gawel 02.12.2007 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Troche do góry bo jakos pusto i smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 02.12.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Troche do góry bo jakos pusto i smutno Może niektórzy jeszcze dochodzą do siebie po andrzejkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 02.12.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Troche do góry bo jakos pusto i smutno Może niektórzy jeszcze dochodzą do siebie po andrzejkach? Ja zamiast Andrzejek "bawiłem się" w pracy całą noc w fuzję banków (Pekao, BPH). Jakie szczęście że banki nie łączą się co dzień. Ale jako pracownik kredycik na budowę domu mam niemal w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 02.12.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ja zamiast Andrzejek "bawiłem się" w pracy całą noc w fuzję banków (Pekao, BPH). Jakie szczęście że banki nie łączą się co dzień. Ale jako pracownik kredycik na budowę domu mam niemal w kieszeni Heh, a do mnie wyszedl w piatek przelew z BPH i go jak na razie wcielo :] Mam tylko nadzieje, ze ta fuzja mnie nie zastrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ja zamiast Andrzejek "bawiłem się" w pracy całą noc w fuzję banków (Pekao, BPH). Jakie szczęście że banki nie łączą się co dzień. Ale jako pracownik kredycik na budowę domu mam niemal w kieszeni Heh, a do mnie wyszedl w piatek przelew z BPH i go jak na razie wcielo :] Mam tylko nadzieje, ze ta fuzja mnie nie zastrzeli No niestety fuzja słuzy do strzelania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 02.12.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ja zamiast Andrzejek "bawiłem się" w pracy całą noc w fuzję banków (Pekao, BPH). Jakie szczęście że banki nie łączą się co dzień. Ale jako pracownik kredycik na budowę domu mam niemal w kieszeni Heh, a do mnie wyszedl w piatek przelew z BPH i go jak na razie wcielo :] Mam tylko nadzieje, ze ta fuzja mnie nie zastrzeli Jeżeli to była kolejna transza kredytu na dom, to zapomnij o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A nie mówilem odezwal sieten co z tej fuzji strzelał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 02.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Hehe, na szczescie nie transza, wiec jakos przezyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 02.12.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 a to dlatego zablokowali dostep do sieci prawie na 3 dni, a ja przelewy chciałam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 02.12.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 My mamy kartę kredytową w BPH. Ciekawe, gdzie wylądujemy: w Pekao czy w GE Money. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 My mamy kartę kredytową w BPH. Ciekawe, gdzie wylądujemy: w Pekao czy w GE Money. Pewno w malinach , ja mialemmoj pierwszy w zyciu rachunek przez kilka lat w PBK SA i bylo super. Po fuzji a wlasciwie wchłonieciu PBK przez BPH wytrzymalem poł roku i wyniosłem sie do BRE i jest super nie narzekam. Coś mi sie wydaje ze kolejna fuzja z nieciekawą grupą PKO SA to juz ostatni dzwonek dla klientów zeby sie ewakuowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 02.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Jakub , ile płaciłeś za m2 ułożenia kostki? Gratulacje dla wszystkich, którzy sie wkrótce wprowadzą!!! Senserku, kredyty mi ciąża.... Za ułożenie płacę 55zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 02.12.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dziś niedziela pracująca u mnie i pogoda dobra do zdjęć , ułożyliśmy panele w kolejnym pokoiku, wysyłam kilka fotek z obecnego stanu - domku, pokoików i częściowo zaklejonej kaflami łazienki: http://images27.fotosik.pl/120/23ee43e26fe1fd8fmed.jpg http://images33.fotosik.pl/67/a7ce52f84bbe6310med.jpg http://images23.fotosik.pl/120/692be587394a1162med.jpg http://images31.fotosik.pl/67/979a593cd1ff7dccmed.jpg http://images34.fotosik.pl/67/f2e97b9651e65e59med.jpg pozdr, Alexs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.12.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 W uproszczeniu to się zgadza tylko trzeba by odjąć : 1. przyłącze gazowe 2. kocioł 3. komin 4. gwc lub kominek z płaszczem wodnym No tak racja...ale przecież nie ogrzewasz samą pompą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.12.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dziś niedziela pracująca u mnie i pogoda dobra do zdjęć , ułożyliśmy panele w kolejnym pokoiku, wysyłam kilka fotek z obecnego stanu - domku, pokoików i częściowo zaklejonej kaflami łazienki Bardzo fajne wnętrza...chałupka też fajna... Dla mnie wszystko co ma kolor to fajne...u nas (niestety) do dziś wciąż wszechobecna biel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.12.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Za ułożenie płacę 55zł A towar?? Wogóle na full to ile cię to kosztowało?? Mi taki bruk się też podoba... Ale żonka twierdzi...że to nie za bardzo wygodne bo "krzywe"...wiesz w obcasach nie poganiasz )) no przynajmniej nie tak proste jak inna konwencjonalna kostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.12.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ludzie drodzy, nie ma to jak być w trakcie Dali ci już tą rente?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.12.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 O zagospodarowanie działeczki nie pytam, bo Gawel się zaraz odezwie Hahahaha Gawel tam "zagospodarowywuje"?? Dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ludzie drodzy, nie ma to jak być w trakcie Dali ci już tą rente?? Nie!! Czekam i czekam i nic! Może jednak złóż w moim imieniu jakąś petycję :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 03.12.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 ludzie drodzy, nie ma to jak być w trakcie Dali ci już tą rente?? Nie!! Czekam i czekam i nic! Może jednak złóż w moim imieniu jakąś petycję :D:D Może brakuje ci jeszcze kilku miesięcy do stażu?? Na pomostówkę na pewno się załapujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts