gawel 28.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jakub zadam tradycyjne pytanie do posiadacza nowego domu: czym jest on ogrzewany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 gawełku, mógłbyś do mnie zajrzeć w końcu po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 28.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jakub zadam tradycyjne pytanie do posiadacza nowego domu: czym jest on ogrzewany? pompa ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 gawełku, mógłbyś do mnie zajrzeć w końcu po latach Dzieki po raz 100 za zaproszenie ! Jak tak bede zwlekal to mozena emeryturze sie wybiore wózkiem przyjade bo juz nie bede pewno sam chodził Tak czy inaczej kiedys sie wybiore ... kawa juz była ale zwietrzała, herbata tez no teraz moze wpadnena drinka albo gorący kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jakub zadam tradycyjne pytanie do posiadacza nowego domu: czym jest on ogrzewany? pompa ciepła wow Uwaga tu jest jakby luxusowo , nie pytam nawet o fontanne w przedpokoju bo jest na pewno iinnych rzeczach nawet nie myslę. Gratuluję tym bardziej teraz juz tylko tylko odpoczywac i cieszyc sie i dochodzic do siebie Ciekawe jak sparwdzi sie to źródło ciepla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 28.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Jakub gratuluję!! Szybko poszło....luty-listopad. Pewnie, że szybko...jakby ci wagonami towar wozili to też byś tak miał Ale faktycznie szybko...ja sobie takie budowanie odpuściłem...oszczędzałem nerwy Niedawno sąsiad kupił mieszkanie w bloku i zapytał mnie po ile płaciłem za gres i klej. Odpowiedziałem, że gres 1300 zł za tonę a klej 2000zł za paletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 28.11.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Zacząłem budowę w lutym i właśnie finiszuję Jestem na etapie całkowitego odbioru budynku Gratulacje. A działeczka zagospodarowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.11.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Zacząłem budowę w lutym i właśnie finiszuję Jestem na etapie całkowitego odbioru budynku Gratulacje. A działeczka zagospodarowana? Ty to umiesz podniesc na duchu , niech cie licho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 28.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Zacząłem budowę w lutym i właśnie finiszuję Jestem na etapie całkowitego odbioru budynku Gratulacje. A działeczka zagospodarowana? Tak krajobraz błotno-księżycowy Ten etap to na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.11.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jakub zadam tradycyjne pytanie do posiadacza nowego domu: czym jest on ogrzewany? pompa ciepła a możesz napisać coś więcej koszt instalacji samej pompy, szacowane koszty utrzymania komfort itp itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 29.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A wam kiedy wreszcie robią wiezbe? no u nas juz od tygodnia stoi. Teraz juz to deskuja i foliują. I tak przy okazji POSZUKUJE PILNIE WRĘCZ NA GWAŁT kogos kto mi ociepli lukarny i sciane miedzy domem a garazem. BŁAGAM O JAKIŚ KONTAKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 29.11.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A wam kiedy wreszcie robią wiezbe? no u nas juz od tygodnia stoi. Teraz juz to deskuja i foliują. I tak przy okazji POSZUKUJE PILNIE WRĘCZ NA GWAŁT kogos kto mi ociepli lukarny i sciane miedzy domem a garazem. BŁAGAM O JAKIŚ KONTAKT Kilka wpisów wyżej podałem namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 29.11.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Hej Aga, U nas też stoi w poniedz. mam nadzieje zacznie sie foliowanie Ps. dachówka zakupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.11.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jakub zadam tradycyjne pytanie do posiadacza nowego domu: czym jest on ogrzewany? pompa ciepła a możesz napisać coś więcej koszt instalacji samej pompy, szacowane koszty utrzymania komfort itp itd? Jakub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futro 29.11.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Zacząłem budowę w lutym i właśnie finiszuję No to gratulacje Tym bardziej, że wiem doskonale jak wygląda załatwianie wszystkiego w tak krótkim czasie - ja zacząłem w maju a za jakieś 2-3 tyg zamierzam sie wprowadzić. Tyle, że u mnie to żaden wyczyn, bo i technologia szybka i domek mniejszy (174m). Pozdr. futro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 29.11.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam wszystkich Nowych i Starych Zacząłem budowę w lutym i właśnie finiszuję Jestem na etapie całkowitego odbioru budynku Papirologia jest długa, ale to pikuś do tego co przeszedłem. Mogę polecić ekipę od wykończeniówki. Jest zaje.....bista. Robią ocieplenia, tynki, sufity podwieszane, karton-gips, alarmy, malowanie, gipsy itp. wieczorem wkleję parę zdjęć ich wypocin. Jeśli ktoś potrzebuje takiej ekipy podaje namiar 502 395 270 lub 667 679 233 a z czego masz podłogi jak masz parkiet to czy warty polecenia a jak hydraulik warty polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 29.11.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jakub zadam tradycyjne pytanie do posiadacza nowego domu: czym jest on ogrzewany? pompa ciepła a możesz napisać coś więcej koszt instalacji samej pompy, szacowane koszty utrzymania komfort itp itd? Jakub? Witaj Koszt to 45 tys, bez obsługowa, koszt grzania budynku to ok 1300zł za sezon!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 29.11.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 może ktoś da namiar na parkieciarza i glazurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 29.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam wszystkich Nowych i Starych Zacząłem budowę w lutym i właśnie finiszuję Jestem na etapie całkowitego odbioru budynku Papirologia jest długa, ale to pikuś do tego co przeszedłem. Mogę polecić ekipę od wykończeniówki. Jest zaje.....bista. Robią ocieplenia, tynki, sufity podwieszane, karton-gips, alarmy, malowanie, gipsy itp. wieczorem wkleję parę zdjęć ich wypocin. Jeśli ktoś potrzebuje takiej ekipy podaje namiar 502 395 270 lub 667 679 233 a z czego masz podłogi jak masz parkiet to czy warty polecenia a jak hydraulik warty polecenia wszędzie mam gres. Hydraulika mam super w srodku zrobili mi całą wodę z kanalizą w 2 dni namiar to 505 061967 Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 29.11.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Mogę również polecić elektryków. Znają się na najnowszej technice czyli na inteligentnym domu a przy tym nie zmanierowani i niedrodzy!!! Robią przyłącza do domu.Są bardzo mili i w mojej skali zajmują b.wysokie miejsce. Naprawdę są warci polecenia Grzegorz 607418008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts