jakub jankowski 03.01.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Przestroga przed kominkarzem Krzysztofem Popowczakiem. Kominek zrobił 1-klasa ale robocizna na koniec wzrosła o 40% Jeśli zaczniecie z nim współpracę, a mogę go polecić jeśli chodzi o precyzję wykonania, spiszcie umowe na papierze...Inaczej gwarantowane niemiłe rozstanie na koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.01.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 byle przed 2 lutym bo wtedy córcia ma urodzinki i po 18 stycznia z podobnego powodu Albo po 2 lutym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.01.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 ludzie jesteście aspołeczni :D ja przynajmniej zagłosowałam Jak cię znam wybrałaś opcję numer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.01.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ja tam bede oryginalny niestety nie moge bo.... piździ jak nie wiem co (jest bardzo zimno ) Ale co ty grila planowałeś?? ankieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.01.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 byle przed 2 lutym bo wtedy córcia ma urodzinki i po 18 stycznia z podobnego powodu Albo po 2 lutym... nie bo ferie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 04.01.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 I trwają 4 tyg??Wyjeżdżacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomisław 04.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Nowi w grupie też mogą brać udział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 04.01.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam, 1.szukam kwater pracowniczych dla ekipu budowlanej 7 osob na lipiec i sierpien w okolicy Książenic, moze byc Nadarzyn, moze sie ktos widział jakąś reklamę 2. jak dalego od domu macie szamba ja chciałem przy płocie jakieś 17 metrów od domu tak zeby szambiarka nie włeżdzała mi na plac ale podobno za daleko ,,, ile musi mieć spadku taka rura 2 % wystarczy ? 2. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.01.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam, 1.szukam kwater pracowniczych dla ekipu budowlanej 7 osob na lipiec i sierpien w okolicy Książenic, moze byc Nadarzyn, moze sie ktos widział jakąś reklamę jak jedziesz z Nadarzyna do Janek to są reklamy po lewej stronie. ew. kup barakowóz ew. wynajmij im przyczepę przy okazji budowy popilnują 2. jak dalego od domu macie szamba ja chciałem przy płocie jakieś 17 metrów od domu tak zeby szambiarka nie włeżdzała mi na plac ale podobno za daleko ,,, ile musi mieć spadku taka rura 2 % wystarczy ? ja mam ok 20 m i spokojnie ale szambo głęboko jest 2. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU Tomek nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papajoe 04.01.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 i jeszcze jedna prośba potrzebuje umowe żeby podpisać z ekipą budowlaną, na mury i być może dach może macie jakieś wzory pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jakub gratuluję przeprowadzki zlokalizowałam Was codziennie was mijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.01.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ja tam bede oryginalny niestety nie moge bo.... piździ jak nie wiem co (jest bardzo zimno ) Ale co ty grila planowałeś?? ankieta no ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.01.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 papajoe witaj sąsiedzie, my również (jeszcze) mieszkamy w Ursusie potem przenosimy się do Młochowa Powodzenia w budowie domku Pozdrawiamy Aga i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.01.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 ludzie jesteście aspołeczni :D ja przynajmniej zagłosowałam Jak cię znam wybrałaś opcję numer 3 nio było nie dawać takiej opcji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.01.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Ano widzisz....dla ciebie zrobiłem opcje nr. 4 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.01.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Ano widzisz....dla ciebie zrobiłem opcje nr. 4 !! już nie mogę głosować uffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 05.01.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 W Lutym jestesmy jak najbardziej dyspozycyjni Oprócz ostatniego tygodnia bo wtedy wyjeźdżamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ntek 05.01.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Mi pasuje i styczeń i luty, choć głos oddałem za styczeń (lepszy termin). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_wujek 06.01.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 i jeszcze jedna prośba potrzebuje umowe żeby podpisać z ekipą budowlaną, na mury i być może dach może macie jakieś wzory pozdr Tomek Przyłączam się do prośby o wzór takiej umowy. I przy okazji wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 07.01.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam w Nowym Roku budujących, zamierzajacych budować, mieszkajacych i "wykańczajacych się " tak jak my:). U nas nic szczególnego - wykańczamy sie, mamy łazienkę, zrobiłem juz cu i cw do końca a teraz zalałem ostatnie 12 m.kw. posadzki ( w mróz 12 stopniowy) . Jest cool mieszkać na swoim, ciepło i obalam mity , że podłogówka w sypialniach nie jest OK. Jest OK i nawet super, polecam!!!. Na moje 120 mkw ogrzewane, zużywam do 250 litrów oleju opałowego i jest super. Wszystkim życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i uczciwych wykonawców , przede wszystkim , co poza tym mozna zobaczyc na zdjęciach również. Pozdrawiam. Wkrótce znów się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts