kubi41 12.12.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam, projekt przyłącza robiła mi Pani z Kań, załatwiała wszystko w Pruszkowie. Jesli Milanówek łapie sie pod Pruszków to na pewno pomoże.Koszt 1050zł, ale szczerze mówiąć nia miałem jeszcze czasu odebrać tych papierów. Danuta Żmudzińska 600953158 Co do Gazu mam jakąś Panią o nawisku Ostrowska,501 966 473. Pzdr Witajcie Czy znacie w okolicy kogos kto robi plan przyłączy gazowo-wodnych??? ponawiam pytanie.........kto wam robił te projekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 12.12.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Witam, projekt przyłącza robiła mi Pani z Kań, załatwiała wszystko w Pruszkowie. Jesli Milanówek łapie sie pod Pruszków to na pewno pomoże.Koszt 1050zł, ale szczerze mówiąć nia miałem jeszcze czasu odebrać tych papierów. Danuta Żmudzińska 600953158 Co do Gazu mam jakąś Panią o nawisku Ostrowska,501 966 473. Pzdr Witajcie Czy znacie w okolicy kogos kto robi plan przyłączy gazowo-wodnych??? ponawiam pytanie.........kto wam robił te projekty? no własnie Milanówek podlega pod Grodzisk Maz. , ale zadzwonie i popytam. Co do gazu jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 12.12.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 no własnie Milanówek podlega pod Grodzisk Maz. , ale zadzwonie i popytam. Co do gazu jaki koszt? Tygrysek, Mi robiła projekt przyłączy wody i gazu p. Ewa Kilańska z Grodziska. Ona Pracuje w ZWiK i polecam, bo załatwia wszystko. Jej numer: 501 556 149 Pozdrawiam, PS. Gdzie budujesz w Milanówku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 12.12.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Rysiu dzięki...buduje w Kazimierówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 12.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 PS....Rysiu ile to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 12.12.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 A wracając do budowy to dzis skonczyli kominy. I stoi goła więźba.....jakby z lasu uciekła :/ i chyba postoi tak do 15 stycznia az przyjdzie dekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 12.12.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 PS....Rysiu ile to kosztowało? Dokładnie nie pamiętam, ale chyba 1500 za dwa czy jakos tak. Ot, standart. Ps. Poradzi ktos jak wkleic obrazek w profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 12.12.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Znacznie pomniejsz obraz na początek......potem Odnośnik do zewnętrznego Emblematu i wyslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysiu 12.12.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Znacznie pomniejsz obraz na początek......potem Odnośnik do zewnętrznego Emblematu i wyslij Jacha, ale czy odnosnik to jest sciezka na dysku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 12.12.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 jop.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 13.12.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 a ja codziennie jeżdżę 3-maja i jakoś dalej nie wiem gdzie ten twój dom tzn niby wiem gdzie mniej więcej ale on chyba wgłębi do ulicy co? Jadąc 3-maja w stronę Milanówka za Teligi po prawej stronie. W 2 rzędzie No to wychodzi na to, że widzimy Twój dom z okien mieszkania, które wynajmujemy Tempo budowy faktycznie zawrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.12.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 a ja codziennie jeżdżę 3-maja i jakoś dalej nie wiem gdzie ten twój dom tzn niby wiem gdzie mniej więcej ale on chyba wgłębi do ulicy co? Jadąc 3-maja w stronę Milanówka za Teligi po prawej stronie. W 2 rzędzie a ja patrzyłam na lewo to klonowa? 3 lata temu pytałam w tamtych okolicach o działki ale nie moje ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 13.12.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Znacznie pomniejsz obraz na początek......potem Odnośnik do zewnętrznego Emblematu i wyslij Jacha, ale czy odnosnik to jest sciezka na dysku ? Drogi Rysiu Najpierw musisz wkleić zdjęcie na jakiś serwer np fotosik czy onetfoto a potem wklejasz bezpośredni link z serwera Tomku jakby co to lekcje udzielam, ale tylko na budowie bo teraz tylko tam mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 14.12.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A wracając do budowy to dzis skonczyli kominy. I stoi goła więźba.....jakby z lasu uciekła :/ i chyba postoi tak do 15 stycznia az przyjdzie dekarz. U nas bardzo podobnie Teraz chłopaki deskują i papują dach, a w styczniu ma nas nawiedzieć dekarz Jak dobrze pojdzie to 4 lub 5 stycznia zacznie. pozdrowienia dla Was!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalka 14.12.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam Wszystkich bardzo serdecznie Trochę nie w temacie, ale... Proszę o pilną pomoc: Nawaliła nam ekipa i poszukujemy dobrych specjalistów. Chodzi o budowę stanu otwartego jak i zamkniętego. Proszę wszystkich o przesłanie kontaktu (na priva) do ekip które możecie polecić. Z pracami chcemy ruszyć od marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 14.12.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A wracając do budowy to dzis skonczyli kominy. I stoi goła więźba.....jakby z lasu uciekła :/ i chyba postoi tak do 15 stycznia az przyjdzie dekarz. U nas bardzo podobnie Teraz chłopaki deskują i papują dach, a w styczniu ma nas nawiedzieć dekarz Jak dobrze pojdzie to 4 lub 5 stycznia zacznie. pozdrowienia dla Was!! No własnie my nie chcemy deskowac i papowac, wiec na razie nie przykrywamy niczym. Jak przyjdzie dekarz 15 stycznia zafoliuje i połozy dach. A propose....ile koszuje daszek z dachówki? Pytam sie orientacyjnie. Jak byłam w jakiejs firmie na wycenie podano mi: cena dachówki *2 +robocizna za metr koło 50 zł. Najbardziej mnie poraziła cena dachówki razy dwa.....czy tak jest w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 14.12.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ewa, to niestety chyba tak wychodzi. Robocizna 50 zl z metra, a material na dach kosztowal 36 000 tysiecy za 270 m2 juz z rynnami, foliami, deskami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 14.12.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Aga cena zawrotna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 14.12.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A jak u innych z ceną dachu dachówkowego? Ja czekam do jutra na wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 14.12.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 własnnie dostałam wycene dachówki. Lipa. Moze ktoś moze polecić szybko dekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts