sylvia1 04.12.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ja na agregacie aż to tynków ocieplenia dachu dociągnęłam Ooo ta to już wogóle weteranka )) Widzisz...jednak można... e tam weteranka wbrew opiniom to moja budowa trwała raptem rok i 3 mies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 04.12.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam poszukuje ładnej dachówki . Wiem że "ładna " to pojęcie wzglądne, ale moze polecićie jakąś firmę, jakiś model? Z góry dziękuje EWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walaciki 04.12.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witam poszukuje ładnej dachówki . Wiem że "ładna " to pojęcie wzglądne, ale moze polecićie jakąś firmę, jakiś model? Z góry dziękuje EWA my mamy czarnego, celtyckiego Braasa- bardzo jest elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 oglądałam zdjęcia z budowy takiego domu jaki na wiosnę chcę stawiać i spać nie mogę. Zastanawiam się po co mi to. Chyba zwariowałam Czwórka dzieci na głowie, pies, kot (męża nie liczę potrafi sam o siebie zadbać) a ja dom chcę budować Dastałam warunki prądu : " Podłączymy 30 maja 2009" jak miło Aniu to świadczy żeś dzielna kobietka nic sie nie martw, myśle że jeszcze troszke i będziemy się wspólnie wspierać, my was w budowaniu a wy nas w wykańczaniu (siebie i domu) Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 04.12.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Poczytałam troszke o dachówkach, popatrzyłam ale nadal jestem zielona....czy ktoś z was wie gdzie mozna kupić cegłe klinkierową (do komina)w okolicy dobrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 04.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 .....wystarczy dobra, szybko i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 04.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 tygrysek12 Podjedz do Dachluxu w Wolicy i poogladaj sobie dachoweczki. Tam Ci powiedza co na kiedy moze byc. Zauwazylem ze coraz wiecej ludkow daje grafit My bedziemy mieli Euronit Verona - IMHO fajna dachowka na duze polacie. Z klinkierem - pelna cegla na komin jest slabo. Zaden sklad w okolicy nie mial tylko ew kratowke. Swoj musialem zamawiac w MB Kowalczyk bo nikt inny nie chcial zamawiac. Paanie to juz zima, szef zabronil zamawiac Zonzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 04.12.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Zonzi mi własnie chodzi o taką klinkierówke z dziurkami . pospolitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.12.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 My kupiliśmy klinkier w dobrej, tzn niższej cenie w sirbudzie - sokołów koło janek, początkowo zamówiliśmy w składzie dachowym w grodzisku, ale po porównaniu cen zmieniliśmy zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dastałam warunki prądu : " Podłączymy 30 maja 2009" jak miło Jeśli masz linię w pobliżu działki, to 3000 PLN + "ustawiony" elektryk* = RB na działce w ciągu 10 dni. Oczywiście można dużo taniej - prądem od sąsiada. Mój kolega tak zrobił stan surowy otwarty - za niecałe 100 PLN. Ja nie mam takiego sąsiada za to w umowie na "prąd budowlany" mam datę przyłączenia 8.02.2008r. * dotyczy ZE Pruszków. Nową budowę zaczynam 120 m od obecnego domu więc chyba sama sobie prąd pożyczę Dziś przysłali mi projekt jutro dzwonię do architektki kolejna kasa i tak do końca życia ale domek będę miała nówkę sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 oglądałam zdjęcia z budowy takiego domu jaki na wiosnę chcę stawiać i spać nie mogę. Zastanawiam się po co mi to. Chyba zwariowałam Czwórka dzieci na głowie, pies, kot (męża nie liczę potrafi sam o siebie zadbać) a ja dom chcę budować Dastałam warunki prądu : " Podłączymy 30 maja 2009" jak miło Aniu to świadczy żeś dzielna kobietka nic sie nie martw, myśle że jeszcze troszke i będziemy się wspólnie wspierać, my was w budowaniu a wy nas w wykańczaniu (siebie i domu) Aga Ładnie Wasz domek rośnie podglądam go od czasu do czasu "przez płot" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.12.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ania chce Ci się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 04.12.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ania chce Ci się?? Ja już siły na następny pewnie bym nie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 04.12.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Za ułożenie płacę 55zł A towar?? Wogóle na full to ile cię to kosztowało?? Mi taki bruk się też podoba... Ale żonka twierdzi...że to nie za bardzo wygodne bo "krzywe"...wiesz w obcasach nie poganiasz )) no przynajmniej nie tak proste jak inna konwencjonalna kostka... koszta są takie: 230zł/tona kostki - 10m2 1600zł transport 25t 100zł/tona piasek granitowy jako podsypka i jest jedna płaszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.12.2007 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 jakub, czyli kupowałeś kostkę 4/6?? przymierzam się do ściągnięcia jej ze Strzegomia ale 8/11 i zastanawiam się czy na chodniki i inne dróżki poza podjazdem kupić tą mniejszą jak radzisz?? panowie informowali mnie, że na podjazd lepiej zastosować 8/11 co najmniej, zwłaszcza pod moje czołgi pył granitowy od razu zamówiłeś?? za ile transportów zapłaciłeś 1600 PLN?? ja potrzebuję tego szuwaksu ok 50 ton ..... więc 2 transporty rzuć mi na priva namiar na sprzedawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 05.12.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 jakub, czyli kupowałeś kostkę 4/6?? przymierzam się do ściągnięcia jej ze Strzegomia ale 8/11 i zastanawiam się czy na chodniki i inne dróżki poza podjazdem kupić tą mniejszą jak radzisz?? panowie informowali mnie, że na podjazd lepiej zastosować 8/11 co najmniej, zwłaszcza pod moje czołgi pył granitowy od razu zamówiłeś?? za ile transportów zapłaciłeś 1600 PLN?? ja potrzebuję tego szuwaksu ok 50 ton ..... więc 2 transporty rzuć mi na priva namiar na sprzedawcę Mam 2 samochody po 2tony każdy i na podjeździe kładę 4/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.12.2007 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 chyba po 25 ton ...... co z tym pyłem?? jakie masz wypełnienia?? nie bądź taki oszczędny w słowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.12.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Nową budowę zaczynam 120 m od obecnego domu więc chyba sama sobie prąd pożyczę Dobrze rozumiem, że kupiłaś dom (starszy) i stawiasz drugi/nowy?? Chodzi o to, czy to twoja pierwsza czy druga budowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 koszta są takie: 230zł/tona kostki - 10m2 1600zł transport 25t 100zł/tona piasek granitowy jako podsypka i jest jedna płaszczyzna A robota?? Ale trzeba wyciągać Muszę chyba wpaść do ciebie i sobie looknąć na to... A ta podsypka granitowa to rozumiem idzie zarówno pod jak i między kostkę?? (fuga)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 co z tym pyłem?? Pyłem jesteś i w pył się obrócisz... jakie masz wypełnienia?? No wiesz co...ale ty bezpośrednia jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts