Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa nadarzyńsko - grodziska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam, dawno tu nie zaglądałam :).

Najlepszego w Nowym Roku!

Papajoe i m-wujek - jeśli nadal potrzebujecie umowy z wykonawcą to zajrzyjcie do działu "dokumenty własne". Tam ludzie wklejają umowy. Kiedyś też podałam swoją, ale nie potrafię jej znaleźć, chyba się przeterminowała :). Jak coś to dajcie znać, a wyślę Wam swoją.

Czekam na wynik ankiety, możliwe, że się pojawimy.

Witam, dawno tu nie zaglądałam :).

Najlepszego w Nowym Roku!

Papajoe i m-wujek - jeśli nadal potrzebujecie umowy z wykonawcą to zajrzyjcie do działu "dokumenty własne". Tam ludzie wklejają umowy. Kiedyś też podałam swoją, ale nie potrafię jej znaleźć, chyba się przeterminowała :). Jak coś to dajcie znać, a wyślę Wam swoją.

Czekam na wynik ankiety, możliwe, że się pojawimy.

o rany Ula pisz co u was???

jak się można z wami skontaktować?

Ogniowy - dzięki za informacje. Teraz to ja się douczam w tej materii i Twoja wypowiedź tak jak wcześniejsze Sensera i Jakuba są dla mnie cenne. Jak na razie mam zrobione fundamenty, ocieplone i zasypane piaskiem. Następny etap to wieniec fundamentu, cokół z cegieł na sztorc, kanaliza, przeście dla wody i chudziak. W cokole mają się zmieścić wszystkie warstwy podłogi.

Ogniowy, Senser & Jakub - tak przy okazji, ile cm styropianu i jakiego rodzaju macie w podłodze ?

Pozdrawiam, Paweł.

Ogniowy - dzięki za informacje. Teraz to ja się douczam w tej materii i Twoja wypowiedź tak jak wcześniejsze Sensera i Jakuba są dla mnie cenne. Jak na razie mam zrobione fundamenty, ocieplone i zasypane piaskiem. Następny etap to wieniec fundamentu, cokół z cegieł na sztorc, kanaliza, przeście dla wody i chudziak. W cokole mają się zmieścić wszystkie warstwy podłogi.

Ogniowy, Senser & Jakub - tak przy okazji, ile cm styropianu i jakiego rodzaju macie w podłodze ?

Pozdrawiam, Paweł.

2x5cm=10cm fs100

Hubi a Ty będziesz na tym spotkanku??

Eeee no co ty...walę ścieme na całego!!

Wiesz...tak tylko chcę pozytywnie zabłysnąć :-)

Ja zagłosowałem za opcją lutową...

a tak w ogóle to gdzie łono ma być??

może w wawie w końcu?:D:D:D:D hę????? :D

i dlaczego Piterowi jest zimno?? :evil:

A dla ciebie to chyba ostro drugoplanowa sprawa...

Biorąc pod uwagę opcję, którą wybrałaś... :lol:

Faktycznie sprawa konkretnego miejsca jak i zresztą konkretnej daty nie została poruszona....czekamy jeszcze....

Muszę wysłać info tym, którzy prawdopodobnie nie otrzymują powiadomień z tego wątku...

czy ktoś z was ma ścianę jedno warstwową ?

Muszę podnieść dom w górę i zastanawiam się co ze ścianami fundamentowymi. W projekcie są wylewane ale jak wysoko można je pociągnac w gorę ?

Czytalam że ktoś murował z bloczkow ale wtedy musiał układać je w drugą stronę :-?

Drodzy wszyscy:) Pomóżcie! Wiosna idzie czas myśleć powoli o ogrodzie, a ja typowy mieszczuch jestem (mam zamiar to zmienić, ale póki co wiedzy brak) i wiedzy o roślinkach nie mam żadnej. Czy w naszej okolicy działają jacyś godni polecenia projektanci ogrodów/ ogrodnicy/architekci krajobrazu? Ogólny pomysł na ogród mam, chodzi głównie o dobór roślin, zeby wszystko mialo rece i nogi o kazdej porze roku, za lat 2 jak i 20:). Macie może kogoś sprawdzonego w tym zakresie? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam wszystkich