stac na ewntualne łapówy za normalne uruchomienie z nie w 2010 albo i później przyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.11.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 drogie towarzystwo, nadszedł czas znalezienia szpecjalisty co mi przedłuży Ja muszę przedłużyć wodociąg to wystarczy normalny hydraulik i dobrze zbudowany chłopak z łopatą o ile nie jest to długi odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 01.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 drogie towarzystwo, nadszedł czas znalezienia szpecjalisty co mi przedłuży Ja muszę przedłużyć wodociąg to wystarczy normalny hydraulik i dobrze zbudowany chłopak z łopatą o ile nie jest to długi odcinek Tak myślałem a prawda wygląda inaczej. By wybudować wodociąg trzeba mieć uprawnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darks 01.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Gdzie kupujecie drewno kominkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Witam, Witam, Nie macie jakiegoś namiaru na sprzedaż drewna do kominka w naszej okolicy? W naszej Książce Adresowej nic nie znalazłem. Najchętniej z transportem... Dzięki! Proszę bardzo: Drewno Emma Nadarzyn 22-7397184 kom - 507129714 W dniu dzisiejszym przywieziono mi drewno z powyżej podanego przez Gawła namiaru. Czas realizacji - 2 dni, przed dowozem dostałem telefon, że panowie przyjadą i o której. Drewno różne, część jeszcze z zeszłego roku (reszta, która im została), część tegoroczna. Ceny z transportem za m3: brzoza - 170 akacja, dąb - 180 buk - 190 Zdecydowanie polecam i myślę, że warto umieścić namiar w Książce Adresowej Grupy. tutaj na tej samej stronce tylko troche wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 01.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 gazownik z ksiązki - Zambrzycki jest w porządku, dlaczego go nie weźmiesz? nie ma czasu? Zonzi, trzymaj się, jeszcze duzo przed Tobą Senser to chyba skarbu na działce będzie szukał, a nam oczy gk mydli, a taki miał ładny trawniczek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 01.11.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 drogie towarzystwo, nadszedł czas znalezienia szpecjalisty co mi przedłuży Ja muszę przedłużyć wodociąg to wystarczy normalny hydraulik i dobrze zbudowany chłopak z łopatą o ile nie jest to długi odcinek Tak myślałem a prawda wygląda inaczej. By wybudować wodociąg trzeba mieć uprawnienia. To jest nas dwóch Dobrze, że prawo budowlane się znowu zmieniło, bo do sierpnia trzeba było występować o wydanie decyzji środowiskowej. Ale i bez tego też nie jest to taka prosta sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tryllu 01.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Trzech. Muszę przedłużyć wodociąg fi 110mm o 20-30m.Dzięki Bogi, że nie trzeba już decyzji środowiskowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futro 01.11.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Hej, buduje sie od maja br. w Otrebusach i blakam sie z roznymi tematami jak dziecko we mgle a tu niespodziewanka - ludkowie z okolicy z wielkim bagazem wiedzy i doswiadczen! Witajcie i pozwolcie dolaczyc Pozdr. futro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futro 01.11.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 tryllu jeślli jeszcze potrzebujesz namiaru na gaz-speca to mam człowieka - szybko, miło, sprawnie, fachowo, z próbą ciśnieniową włącznie. A przy okazji nawet pracuje w odpowiedniej instytucji Pozdr. futro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 02.11.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 tryllu jeślli jeszcze potrzebujesz namiaru na gaz-speca to mam człowieka - szybko, miło, sprawnie, fachowo, z próbą ciśnieniową włącznie. A przy okazji nawet pracuje w odpowiedniej instytucji Pozdr. futro Bardzo proszę wpisać do książki adresowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts