bobo30 23.12.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wesołych Świat i Szczęsliwego Nowego Roku:) czasem tu bywam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.12.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 A to mój pierwszy post z Musuł W 1-szy dzień świąt! )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.12.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 A to mój pierwszy post z Musuł W 1-szy dzień świąt! )) Pierwsze gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 25.12.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 No no sasiad GRATULACJE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 25.12.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Ja też Życzę wszystkim spokojnych Świąt........ PS 15 stycznia zaczną robić nam dach.......ufff Gratuluje Ewa, my to juz mamy za soba, nawet sprawnie poszlo, dwa tygodnie, kupa kasy i po sprawie W sobote zabijamy budynek, wsadzamy tymczasowe drzwi i narazie jakies 2 miesiace spokoju, bo podobno zimy w tym roku nie uswiadczysz. Wiec podejrzewam ze koniec lutego poczatek marca znowu sie zacznie a musimy skonczyc przed Wigilia bo juz zaprosilam gosci hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 26.12.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witam w ostatni dzien Świąt.....Święta świeta i po świetach. Leniwo i słodko płynął czas. A ja mam pytanie do dachowców. Jakiej firmy folie dawaliscie pod dachówkę?? Musimy do jutra zdecydować a mało o tym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.12.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witaj My zakupiliśmy dorken'a Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 26.12.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 No no sasiad GRATULACJE:) Danke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tygrysek12 26.12.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witaj My zakupiliśmy dorken'a Aga Ale którego dorkena? Delta vent s, maxx, maxxplus?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 26.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 vent s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.12.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Tyveku kolegi Dorken po 5 lata zamienił się w pył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 28.12.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 My mamy też Tyveka. Ciekawe, po ilu latach nasz "spyli" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 28.12.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam po świętach, a przed sylwestrem! U nas na budowie przyspieszyło. Mamy stan zero cudnej urody, poszło mnóstwo pieniędzy.. Miał być spokój do połowy lutego, ale majstry z nagła mają wolne i chcą zaczynać już. W związku z tym pilnie rpzglądamy się za lokum dla w/w czyli barakiem jakimś.. A tak ogólnie rzecz biorąc, to dochodzę do wniosku, że dom parterowy w budowie droższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 28.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam po świętach, a przed sylwestrem! U nas na budowie przyspieszyło. Mamy stan zero cudnej urody, poszło mnóstwo pieniędzy.. Miał być spokój do połowy lutego, ale majstry z nagła mają wolne i chcą zaczynać już. W związku z tym pilnie rpzglądamy się za lokum dla w/w czyli barakiem jakimś.. A tak ogólnie rzecz biorąc, to dochodzę do wniosku, że dom parterowy w budowie droższy... Ja do takiego wniosku doszedlem przed budową . Dom ze schodami sprzyja za to kształtniejszym łydkom i krótrzym nogom bo wchodzą w tyłek od czestego chodzenia po schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom17 28.12.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Budowa to widać ciężkie przeżycie... ja buduję murowany z poddaszem i jestem na etapie, że następny będzie parterowy kanadyjczyk:-))))))))))) ps Dzięki wszystkim za dobre słowa o Uli:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 28.12.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witam po świętach, a przed sylwestrem! U nas na budowie przyspieszyło. Mamy stan zero cudnej urody, poszło mnóstwo pieniędzy.. Miał być spokój do połowy lutego, ale majstry z nagła mają wolne i chcą zaczynać już. W związku z tym pilnie rpzglądamy się za lokum dla w/w czyli barakiem jakimś.. A tak ogólnie rzecz biorąc, to dochodzę do wniosku, że dom parterowy w budowie droższy... Tak to już jest z parterowcami. "Urok" kosztów stanu zerowego już znasz a i "urok" dachu podobnie Cię "zauroczy". Majstry chcą wykorzystać nas inwestorów na maxa w tym tak dla nich dochodowych czasach ale rozsądek i wymagania technologiczne powinny mieć pierwszeństwo. Skonsultuj pomysł kontynuowania budowy ze swoim kierbudem. Czy Twój parterowiec ma piwnice ? Jeśli nie to znaczy, że będziesz miała podłogi na gruncie tj na ubitym piasku. Czy aby na pewno jest on dobrze ubity ? Moja ekipa korzystała z wypożyczalni przyczep kempingowych, miały rejestrację z Pruszkowa. Za 3 osobową płacili 20 PLN/doba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.12.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Budowa to widać ciężkie przeżycie... ja buduję murowany z poddaszem i jestem na etapie, że następny będzie parterowy kanadyjczyk:-))))))))))) ps Dzięki wszystkim za dobre słowa o Uli:-) dlaczego kanadyjczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 30.12.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Parterowiec bez piwnic, a piasek UBITY, że hej! Generalnie, wg słów kierbuda, ekipa zna się na rzeczy. Tyle, że tania nie jest.. A zima jaka jest, każdy widzi, im szybciej zaczną, tym szybciej ja skończę, tym bardziej, że i tak mam opóźnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 30.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Najserdeczniejsze życzenia z okazji Nowego Roku. Życzymy wszystkim pomyślności i spełnienia marzeń Agnieszka i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorka31 31.12.2007 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Marzeń spełnienia, zdrowia żelaznego i SZCZĘŚCIA szeroko pojętego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts