Senser 11.12.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 projekt zjazdu potrzebujesz do odbioru domu, do pozwolenia na budowę dołączasz tylko tą decyzję którą cytujesz Ode mnie nikt nigdy czegoś takiego nie żądał, ani nikomu tego nie dawałem (ja nawet tego nie mam!), dom mam "oddany"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 11.12.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 WitajcieCzy znacie w okolicy kogos kto robi plan przyłączy gazowo-wodnych??? Jakub przejezdzałam koło twej posiadłości. Po prostu byłam w szoku! Jak ostatni raz widziałam to było goło i wesoło a teraz jest ślicznie. Dachówka przepiekna.....mało nie wjechałm w tyłek "nauce jazdy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.12.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 projekt zjazdu potrzebujesz do odbioru domu, do pozwolenia na budowę dołączasz tylko tą decyzję którą cytujesz Ode mnie nikt nigdy czegoś takiego nie żądał, ani nikomu tego nie dawałem (ja nawet tego nie mam!), dom mam "oddany"... Senser, od Ciebie nikt tego nie żądał, bo to tylko przy tych lepszych ulicach żądają :D:D nie załapałeś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 11.12.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam, wszyscy donoszą na jakim są etapie to i ja postanowiłem. Ostatnio bardziej zajęty realizacją planów...Bożych niż budowlanych, przedstawiam Wam nasz najnowszy (8 dni)...projekt o imieniu Ula http://foto2.m.onet.pl/_m/2bbc5537e733ecd444ccba8bf16e9e3a,5,19,0.jpg Tatom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 11.12.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 projekt zjazdu potrzebujesz do odbioru domu, do pozwolenia na budowę dołączasz tylko tą decyzję którą cytujesz Ode mnie nikt nigdy czegoś takiego nie żądał, ani nikomu tego nie dawałem (ja nawet tego nie mam!), dom mam "oddany"... a to co prowadzi do twojego domu nazywasz drogą???????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 11.12.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam, wszyscy donoszą na jakim są etapie to i ja postanowiłem. Ostatnio bardziej zajęty realizacją planów...Bożych niż budowlanych, przedstawiam Wam nasz najnowszy (8 dni)...projekt o imieniu Ula Tatom A gdzie reszta galerii zdjec z realizacji projektu ? PS: Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 11.12.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Tatom GRATULACJE!!!!Piękne dzięcię !!! PozdrawiamAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.12.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 a to co prowadzi do twojego domu nazywasz drogą???????? pozdrawiam Taaa a do ciebie to pewnie autostrada idzie....sierściuchu jeden!! Ostatnio widziałem na twojej drodze znak: "Uwaga Krowy i pojazdy konne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.12.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam, wszyscy donoszą na jakim są etapie to i ja postanowiłem. Ostatnio bardziej zajęty realizacją planów...Bożych niż budowlanych, przedstawiam Wam nasz najnowszy (8 dni)...projekt o imieniu Ula Nooo to teraz będziesz miał co robić... Oj działo się u was po tej przeprowadzce...działo widzę Ale chociaż widzę, że impreza się udała !! Moje najszczersze gratulki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.12.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Senser, od Ciebie nikt tego nie żądał, bo to tylko przy tych lepszych ulicach żądają :D:D nie załapałeś się Kofana!! Jeszcze zamarzysz żeby zamieszkać w tej rezydencjalnej okolicy!! Pewnie...na moją drogę jest wjazd tylko dla VIP-ów!! Czepła się mojego błota!! Na swoje siooo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 11.12.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 po tej przeprowadzce ciągle przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 11.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witajcie Czy znacie w okolicy kogos kto robi plan przyłączy gazowo-wodnych??? Jakub przejezdzałam koło twej posiadłości. Po prostu byłam w szoku! Jak ostatni raz widziałam to było goło i wesoło a teraz jest ślicznie. Dachówka przepiekna.....mało nie wjechałm w tyłek "nauce jazdy" Dziękuję za słowa uznania, których nie mam od najbliższej rodziny (tylko zazdrość). Wygląda ładnie bo bardzo się staraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 11.12.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam, wszyscy donoszą na jakim są etapie to i ja postanowiłem. Ostatnio bardziej zajęty realizacją planów...Bożych niż budowlanych, przedstawiam Wam nasz najnowszy (8 dni)...projekt o imieniu Ula Gratulacje - prawdziwy z Ciebie Tom budowniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 11.12.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam, wszyscy donoszą na jakim są etapie to i ja postanowiłem. Ostatnio bardziej zajęty realizacją planów...Bożych niż budowlanych, przedstawiam Wam nasz najnowszy (8 dni)...projekt o imieniu Ula Gratulacje Moje dzieci takie małe nie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.12.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Tomek GRATULACJE!!! Pozdrowienia dla małżonki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 11.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witajcie Czy znacie w okolicy kogos kto robi plan przyłączy gazowo-wodnych??? ponawiam pytanie.........kto wam robił te projekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.12.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witajcie Czy znacie w okolicy kogos kto robi plan przyłączy gazowo-wodnych??? Jakub przejezdzałam koło twej posiadłości. Po prostu byłam w szoku! Jak ostatni raz widziałam to było goło i wesoło a teraz jest ślicznie. Dachówka przepiekna.....mało nie wjechałm w tyłek "nauce jazdy" Dziękuję za słowa uznania, których nie mam od najbliższej rodziny (tylko zazdrość). Wygląda ładnie bo bardzo się staraliśmy a ja codziennie jeżdżę 3-maja i jakoś dalej nie wiem gdzie ten twój dom tzn niby wiem gdzie mniej więcej ale on chyba wgłębi do ulicy co? Tom śliczna Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaf1 12.12.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 witam, znajoma ma do sprzedania garaz blaszak, cena 2000zł, kupiony w 2006r, chetnych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 12.12.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 a ja codziennie jeżdżę 3-maja i jakoś dalej nie wiem gdzie ten twój dom tzn niby wiem gdzie mniej więcej ale on chyba wgłębi do ulicy co? To tak jak ja...tyle tylko, że nie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 12.12.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 a ja codziennie jeżdżę 3-maja i jakoś dalej nie wiem gdzie ten twój dom tzn niby wiem gdzie mniej więcej ale on chyba wgłębi do ulicy co? Jadąc 3-maja w stronę Milanówka za Teligi po prawej stronie. W 2 rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts