Zonzi 27.11.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam Grupo Ja jak zwykle z nietypowym pytaniem . Skad braliscie mocowania slupa / kotwy pod slupki tarasowe ??? Szukam takich do slupkow 16 x 16 cm. W Asmecie max 14 cm, w skladach nie ma. pozdrawiam Zonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalka 27.11.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Przede wszytskim WIELKIE dzięki za miłe powitanie. gawel, po przeczytaniu 150 stron, rzeczywiście uważam, że jest to najkonkretniejsza grupa na forum aniawmuratorze, wielkie dzięki za info, ale juz sobie jakoś z tym tematem poradziłam. asiaf1 fajnie poznać przyszłych sąsiadów Kupiliśmy działkę na ulicy Tymiankowej (odchodzi od ul. Jemiołowej). Nawet jak spytam gdzie Wy, to i tak pewnie dużo mi to nie powie, bo nie znam JESZCZE na tyle Starej Wsi Czy możecie mi powiedzieć po jakim czasie uaktualniane są statystki, tak żebym mogła się zalogować na stronce Waszej "skarbnicy wiedzy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalka 27.11.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Upsss przepraszam, jestem juz w statystykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 27.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 No i ławy zrobione. Wczoraj 4 m3 B10, dzisiaj 21 m3 B20 (3 gruszki) + 2 godziny pracy pompy. Majster chce kontynuować od piątku o ile ława będzie sucha. Zawziętość tego człowieka na robotę w tych warunkach mnie zadziwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 27.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Gratuluję ław i majstra W przyszłym roku zobaczymy jak mój się będzie spisywał - ekipa murarzy wybrana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.11.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam Grupo Ja jak zwykle z nietypowym pytaniem . Skad braliscie mocowania slupa / kotwy pod slupki tarasowe ??? Szukam takich do slupkow 16 x 16 cm. W Asmecie max 14 cm, w skladach nie ma. pozdrawiam Zonzi nie braliście- wykonawca podciął słupki tzn zmniejszył ich szerokość to tych 14 cm bo szerszych nie udało sie zakupić (a potrzebowaliśmy 20x20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 28.11.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam Grupo Ja jak zwykle z nietypowym pytaniem . Skad braliscie mocowania slupa / kotwy pod slupki tarasowe ??? Szukam takich do slupkow 16 x 16 cm. W Asmecie max 14 cm, w skladach nie ma. pozdrawiam Zonzi nie braliście- wykonawca podciął słupki tzn zmniejszył ich szerokość to tych 14 cm bo szerszych nie udało sie zakupić (a potrzebowaliśmy 20x20) nie braliście wystarczy jeden magik ze spawarą i zrobi łapki na wymiar-ile chcesz i jakie chcesz.Wystarczy kawałek blachy 4-5 mm zrobić z rego U nawiercić otwoty do mocowania słupków, dospawać "stopke" z pręta do zbrojenia (np 20mm) zagruntować, pomalować jakimś chlorokauczukiem i gotowe a z pewnością tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 28.11.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Hej hej A ja dzis rano pstryknęłam fotke mojego borowika......budowa w pełni http://www.noworodek.pl/galery/2007112809464011499400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 28.11.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam wszystkich Nowych i Starych Zacząłem budowę w lutym i właśnie finiszuję Jestem na etapie całkowitego odbioru budynku Papirologia jest długa, ale to pikuś do tego co przeszedłem. Mogę polecić ekipę od wykończeniówki. Jest zaje.....bista. Robią ocieplenia, tynki, sufity podwieszane, karton-gips, alarmy, malowanie, gipsy itp. wieczorem wkleję parę zdjęć ich wypocin. Jeśli ktoś potrzebuje takiej ekipy podaje namiar 502 395 270 lub 667 679 233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.11.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam wszystkich Nowych i Starych Zacząłem budowę w lutym i właśnie finiszuję Jestem na etapie całkowitego odbioru budynku Papirologia jest długa, ale to pikuś do tego co przeszedłem. Mogę polecić ekipę od wykończeniówki. Jest zaje.....bista. Robią ocieplenia, tynki, sufity podwieszane, karton-gips, alarmy, malowanie, gipsy itp. wieczorem wkleję parę zdjęć ich wypocin. Jeśli ktoś potrzebuje takiej ekipy podaje namiar 502 395 270 lub 667 679 233 A może polecisz kogoś do zrobienia tarasu wylewanego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 28.11.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jakub gratuluję!! Szybko poszło....luty-listopad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 28.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jakub gratuluję!! Szybko poszło....luty-listopad. Pewnie, że szybko...jakby ci wagonami towar wozili to też byś tak miał Ale faktycznie szybko...ja sobie takie budowanie odpuściłem...oszczędzałem nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.11.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jakub, no w szoku jestem, że to już gratulacje!!!! wrzucaj fotki, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 28.11.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam, Jakub - moje gratulacje, witaj w gronie sprinterów! Ja bym chyba swojego szybkiego budowania nie powtórzył w dzisiejszch czasach, choćby przez kapryśny rynek wykonawców i materiałów budowlanych. Podobnie jak Senser zapytam, czy nie możesz kogoś polecić do ułożenia kostki betonowej i wymurowania rzędu cegieł klinkierowych? Niech się dobrze mieszka, na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam wszystkich Nowych i Starych Zacząłem budowę w lutym i właśnie finiszuję Jestem na etapie całkowitego odbioru budynku Papirologia jest długa, ale to pikuś do tego co przeszedłem. Mogę polecić ekipę od wykończeniówki. Jest zaje.....bista. Robią ocieplenia, tynki, sufity podwieszane, karton-gips, alarmy, malowanie, gipsy itp. wieczorem wkleję parę zdjęć ich wypocin. Jeśli ktoś potrzebuje takiej ekipy podaje namiar 502 395 270 lub 667 679 233 Gratuluję nowego domu niech się komfortowo i tanio mieszka a ponadto ,dobrej organizacji pracy, sczęcia w doborze ekip no i zaplecza finansowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jakub, no w szoku jestem, że to już gratulacje!!!! wrzucaj fotki, czekam z niecierpliwością Iza ja na Twoje fotki to sie chyba nie doczekam ,osiwiałem i wyłysiałem już a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jakub, no w szoku jestem, że to już gratulacje!!!! wrzucaj fotki, czekam z niecierpliwością Iza ja na Twoje fotki to sie chyba nie doczekam ,uż osiwiałem i wyłysiałem już a tu nic jestem stara i brzydka więc nie ma co oglądać :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.11.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Iza no co ty opowiadasz bez przesady,apoza tymchodzilo mi o zdjecia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 28.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 zaplecza finansowego Tu poszło strasznie dużo, aż za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 28.11.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Gdybym wiedział , że wybudowanie domu 300m2 w parterze w jeden sezon będzie mnie kosztowało tyle nerwów to bym sie zastanowił. Kluczem do sukcesu jest nie słuchanie narzekań wykonawców (że ciasno, że mało "prądu"-pożyczany od sąsiada, że zimno, że brudno, że nie ma wody itp). Wszystko dlatego, że nigdy nie miałem jednej ekipy w tym samym czasie Rekord to 7 ekip na raz i 7 narzekań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts