agapiotr 10.01.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Uuuu Ogniowy to może i nam pomożesz,albo chociaż jakąś instrukcje napiszesz My też braliśmy z oknoplastu, tylko że cena troche insza Aga napisz czy brutto czy netto bo jajko zniose Ps. jak Wam wyszedł daszek? u nas prawie skończona dachóweczka Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 10.01.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 nie wiem czy dobrze rozumiem ale profil 5-komorowy, szyba 4/16/4 U 1,0OKNOPLAST Kraków cenna brutto juz z montazem, okucia standard, klamki tez standart, tylko niektore z kluczykim, wiekszosc RU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 10.01.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 No daszek pieknie nam wyszedl, musze djecia wstawic:) jest taki ladny, czerwoniutki:) Ale najbardziej podoba mi sie przerobka naszego tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 10.01.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Koniecznie wstaw zdjęcia A z tymi oknami troche mnie podłamałaś...u nas wyszlo ok 15tyś,czy jakoś tak ,też 5 komorowe,profil awans,kluczyk też sie znajdzie... Chyba przestane tu zaglądac a jeśli już to z butelką....nerwosolu ma sie rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 10.01.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam, dawno tu nie zaglądałam . Najlepszego w Nowym Roku! Papajoe i m-wujek - jeśli nadal potrzebujecie umowy z wykonawcą to zajrzyjcie do działu "dokumenty własne". Tam ludzie wklejają umowy. Kiedyś też podałam swoją, ale nie potrafię jej znaleźć, chyba się przeterminowała . Jak coś to dajcie znać, a wyślę Wam swoją. Czekam na wynik ankiety, możliwe, że się pojawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.01.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam, dawno tu nie zaglądałam . Najlepszego w Nowym Roku! Papajoe i m-wujek - jeśli nadal potrzebujecie umowy z wykonawcą to zajrzyjcie do działu "dokumenty własne". Tam ludzie wklejają umowy. Kiedyś też podałam swoją, ale nie potrafię jej znaleźć, chyba się przeterminowała . Jak coś to dajcie znać, a wyślę Wam swoją. Czekam na wynik ankiety, możliwe, że się pojawimy. o rany Ula pisz co u was??? jak się można z wami skontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 10.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ogniowy - dzięki za informacje. Teraz to ja się douczam w tej materii i Twoja wypowiedź tak jak wcześniejsze Sensera i Jakuba są dla mnie cenne. Jak na razie mam zrobione fundamenty, ocieplone i zasypane piaskiem. Następny etap to wieniec fundamentu, cokół z cegieł na sztorc, kanaliza, przeście dla wody i chudziak. W cokole mają się zmieścić wszystkie warstwy podłogi. Ogniowy, Senser & Jakub - tak przy okazji, ile cm styropianu i jakiego rodzaju macie w podłodze ? Pozdrawiam, Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 10.01.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ogniowy - dzięki za informacje. Teraz to ja się douczam w tej materii i Twoja wypowiedź tak jak wcześniejsze Sensera i Jakuba są dla mnie cenne. Jak na razie mam zrobione fundamenty, ocieplone i zasypane piaskiem. Następny etap to wieniec fundamentu, cokół z cegieł na sztorc, kanaliza, przeście dla wody i chudziak. W cokole mają się zmieścić wszystkie warstwy podłogi. Ogniowy, Senser & Jakub - tak przy okazji, ile cm styropianu i jakiego rodzaju macie w podłodze ? Pozdrawiam, Paweł. 2x5cm=10cm fs100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Gaweł wszystkiego najlepszego i torcik z RW Dzieki wielkie prawie w ogóle zapomnialem ze sie postarzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogniowy 10.01.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Ogniowy, Senser & Jakub - tak przy okazji, ile cm styropianu i jakiego rodzaju macie w podłodze ? Pozdrawiam, Paweł.2x5cm=10cm fs100 W moim wypadku jest to 2x 10 cm FS 90 Knauf'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 10.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 ankieta No to hooooop do góry PS- Martwi mnie brak głosów przy ostatniej opcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 10.01.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 co tam słychać w mojej grupie?? Hubi a Ty będziesz na tym spotkanku?? a tak w ogóle to gdzie łono ma być?? może w wawie w końcu?:D:D:D hę????? i dlaczego Piterowi jest zimno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 10.01.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 PS- Martwi mnie brak głosów przy ostatniej opcji.... Moze dlatego, ze wszyscy ktorzy chca sponsorowac przyjda, a takiej opcji w ankiecie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ogniowy, Senser & Jakub - tak przy okazji, ile cm styropianu i jakiego rodzaju macie w podłodze ? Pozdrawiam, Paweł. co prawda ja nie wymieniona ale tez mam podłogówkę styropian to 2x 5cm tego styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.01.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Hubi a Ty będziesz na tym spotkanku?? Eeee no co ty...walę ścieme na całego!! Wiesz...tak tylko chcę pozytywnie zabłysnąć Ja zagłosowałem za opcją lutową... a tak w ogóle to gdzie łono ma być?? może w wawie w końcu?:D:D:D hę????? i dlaczego Piterowi jest zimno?? A dla ciebie to chyba ostro drugoplanowa sprawa... Biorąc pod uwagę opcję, którą wybrałaś... Faktycznie sprawa konkretnego miejsca jak i zresztą konkretnej daty nie została poruszona....czekamy jeszcze.... Muszę wysłać info tym, którzy prawdopodobnie nie otrzymują powiadomień z tego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 11.01.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 PS- Martwi mnie brak głosów przy ostatniej opcji.... Moze dlatego, ze wszyscy ktorzy chca sponsorowac przyjda, a takiej opcji w ankiecie nie ma Miałem na myśli przelew... Jak luxus to luxus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 czy ktoś z was ma ścianę jedno warstwową ? Muszę podnieść dom w górę i zastanawiam się co ze ścianami fundamentowymi. W projekcie są wylewane ale jak wysoko można je pociągnac w gorę ? Czytalam że ktoś murował z bloczkow ale wtedy musiał układać je w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psed 11.01.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Sylvia1 - dzięki za info. Wydrukowałem sobie kartę informacyjną "tego styropianu". Pozdrawiam, Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 11.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Drodzy wszyscy:) Pomóżcie! Wiosna idzie czas myśleć powoli o ogrodzie, a ja typowy mieszczuch jestem (mam zamiar to zmienić, ale póki co wiedzy brak) i wiedzy o roślinkach nie mam żadnej. Czy w naszej okolicy działają jacyś godni polecenia projektanci ogrodów/ ogrodnicy/architekci krajobrazu? Ogólny pomysł na ogród mam, chodzi głównie o dobór roślin, zeby wszystko mialo rece i nogi o kazdej porze roku, za lat 2 jak i 20:). Macie może kogoś sprawdzonego w tym zakresie? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jesli masz 20-30 tys to ogród i wybór firmy w tym zakresie nie stanowi żadnego problemu. Ta kwota to bedzie skromne spelnienie wizji projektanta ogrodu . Cena jest "srednia" sprzed 4 lat podana w jednym z nr muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts